vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Εμ,οι συγκεκριμενοι cpu που εβαλα γινονται 4πυρινοι γιαυτο και τους προτιμησα..δλδ ο athlon II x4 640 3gz ειναι καλυτερος απο τον Phenom II X2(δλδ x4 ξεκλειδωτος) 550 3.1 GHz???!!δν μου φαινεται λογικο αλλα δν ειμαι και σιγουρος βεβαια. για το συστηματακι θα την παλεψει η 6850 λετε? ο phenom 550 ειναι 2πυρινος και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην ξεκλειδωσουν οι υπολοιποι 2 πυρηνες η και να ειναι προβληματικοι... οποτε αν θες τετραπυρινο παρε εξ'αρχης 4πυρινο, εκτος αν θες ζησεις το συναισθημα της αγωνιας για το αν ξεκλειδωνει η οχι... με ενα καλο κλοκαρισμα του 7500 κατι θα γινει...
Navu Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ως γνωστόν δεν είναι οι πυρήνες που κάνουν τη διαφορά στο gaming, αλλά τα ρολόγια. Ενας ανεβασμένος 2πύρινος συνεχίζει να κάνει μια χαρά τη δουλειά του, δεν είναι ανάγκη να πάει κάποιος σε 4-6πύρηνο... Τώρα, 460_VS_6850 δύσκολη επιλογή, προσωπικά θα πήγαινα σε ΑΤΙ για λόγους κατανάλωσης και θερμικής συμπεριφοράς. Ικανές και αρκούντως δυνατές είναι και οι δύο κάρτες.
shinigami Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Tοτε θα δοκιμασουμε ενα μικρο overclocking! ξερετε κανεναν οδηγο/guide/topic ΟC για τους Ε6750?? σε τι θερμοκρασιες θα πρεπει να κυμανθω?
Orifiel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως μην αγοράσεις τους παραπάνω επεξεργαστές που μας έδειξες, τον Μάρτιο θα έρθουν νέοι amd επεξεργαστές και θα πέσουν οι τιμές σε αυτούς εδώ.. Δεν είναι δα και τόσο ακριβοί. Από την άλλη πλευρά ένας i5 760 θα σε κρατούσε πολύ καιρό και κοστίζει 150-160 ευρώ.. σύντομα πιστεύω θα πέσει και άλλο η τιμή μιας και έρχονται καινούργιοι ιντελ. Βολέψου με αυτό που έχεις για λίγο καιρό. Για το OC νομίζω στο stress τεστ δεν πρέπει να ξεπερνά τους 78 βαθμούς.. κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.