Ather Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 φίλε Ather το έκανα αλλά δεν ξεκινάει. Πως το έκανα: μόνο το 24πινο έβαλα πάνω,τα άλλα τα αποσύνδεσα. το είχα βραχυκυκλωμένο και μετά έβαλα το τροφοδοτικό στην πρίζα. Επίσης του σύνδεσα και το dvd player για φορτίο αλλά πάλι τίποτα. Μάλλον το κάνεις λάθος. Αποσυνδέεις το 24πιν καλώδιο από τη μητρική και βραχυκυκλώνεις το πράσινο με ένα μαύρο καλώδιο. Δε χρειάζεται κάτι άλλο. Αν δεν ξεκινήσει έτσι δεν μπορώ να καταλάβω πώς το ξεκινά ο υπολογιστής σου διότι ο μηχανισμός είναι ο ίδιος. Δες και αυτό http://pinouts.ru/Power/atx_v2_pinout.shtml
manosfp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 εγω τα αποσυνδεσα ολα απο το τροφοδοτικο εκτος το dvd rom και αυτου που παει στη μητρικη το οποιο βραχυκυκλωσα. επίσης να πω οτι το είχα εκτος πριζας,το βραχυκυκλωσα και μετα το εβαλα στην πριζα. δεν τα παω καλα με τα ρευματα... δεν θα επρεπε να παρει μπρος? thanks για το link, πολυ ευχρηστο
Ather Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ, δεν μπορώ να δώσω εξήγηση γιατί δε λειτουργεί. Για να βραχυκυκλώσει θα πρέπει να είναι αγώγιμο το υλικό, συνεπώς αν βάλεις συνδετήρα θα πρέπει να είναι μεταλλικός και όχι χρωματισμένος.
Ather Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Να δώσω ένα link αλλά να φανταστώ ότι το κάνεις έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=4askospjx0E Τέτοιο κουφό θέμα δεν έχω ξαναδεί, να ανοίγει δηλαδή ο υπολογιστής το psu αλλά με την ένωση πράσινου-μαύρου όχι.
manosfp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Να δώσω ένα link αλλά να φανταστώ ότι το κάνεις έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=4askospjx0E Τέτοιο κουφό θέμα δεν έχω ξαναδεί, να ανοίγει δηλαδή ο υπολογιστής το psu αλλά με την ένωση πράσινου-μαύρου όχι. Αυτο ακριβώς έκανα κι εγω, θα το ξαναδοκιμασω σήμερα γιατί δεν είχα συνδετηρα και έβαλα οδοντογλυφιδα. (πλάκα κάνω, ενα καλωδιακι έβαλα!!!)
manosfp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Mόλις το έκανα πιο προσεκτικά και πήρε μπρός. Το θέμα είναι ότι δεν γυρίζει καν ο ανεμιστήρας. Παίρνει μια σβούρα με το ξεκίνημα και μετά σταματάει. Του είχα πάνω το dvd το οποίο και ανοιγοκλείνει το πορτάκι οπότε δίνει ρεύμα.Του σύνδεσα και 3 σκληρούς οι οποίοι πήραν μπρος αλλά το τροφοδοτικό δε ζορίζεται καθόλου. Τι άλλο να του βάλω πάνω για να το ζορίσω?
Ather Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι τόσο σίγουρος ότι τον θόρυβο τον κάνει το τροφοδοτικό σου, όσο ότι το βραχυκύκλωνες πριν; Σταματάει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού ενώ το ίδιο συνεχίζει να δίνει ρεύμα; Έχει αλλάξει η τεχνολογία.
manosfp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το πιστεύεις; Θέλεις βίντεο; Μίλησα με πλαίσιο, μου είπαν να βγάλω απο το κουτί τα εξαρτήματα και να τους τα στείλω ή να τους τα πάω.
flogerakos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπων. Ειχα ακριβος το ιδιο προβλημα. Οταν πατας καποιο λινκ ο θορυβος αυξανεται ε??? και γενικοτερα οταν ανοιγεις κατι καινουριο πχ παραθηρο, προγραμμα κτλ. Πολυ σπαστικος θορυβος.. Σε εμενα ειχε πιασει το socket ενα χνουδι, ξερεις σκονη μαζεμενη, Μολλις την εβγαλα την ψυκτρα και καθαρισα το socket γενικα γυρω γυρω ο θορυβος εξαφανιστικε. Αν θες να πειραματιστεις, ο θορυβος αυξανεται αποτομα οταν κανει σκαμπανευασματα ο επεξεργαστης. Τσεκαρισε το στην διαχειρηση εργασιων.
manosfp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εξακριβωμένα ο θόρυβος βγαίνει απο το τροφοδοτικό. Το pc δεν είναι ούτε δυο μηνών και έχει δουλέψει 200 ώρες. Ούτε σκόνη δεν πρόλαβε να μαζέψει!!!
sprog111 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εξακριβωμένα ο θόρυβος βγαίνει απο το τροφοδοτικό. Το pc δεν είναι ούτε δυο μηνών και έχει δουλέψει 200 ώρες. Ούτε σκόνη δεν πρόλαβε να μαζέψει!!! Στο 2ο βίντεο ακούγετε σαν να κτυπάει κάπου ο ανεμιστήρας... Γυρνάει εύκολα ή δείχνει να σκαλώνει αν το περιστρέψεις εσύ, ενώ είναι σβηστό εννοείτε. Έχει κραδασμούς; Μήπως είναι θέμα ζυγοστάθμισης; (πχ αν έχει σπάσει κάποιο κομμάτι της "φτερωτής" ).
manosfp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, το τροφοδοτικό και ο ανεμιστήρας του είναι άψογα εμφανισιακά.
manosfp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Παίδες βοήθεια. Μόλις μίλησα με πλαίσιο και θα αντικατασταθούν και το τροφοδοτικό και ο ssd της υπογραφής μου. Να παραγγείλω κάτι άλλο ή μια απο τα ίδια; Υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά;
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Έχει και ο ssd πρόβλημα; Αν είναι να σου δώσουν το τροφοδοτικό της υπογραφής σου ναι μια από τα ιδία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.