Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Αν θελουμε να ανεβασουμε ομαδικα σε ενα αλμπουμ φωτογραφιες στο internet που μετα να δινουμε το link να τις βλεπουν και αλλοι χωρις να χρειαζεται login που μπορουμε να το κανουμε ? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω.Μου ζηταει ομως email παραληπτη του αλμπουμ αν καταλαβα καλα.Εγω θελεω να δινω δημοσια πχ εδω ενα link να βλεπουν ολοι οσοι το εχουν τις φωτο.
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 http://imageshack.us/ Ειναι δωρεαν. Ανεβάζεις όλες μαζί τις φωτογραφίες, σου δίνει link για το album και το στέλνεις όπου θες. Το email/registration ειναι optional αν θέλεις να αλλαξεις/σβήσεις τις φωτογραφίες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 http://imageshack.us/ Ειναι δωρεαν. Ανεβάζεις όλες μαζί τις φωτογραφίες, σου δίνει link για το album και το στέλνεις όπου θες. Το email/registration ειναι optional αν θέλεις να αλλαξεις/σβήσεις τις φωτογραφίες. Πολυ καλο.Ξξερα απο παλι το site αλλα δεν ηξερα για αλμπουμ Ευχαριστω http://img163.imageshack.us/gal.php?g=dsc06235x.jpg
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ καλο.Ξξερα απο παλι το site αλλα δεν ηξερα για αλμπουμ Ευχαριστω http://img163.imageshack.us/gal.php?g=dsc06235x.jpg Εντάξει η πληροφορία που σου έδωσα δεν αξίζει μια ολόκληρη Ferrari. Με 30 ευρουλάκια κάτι γίνεται :D Ο «μουσιού» στη φωτογραφία ειναι ο ιδιοκτήτης;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει η πληροφορία που σου έδωσα δεν αξίζει μια ολόκληρη Ferrari. Με 30 ευρουλάκια κάτι γίνεται :D Ο «μουσιού» στη φωτογραφία ειναι ο ιδιοκτήτης; Μακαρι να ηταν εσται αλλα ειμαι εγω !!!!! :( :(
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μακαρι να ηταν εσται αλλα ειμαι εγω !!!!! :( :( Στείλε email στον Αγιο Βασίλη. Προλαβαίνεις!
Rooters Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα είναι για πόσο τις κρατάει το imageshack και κάθε hoster ...
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα είναι για πόσο τις κρατάει το imageshack και κάθε hoster ... Για το Imageshack, που το δουλέυω καιρό, δεν μου εχει σβήσει καμία και στα υπόψη οτι ανεβάζω πολλές χωρίς λογαριασμό. Αντίθετα βλέπω πάρα πολύ συχνά σβησμένες φωτογραφίες απο tinypic και άλλους hoster. Σε κάθε περίπτωση οι φωτογραφίες που ανεβάζω δεν ειναι σημαντικές και δεν με πολύ-νοιάζει. Σημαντικές φωτογραφίες ΜΟΝΟ με email ή σε δικό μου server (και εννοείται OXI στο facebook) Για άλλους Hoster (ειδικά ελληνικούς) δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχω γνώμη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Για άλλους Hoster (ειδικά ελληνικούς) δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχω γνώμη. Υπηρχε πιο παλια το Imageshack.gr που καποια στιγμη μας προδωσε.
Rooters Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Για το Imageshack, που το δουλέυω καιρό, δεν μου εχει σβήσει καμία και στα υπόψη οτι ανεβάζω πολλές χωρίς λογαριασμό. Αντίθετα βλέπω πάρα πολύ συχνά σβησμένες φωτογραφίες απο tinypic και άλλους hoster. Σε κάθε περίπτωση οι φωτογραφίες που ανεβάζω δεν ειναι σημαντικές και δεν με πολύ-νοιάζει. Σημαντικές φωτογραφίες ΜΟΝΟ με email ή σε δικό μου server (και εννοείται OXI στο facebook) Για άλλους Hoster (ειδικά ελληνικούς) δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχω γνώμη. Τώρα ξεφεύγουμε λίγο, αλλά λέγοντας δικό μου server τί εννοείς, είναι εύκολο να φτιαχτεί, είναι δωρεάν..;;Θα με ενδιέφερε να κάνω και εγώ έναν και να ανεβάζω εκεί όσες θ΄'ελω χωρίς να χτυπάει καρδιά μου μην σβηστούν ...
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα ξεφεύγουμε λίγο, αλλά λέγοντας δικό μου server τί εννοείς, είναι εύκολο να φτιαχτεί, είναι δωρεάν..;;Θα με ενδιέφερε να κάνω και εγώ έναν και να ανεβάζω εκεί όσες θελω χωρίς να χτυπάει καρδιά μου μην σβηστούν ... Εννοώ να πληρώνεις κάποιο πακέτο hosting και σε συνδυασμό (δεν ειναι απαραίτητο) με κάποιο σου domain να βάζεις όλες σου τις φωτογραφίες εκει. Θες πιο τζαμπέ λύσεις; Φτιάχνεις ένα λογαριασμό στο freehostia και με το subdomain (π.χ. rooters.freehostia.com) κάνεις host 250ΜΒ φωτογραφίες. Άλλη λύση; Φτιάνεις ενα blog (πχ στο blogspot) και ανεβάζεις αβέρτα φωτογραφίες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει και το photobucket Ενα δειγμα http://s537.photobucket.com/albums/ff337/platano58/Ferrari/drive/
Rooters Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Εννοώ να πληρώνεις κάποιο πακέτο hosting και σε συνδυασμό (δεν ειναι απαραίτητο) με κάποιο σου domain να βάζεις όλες σου τις φωτογραφίες εκει. Θες πιο τζαμπέ λύσεις; Φτιάχνεις ένα λογαριασμό στο freehostia και με το subdomain (π.χ. rooters.freehostia.com) κάνεις host 250ΜΒ φωτογραφίες. Άλλη λύση; Φτιάνεις ενα blog (πχ στο blogspot) και ανεβάζεις αβέρτα φωτογραφίες. Το blog μου φάνηκε το πιο εύκολο. Ευχαριστώ για την επεξήγηση πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.