Προς το περιεχόμενο

free download manager δεν κατεβάζει

panosvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει premium στο rapidshare και έχω βαλει το username και το password στο free download manager. Το πρόβλημα είναι πως δεν κατεβάζει τίποτα... Παλιότερα θυμάμαι που είχα πάλι premium, μόλις μάρκαρα το link κι έκανα αντιγραφή, μου άνειγε παράθυρο του free download manager και το παιρνε μόνο του. Τώρα το κάνω αντιγραφή και βάζω βάζω εγώ το link. Δείχνει οτι το πήρα αλλά μετά από ένα δευτερόλεπτο σταματάει και μου δείχνει το αρχείο ως index.html και δεν κατεβάζει τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω γι αυτο;

Δημοσ.

Θα πας στην ιστοσελίδα του rapidshare και στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, θα ενεργοποιήσεις τα direct downloads. Μετα θα δουλέυουν όλοι οι downloaders

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να δώσει αναλυτικές οδηγίες για το πως δουλεύει ο free download manager;

Σε ποιο σημείο ακριβώς κολλάς; Το help το κοίταξες;

Δημοσ.

Επιλέγεις τις καταχωρήσεις που εχουν εισαχθεί και πατάς το πράσινο κουμπι play στην εργαλειομπάρα.

Επειδή υποψιάζομαι κάτι απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις;

1.Εχεις λογαριασμό στο rapishshare ή εισαι free user;

2.Αν ναι στο 1, έχεις ενεργοποιήσει τα direct links απο την ιστοσελίδα του rapidshare;

3.Μέσα στο FDM και στην καρτελα site manager εχεις ενεργοποιησει το rapidshare; Αν οχι πηγαινε σε εκεινη την καρτελα κανε δεξι κλο και θα καταλαβεις

Δημοσ.

1 έχω λογαριασμό free

2 έχω ενεργοποιήσει τα direct links

3 μπορείς να μου πεις τι ακριβώς πρέπει να κάνω στο site manager;

Δημοσ.

1 έχω λογαριασμό free

2 έχω ενεργοποιήσει τα direct links

3 μπορείς να μου πεις τι ακριβώς πρέπει να κάνω στο site manager;

Αφου έχεις λογαριασμό free δεν σου κάνει το FDM. Θα σου πρότεινα να δοκιμασεις jdownloader ( http://jdownloader.org/ ) το ή το freerapid ( http://wordrider.net/freerapid/ )

Δημοσ.

Κατέβασα το jdownloader, έκανα προσθήκη συνδέσμων μετά;

Για να φτιάξουμε λίγη ακόμα κρεμούλα.

Επιλέγεις τα links που εκανες εισαγωγή και πατά το τριγωνικό κουμπί (το play)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...