manosfp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Σήμερα παρέλαβα,όλα καλά. Πλήρωσα 20 ευρώ στην μεταφορική. Καμία σχέση το καινούργιο τροφοδοτικό. Τώρα συνειδητοποιώ ότι το προηγούμενο έκανε φασαρία απο την πρώτη μέρα.
soulnick Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ανασυρω το θεμα απο τις σταχτες του γιατι κι εμενα κανει θορυβο (το τροφοδοτικο?). επειδη διαβασα ολο το θεμα, δεν ειναι κατι παρομοια με τα βιντεο που ειδα. ειναι μια πολυ υψηλη συχνοτητα, σαν αυτη που βγαζουν οι CRT οθονες, αλλα κατ'εκτιμηση λιγο χαμηλοτερη. δεν μπορω να την εντοπισω παρολο που εχω καλο αυτι. εκανα ομως τεστ. εβγαλα την 5770 και εβαλα μια 8800gtx και τον εκανε παλι. εβγαλα το τροφοδοτικο κι εβαλα ενα 500W απο το παλιο pc (το psu καινουριο) κι εκει εσκασε ο ρημαδοθορυβος. πηγα το psu στο πλαισιο για rma και μου ειπαν μετα απο 2 μερες οτι δεν εχει τπτ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Οι πυκνωτές πρέπει να είναι. Έχω το ίδιο πρόβλημα με ένα δεύτερο psu έξω από το tower, και είναι σαν να ακούς τον Παπακωνσταντίνου να λέει <<δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα>> Τόσο ενοχλητικό..
soulnick Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 :lol: ρε μου την εχει σπασει παααααρα πολυ! και η ππαρια ειναι οτι δεν μπορω να εντοπισω ποτε το κανει.. λεω να παω σε αυτο...
rafail1994 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Βάλτο να το τρέξεις ένα test με το OCCT για να δεις αν σου τσιρίζει παραπάνω. Άλλα όπως είπε και ο _BASSstarlet_ οι πυκνωτές του είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.