Προς το περιεχόμενο

αερογραφος για case moding

eftimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χερετω ολους τουσ φιλουσ του φορουμ.... :lol:

τρ που ειναι χριστουγενα και σιγα σιγα αρχισα να ασχολουμαι με το case moding σκεφτηκα να αγορασω ενα αερογραφο και ενα κομπρεσερακι γεια να κανω τις λετομεριες σχετικα με το βαψιμο των κουτιων....παρολα αυτα δεν γνοριζω τπτ σχετικα με το κοστος του εργαλειου και που μπορω να το βρω και πιο ειναι το καταλληλο γεια αυτη την δουλεια ...ελπιζω να με βοηθεισετε ευχαριστω.... :rolleyes:

μπορω να διαθεσω περιου στα 150 με 200 maximum...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αερογράφος για case moding. Ανάλογα με την χρήση και τα σχέδια που θες να κάνεις υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα τα οποία όπως καταλαβαίνεις όσο καλύτερα είναι τόσο ανεβαίνει και η τιμή.Μπορείς να κοιτάξεις στα καταστήματα μοντελισμού στην Ιπποκράτους,αλλά γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις 200-250 ευρώ για να βάψεις το κουτί σου εκτός και αν σκοπεύεις να ασχοληθείς επαγγελματικά :P .

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε μου ...τα σχεδια που σκοπευω να κανω ειναι κηριος φλογες αντε και καμια νεκροκεφαλη αν και δεν το βλεπο και να γραφω λε3εις διαφορες......γεια αυτα τι θα μου προτεινες ας πουμε? <_<

Δημοσ.

το καλο ομωσ ειναι οτι μπορω να κανω και αλα πραματα με τον αερογραφο ....και τορα που ο ανεφερες τι ακριβος ειναι αυτο που το βρισκουμε και πος χρησιμοπιειται?? <_<

Δημοσ.

με τον αερογράφο άμα δεν έχεις χέρι θα τα κάνεις όλα σκ@τ@

φτιάχνε ότι σχέδιο θες στον υπολογιστή σε vector και πήγαινε τύπωνέ το σε βινύλιο μετά

Δημοσ.

Φίλε ο αερογράφος είναι μια καλή "επένδηση" και χρειάζεται σε πολλές δουλειές, πέρα του μόντινγκ. Βέβαια πρέπει να τον δουλέψεις για να μάθεις όλες τις δυνατότητές του και στην αρχή θα περάσεις κάποιες ώρες απλά μουτζουρώνοντας διάφορα πράγματα. Δεν χρειάζεται να δώσεις 200 ευρώ που λες μιας και δεν θα ασχοληθείς επαγγελματικά με τον αερογράφο αλλά είναι για το χόμπι σου. θα σου πρότεινα να δεις στο ebay.co.uk για double-action αερογράφους που ξεκινάν απο 10-15 λίρες (εγώ πήρα έναν με 20 λίρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος). Για αεροσυμπιεστή μπορείς να πάρεις έναν μικρό, χωρίς δοχείο συμπίεσης, κάτι σαν και αυτό με 50 λίρες ή αν θες κάτι ποιο ακριβό μπορείς να δείς στο Alex PaK, Praktiker με 100-120 ευρώ των 50 λίτρων (θα είναι overkill ανα είναι μόνο για τον αερογράφο και οχι για άλλες δουλειές :P ). Επίσείς δες αυτό και αυτό το κιτ αερογράφων με αεροσυμπιεστές που είναι παρα πολύ καλές τιμές! Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο! ΚΑλή χρόνιά!

Δημοσ.

Από ελλάδα είχα πάρει έναν της πλάκας Humbrol πριν από 10-11 χρόνια με 7000 δρχ. Όταν είχα ψάξει για κάτι καλύτερο έπρεπε να δώσω πάνω απο 50 ευρώ. Αμα είσαι από αθήνα πάνε στην ιπποκράτους που έχει αρκετά μαγαζιά μοντελισμού και ψάξε κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...