Adon1s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα με πολλη τυχη σε ολους σας Insomniaτες-ισσες Εμπνευσμενος απο το snowreport καθως και απο καποια μετεορολογικα sites που κανουν το ιδιο ακριβως πραγμα , θελω και εγω να βαλω μια web cam στο μπαλκονι μου ( με την απαραιτητη προστασια βεβαια ) και εκμεταλλευομενος την ωραια και πολυσυχναστη θεση της πολυκατοικιας μου θελω με καποιο τροπο σε καποιο site η και γενικα με το απαραιτητο λινκ , στο οποιο θα ειναι δυνατον ανα 5-10 δευτερολεπτα να ερχεται και μια εικονα Δεν ξερω αν το ειπα αρκετα κατανοητα Εχει καποιος καμια ιδεα για το πως και αν μπορει να γινει αυτο με μια απλη WebCam που εχω , καθως και το οποιο κοστος ?? Ευχαριστω και καλες Γιορτες
katz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ασε καλυτερα φιλε μου..Ειδικα το πολυσυχναστη θεση που αναφερεις ειναι προβλημα,και πιθανοτατα θα βρεθεις αντιμετωπος με καταγγελιες περι παραβιασης προσωπικων δεδομενων κτλ κτλ..
Adon1s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Με σιγουρια μπορω να πω πως κατι τετοιο δεν παιζει Εξαλλου στην Θεσσαλονικη δεν ειναι λιγες παρομοιες καμερες απο ιδιωτες καποιος ???
katz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Με σιγουρια μπορω να σου πω οτι φιλος προσπαθησε να κανει το ιδιο περυσι στην πλατεια στην πατρα και απειληθηκε με ξυλοδαρμο απο αναρχικους
Adon1s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Στην Πατρα φιλε μου ... Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως καποιος γνωριζει να μου δωσει πληροφοριες για την διαδικασια που θα χρειαστει ???
kage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=325183 για live video με την παραπανω ανλυση βλεπω οτι θελει καθε user 60kb οποτε θελει σερβερ... οποτε αν θες ψαχνεις για streaming hosting. αν και νομιζω οτι το κανεις και τσαμπα αν δωσεις εικονα μεσω σιτε π.χ.ustream,livestream κτλ για οσους χρηστες θελεις...(βαζεις μονο το πλαισιο στο site σου) για μενα κανε και τα 2(video+εικονα)
Adon1s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 εγω σκεφτομουν απλα για ενα καρε ανα 4-5 δευτερολεπτα,οχι για live stream καθοτι περισσοτερο πειραματικα σκεφτομαι να το κανω το θεμα και οχι για κατι μονιμο...τουλαχιστον προς το παρον
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δεν λέει για live το παιδί ίσα-ίσα που αναφέρει και το 5-10 δεύτερα, Θες να κάνεις κάτι τέτοιο φαντάζομαι http://www.saloniki.org/webcam/webcam_new_beach.htm Η κάθε webcam έχει και κάποια συνοδευτικά προγράμματα,αν υποστηρίζει έλεγχο χώρου τότε έχει και πρόγραμμα ή μάλλον επιλογή σε κάποιο από αυτά που θα στέλνει εικόνα ανά τακτά διαστήματα σε κάποιο e-mail,μπορεί και σε κάποια σελίδα δεν είμαι σίγουρος,αφού το κάνεις αυτό το μόνο που μένει είναι να δημοσιοποιήσεις αυτόν τον σύνδεσμο.
Adon1s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 επειδη η καμερα του λινκ δεν δουλευει,πηγαινε στην camera 1 που δειχνει την καμαρα..ακριβως αυτο σκεφτομουν.. απλα υπαρχει ενα προβλημα,δεν εχω το cd εγκαταστασσης της καμερας .... θα το σωσω ψαχνοντας στην σελιδα της Logitech τα προγραμματα αυτα ?
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Σίγουρα κάπου στο ιντερνετ θα υπάρχουν τα προγράμματα τώρα αν δεν τα έχει η logitec θα τα έχει κάπου αλλού. (πως μπερδεύτηκα και έκανα λίνκ από χαλασμένη, τέλος πάντων κατάλαβες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.