Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ετσι για μενα πρωτο ειναι το facebook, αφου το google κανει μονο ενα πραγμα (δεν αναφερει για gmail κτλ).

Μόνο ένα πράγμα? Η αναζήτηση και το gmail δεν είναι ούτε καν το 10 % των υπηρεσιών που παρέχει η ιστοσελίδα του google... google webmaster tools, google adwords, google adsence, google base, google code, google docs, google analytics... να τ' αφήσω? Οι webmasters/developers ειδικά έχουμε το webmaster tools και το analytics ψωμοτύρι!!

Btw, όλα τα προϊόντα της google είναι κάτω από το main domain *.google.com οπότε και οι επισκέψεις σε αυτά μετράνε σαν επισκέψεις στο google.com.

Καταρχήν, λεει google sites οποτε το gmail συμπεριλαμβανετε. Και η google δεν ειναι μονο μηχανη αναζητησης, ειναι και υπηρεσια mail, google maps, το blogspot, το youtube και παει λεγοντας. Ολα αυτα ειναι διαφορετικες παροχες της ιδιας εταιριας.

Όταν λέει google sites δεν εννοεί sites που ανήκουν στην google αλλά sites που το domain name τους τελειώνει με *.google.com. Οπότε άσε έξω το youtube και το blogspot.

Δημοσ.

Δεν έχω πληκτρολογήσει πάνω από δέκα φορές στη ζωή μου www.microsoft.com όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι.

Ήταν εύλογη η απορία του συμφορουμίτη.

Δημοσ.

να κανουν τι?

τα 15 χρονα τι να μπουν να δουν?

οι κολογριες που πηραν laptop για να μπενουν στο facebook, τι να μπουν να κανουν?

ο μπαρμπας που θελει να παιζει στοιχημα, τι να δει εκει μεσα?

το μονο που στεκει ειναι αν μετρανε και τα hotmail, msn και τα υπολοιπα.

ΣΑΝ site www.microsοft.com δε το δεχομαι να ειναι δευτερο στο κοσμο.

http://www.snn.gr/top_gr.html

Αδερφέ ΔΕΣ σε παρακαλώ τι γράφει η έρευνα. Και φυσικά δεν εννοεί το microsoft.com ...

τώρα αν κλείσει το Facebook συμφωνία με τ baidu δεν την βλέπω καλά την google...!!!

Δημοσ.

@grazzt:Δεν είναι όλες οι υπηρεσίες της Google κάτω από το ίδιο domain.Κλασικά παραδείγματα τα Blogger και DoubleClick.

Τώρα ontopic,τον προηγούμενο μήνα που πήγα στο alexa,στη δεύτερη θέση ήταν το Facebook.Πόσα αλλάζουν μέσα σε ένα μήνα!!!

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

να κανουν τι?

τα 15 χρονα τι να μπουν να δουν?

οι κολογριες που πηραν laptop για να μπενουν στο facebook, τι να μπουν να κανουν?

ο μπαρμπας που θελει να παιζει στοιχημα, τι να δει εκει μεσα?

το μονο που στεκει ειναι αν μετρανε και τα hotmail, msn και τα υπολοιπα.

ΣΑΝ site www.microsοft.com δε το δεχομαι να ειναι δευτερο στο κοσμο.

http://www.snn.gr/top_gr.html

+21

Δημοσ.

καλα τα λεει ο aledjos

απο ποτε εχουν τοσο μεγαλη επισκεψιμοτητα τα sites της ms (εχουν δεν εχουν στα @@ μας δλδ, αλλα τοση παραποιηση ερευνας μαλλον για πολυ μαλακες μας εχουν)

λιγο ποιο κατω απο την google που σχεδον ειναι το internet σημερα και αρκετα πανω απο το βλακοβιβλιο που πλεον μονο τα νεογεννητα δεν μπαινουν,κατι δεν παει καλα

Δημοσ.

Ki έλεγα γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά το βράδυ.

Μάλλον από μέσα μου με έτρωγε η αγωνία αν το Facebook θα ήταν το 3ο site στον κόσμο..........Εδώ ο κόσμος χάνεται...

Δημοσ.

Για την microsoft δεν παίζει να μην μετράει hotmail και msn. Δεν γίνεται αλλιώς. Αυτό το msn.gr μου εμφανίζεται εκεί που δεν το σπέρνουν. Μόλις κλείσω το messenger, μόλις αποσυνδεθώ από το hotmail (άρα με μιας μετράει επίσκεψη και στο hotmail και στο msn.gr :P ), βγάζει και αίτημα να μπει σαν αρχική και άλλα τέτοια.. <_< Εγώ εστιάζω αλλού. Τώρα πέρασε το facebook την yahoo ? Ποιος μπαίνει εκεί και κάνει τι πέρα από ένα mail αν έχει?

Δημοσ.

Εγω δε μπορω να καταλαβω απο που κι΄ως που η microsoft ειναι δευτερη.

ποιος μπαινει εκει μεσα? να κανει τι?

μηπως μετρανε και τα windows updates που μπαινουν τα windows μονα τους? δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση!

στο google οκ, αν και δεν ειναι web site, ενας χρηστης μπορει να μπει 20 φορες την ημερα για να κανει ενα πραγμα.

στο facebook ειναι web site και θα μπει ενας χρηστης πολλες φορες την ημερα για να κανει πολλα πραγματα.

ετσι για μενα πρωτο ειναι το facebook, αφου το google κανει μονο ενα πραγμα (δεν αναφερει για gmail κτλ).

η microsoft ειναι εντελως ακυρο να το μετρανε, αφου δε μπαινει κανενας γιατι δε προσφερει τιποτα.

τουλαχιστον στο facebook μπαινουν και τα μικρα παιδια. στη microsoft ακομα και γω εχω να μπω 2 χρονια.

μηπως μετρανε και την αρχικη σελιδα που εχει ο interent explorer??

ελεος??

πλακα μας κανεις; δηλαδη για σεν ατο fb ειναι πρωτο επειδη εχει ενα σορο μαλακιες μεσα;

οσο για την microsoft, μαλλον δεν καταλαβες οτι αναφερετε σε ολα τα site της MS. Αν παλι το καταλαβες...No comments

Δημοσ.

@grazzt:Δεν είναι όλες οι υπηρεσίες της Google κάτω από το ίδιο domain.Κλασικά παραδείγματα τα Blogger και DoubleClick.

Μαζί σου, δεν είπα ότι όλες ανήκουν στο ίδιο domain. Αυτό είπα και στο τέλος του post μου.

Για microsoft, μάλλον τα updates έκαναν την δουλειά.

Δημοσ.
<br /><br />

<br />

Μαζί σου, δεν είπα ότι όλες ανήκουν στο ίδιο domain. Αυτό είπα και στο τέλος του post μου.<br />

<br />

Για microsoft, μάλλον τα updates έκαναν την δουλειά.<br />

<br /><br /><br />

Συγνώμη,δεν το κατάλαβα.Όσο για αυτό που λες για τη Μικρομαλακήν...+101

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Λοιπον επειδη διαβαζω πολλα περιεργα πραγματα κοιταξτε εδω

το καθε site της microsoft απο μονο του

το http://www.microsoft.com θεση 23 στον κοσμο

το http://www.bing.com/ θεση 25

το www.msn.com θεση 11 !!!

και πολλα πολλα ακομη, και πολλες υπηρεσιες

Επισης ποιος απο εσας δεν μπαινει σε κανενα απο αυτα τα sites;

http://www.microsoft.com/en/us/sitemap.aspx

και εαν δεν μπαινετε (στα περισσοτερα απο αυτα, γιατι σιγουρα σε μερικα μπαινετε) ειναι επειδη αφορουν κυριως τους αμερικανους)

με το ιδιο σκεπτικο και εγω δεν μπαινω καθολου στο yahoo, αυτο δεν συνεπαγετε ομως στο οτι δεν μπορει να ειναι στην τεταρτη θεση

Αυτα που λετε θα περιμενα να τα ακουσω σε κανενα site τυπου superkaterina απο κοριτσακια που το μονο site που γνωριζουν ειναι το fb και το google και ειναι στο fanclub του fb

Οσο για την google που λετε οτι εχει μονο ενα πραγμα δεν θα το σχολιασω καθολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...