panosvas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Έχω κάνει premium στο rapidshare και έχω βαλει το username και το password στο free download manager. Το πρόβλημα είναι πως δεν κατεβάζει τίποτα... Παλιότερα θυμάμαι που είχα πάλι premium, μόλις μάρκαρα το link κι έκανα αντιγραφή, μου άνειγε παράθυρο του free download manager και το παιρνε μόνο του. Τώρα το κάνω αντιγραφή και βάζω βάζω εγώ το link. Δείχνει οτι το πήρα αλλά μετά από ένα δευτερόλεπτο σταματάει και μου δείχνει το αρχείο ως index.html και δεν κατεβάζει τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω γι αυτο;
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Θα πας στην ιστοσελίδα του rapidshare και στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, θα ενεργοποιήσεις τα direct downloads. Μετα θα δουλέυουν όλοι οι downloaders
googler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μπορεί κάποιος να δώσει αναλυτικές οδηγίες για το πως δουλεύει ο free download manager;
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μπορεί κάποιος να δώσει αναλυτικές οδηγίες για το πως δουλεύει ο free download manager; Σε ποιο σημείο ακριβώς κολλάς; Το help το κοίταξες;
googler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Κάνω εισαγωγή λίστας url(rapidshare)μετά τι πρέπει να κάνω;;
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Επιλέγεις τις καταχωρήσεις που εχουν εισαχθεί και πατάς το πράσινο κουμπι play στην εργαλειομπάρα. Επειδή υποψιάζομαι κάτι απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις; 1.Εχεις λογαριασμό στο rapishshare ή εισαι free user; 2.Αν ναι στο 1, έχεις ενεργοποιήσει τα direct links απο την ιστοσελίδα του rapidshare; 3.Μέσα στο FDM και στην καρτελα site manager εχεις ενεργοποιησει το rapidshare; Αν οχι πηγαινε σε εκεινη την καρτελα κανε δεξι κλο και θα καταλαβεις
googler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 1 έχω λογαριασμό free 2 έχω ενεργοποιήσει τα direct links 3 μπορείς να μου πεις τι ακριβώς πρέπει να κάνω στο site manager;
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 1 έχω λογαριασμό free 2 έχω ενεργοποιήσει τα direct links 3 μπορείς να μου πεις τι ακριβώς πρέπει να κάνω στο site manager; Αφου έχεις λογαριασμό free δεν σου κάνει το FDM. Θα σου πρότεινα να δοκιμασεις jdownloader ( http://jdownloader.org/ ) το ή το freerapid ( http://wordrider.net/freerapid/ )
googler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Κατέβασα το jdownloader, έκανα προσθήκη συνδέσμων μετά;
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Κατέβασα το jdownloader, έκανα προσθήκη συνδέσμων μετά; Για να φτιάξουμε λίγη ακόμα κρεμούλα. Επιλέγεις τα links που εκανες εισαγωγή και πατά το τριγωνικό κουμπί (το play)
googler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 To έκανα και μου έδειξε αυτό το οποίο παραμένει στο 0:
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Στην καρτελα λήψη να κανεις κλικ στο + για να δουμε το error
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.