marxat Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Χαιρετώ ολα τα μέλη και χρόνια πολλά! Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω θέμα και ζητώ κατανόηση σε τυχόν λάθη μου. Μόλις χθες αγόρασα ένα καινούριο λαπτοπ από το e-shop. Σήμερα το ανοιξα και μου βγάζει το εξής μηνυμα:"operation system not found". Οπως καταλαβαίνετε δεν ξέρω τι να κάνω. Στη σελίδα που το αγόρασα έγραφε οτι τα windows 7 θα είναι εγκατεστημένα. Δεν γνωρίζω και πολλά!! βοήθειααααα... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906457
JohnXarxas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 πήγαινε σε ένα κατάστημα e-shop και ζήτα τους τα ρέστα με τα χαρτιά της εγγύησης βέβαια
lexmark Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Γνώμη μου: Το πας πίσω Δευτέρα πρωί πρωί και αφήνεις αυτούς να ασχοληθούν με αυτό. Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν λέει να χάνεις μέρες από το RMΑ σου Edit: Ε, καλά, δεν χρειάζεται να ζητήσει και τα ρέστα με την μια. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Αν σου αρχίσουν βέβαια το πολλά πολλά εκεί χώνεις αβέρτα!
dimsag Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Και να το γράψεις στα comments της σελίδας του e-shop... :P
marxat Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά συγνώμη αλλά ξέχασα να γράψω ότι μέσα στη συσκευασία είχε ένα CD που εγραφε: windows XP, windows vista , windows 7. Μήπως πρέπει να κάνω εγώ κάτι??
JohnXarxas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 δεν είπα να τους δείρει κιόλας να ζητήσει τα ρέστα λέγοντας να τους πει το πρόβλημα και να μάθει τι έγινε
JohnXarxas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 αν όντως έλεγε εγκατεστημένα τότε πρέπει να πας και να ρωτήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.