giannishar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 επισης στο διαγραμμα ο ρυθμος αναπτυξης και του facebook και της ΜΣ φαινεται ίδιος ους τελευταίους μηνες.
grazzt Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ετσι για μενα πρωτο ειναι το facebook, αφου το google κανει μονο ενα πραγμα (δεν αναφερει για gmail κτλ). Μόνο ένα πράγμα? Η αναζήτηση και το gmail δεν είναι ούτε καν το 10 % των υπηρεσιών που παρέχει η ιστοσελίδα του google... google webmaster tools, google adwords, google adsence, google base, google code, google docs, google analytics... να τ' αφήσω? Οι webmasters/developers ειδικά έχουμε το webmaster tools και το analytics ψωμοτύρι!! Btw, όλα τα προϊόντα της google είναι κάτω από το main domain *.google.com οπότε και οι επισκέψεις σε αυτά μετράνε σαν επισκέψεις στο google.com. Καταρχήν, λεει google sites οποτε το gmail συμπεριλαμβανετε. Και η google δεν ειναι μονο μηχανη αναζητησης, ειναι και υπηρεσια mail, google maps, το blogspot, το youtube και παει λεγοντας. Ολα αυτα ειναι διαφορετικες παροχες της ιδιας εταιριας. Όταν λέει google sites δεν εννοεί sites που ανήκουν στην google αλλά sites που το domain name τους τελειώνει με *.google.com. Οπότε άσε έξω το youtube και το blogspot.
Linus_21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχω πληκτρολογήσει πάνω από δέκα φορές στη ζωή μου www.microsoft.com όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι. Ήταν εύλογη η απορία του συμφορουμίτη.
G-pal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 να κανουν τι? τα 15 χρονα τι να μπουν να δουν? οι κολογριες που πηραν laptop για να μπενουν στο facebook, τι να μπουν να κανουν? ο μπαρμπας που θελει να παιζει στοιχημα, τι να δει εκει μεσα? το μονο που στεκει ειναι αν μετρανε και τα hotmail, msn και τα υπολοιπα. ΣΑΝ site www.microsοft.com δε το δεχομαι να ειναι δευτερο στο κοσμο. http://www.snn.gr/top_gr.html Αδερφέ ΔΕΣ σε παρακαλώ τι γράφει η έρευνα. Και φυσικά δεν εννοεί το microsoft.com ... τώρα αν κλείσει το Facebook συμφωνία με τ baidu δεν την βλέπω καλά την google...!!!
teopless Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 @grazzt:Δεν είναι όλες οι υπηρεσίες της Google κάτω από το ίδιο domain.Κλασικά παραδείγματα τα Blogger και DoubleClick. Τώρα ontopic,τον προηγούμενο μήνα που πήγα στο alexa,στη δεύτερη θέση ήταν το Facebook.Πόσα αλλάζουν μέσα σε ένα μήνα!!! Sent from my iPod touch using Insomnia.app
manosfp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 να κανουν τι? τα 15 χρονα τι να μπουν να δουν? οι κολογριες που πηραν laptop για να μπενουν στο facebook, τι να μπουν να κανουν? ο μπαρμπας που θελει να παιζει στοιχημα, τι να δει εκει μεσα? το μονο που στεκει ειναι αν μετρανε και τα hotmail, msn και τα υπολοιπα. ΣΑΝ site www.microsοft.com δε το δεχομαι να ειναι δευτερο στο κοσμο. http://www.snn.gr/top_gr.html +21
million_voices Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 καλα τα λεει ο aledjos απο ποτε εχουν τοσο μεγαλη επισκεψιμοτητα τα sites της ms (εχουν δεν εχουν στα @@ μας δλδ, αλλα τοση παραποιηση ερευνας μαλλον για πολυ μαλακες μας εχουν) λιγο ποιο κατω απο την google που σχεδον ειναι το internet σημερα και αρκετα πανω απο το βλακοβιβλιο που πλεον μονο τα νεογεννητα δεν μπαινουν,κατι δεν παει καλα
panraf Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ki έλεγα γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά το βράδυ. Μάλλον από μέσα μου με έτρωγε η αγωνία αν το Facebook θα ήταν το 3ο site στον κόσμο..........Εδώ ο κόσμος χάνεται...
firewalker Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ήθελα να ήξερα ποιος χρησιμοποιεί fb...
theTuber Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Για την microsoft δεν παίζει να μην μετράει hotmail και msn. Δεν γίνεται αλλιώς. Αυτό το msn.gr μου εμφανίζεται εκεί που δεν το σπέρνουν. Μόλις κλείσω το messenger, μόλις αποσυνδεθώ από το hotmail (άρα με μιας μετράει επίσκεψη και στο hotmail και στο msn.gr ), βγάζει και αίτημα να μπει σαν αρχική και άλλα τέτοια.. Εγώ εστιάζω αλλού. Τώρα πέρασε το facebook την yahoo ? Ποιος μπαίνει εκεί και κάνει τι πέρα από ένα mail αν έχει?
xctaek21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δε μπορω να καταλαβω απο που κι΄ως που η microsoft ειναι δευτερη. ποιος μπαινει εκει μεσα? να κανει τι? μηπως μετρανε και τα windows updates που μπαινουν τα windows μονα τους? δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση! στο google οκ, αν και δεν ειναι web site, ενας χρηστης μπορει να μπει 20 φορες την ημερα για να κανει ενα πραγμα. στο facebook ειναι web site και θα μπει ενας χρηστης πολλες φορες την ημερα για να κανει πολλα πραγματα. ετσι για μενα πρωτο ειναι το facebook, αφου το google κανει μονο ενα πραγμα (δεν αναφερει για gmail κτλ). η microsoft ειναι εντελως ακυρο να το μετρανε, αφου δε μπαινει κανενας γιατι δε προσφερει τιποτα. τουλαχιστον στο facebook μπαινουν και τα μικρα παιδια. στη microsoft ακομα και γω εχω να μπω 2 χρονια. μηπως μετρανε και την αρχικη σελιδα που εχει ο interent explorer?? ελεος?? πλακα μας κανεις; δηλαδη για σεν ατο fb ειναι πρωτο επειδη εχει ενα σορο μαλακιες μεσα; οσο για την microsoft, μαλλον δεν καταλαβες οτι αναφερετε σε ολα τα site της MS. Αν παλι το καταλαβες...No comments
grazzt Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 @grazzt:Δεν είναι όλες οι υπηρεσίες της Google κάτω από το ίδιο domain.Κλασικά παραδείγματα τα Blogger και DoubleClick. Μαζί σου, δεν είπα ότι όλες ανήκουν στο ίδιο domain. Αυτό είπα και στο τέλος του post μου. Για microsoft, μάλλον τα updates έκαναν την δουλειά.
teopless Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 <br /><br /><br /> Μαζί σου, δεν είπα ότι όλες ανήκουν στο ίδιο domain. Αυτό είπα και στο τέλος του post μου.<br /> <br /> Για microsoft, μάλλον τα updates έκαναν την δουλειά.<br /> <br /><br /><br />Συγνώμη,δεν το κατάλαβα.Όσο για αυτό που λες για τη Μικρομαλακήν...+101 Sent from my iPod touch using Insomnia
xctaek21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον επειδη διαβαζω πολλα περιεργα πραγματα κοιταξτε εδω το καθε site της microsoft απο μονο του το http://www.microsoft.com θεση 23 στον κοσμο το http://www.bing.com/ θεση 25 το www.msn.com θεση 11 !!! και πολλα πολλα ακομη, και πολλες υπηρεσιες Επισης ποιος απο εσας δεν μπαινει σε κανενα απο αυτα τα sites; http://www.microsoft.com/en/us/sitemap.aspx και εαν δεν μπαινετε (στα περισσοτερα απο αυτα, γιατι σιγουρα σε μερικα μπαινετε) ειναι επειδη αφορουν κυριως τους αμερικανους) με το ιδιο σκεπτικο και εγω δεν μπαινω καθολου στο yahoo, αυτο δεν συνεπαγετε ομως στο οτι δεν μπορει να ειναι στην τεταρτη θεση Αυτα που λετε θα περιμενα να τα ακουσω σε κανενα site τυπου superkaterina απο κοριτσακια που το μονο site που γνωριζουν ειναι το fb και το google και ειναι στο fanclub του fb Οσο για την google που λετε οτι εχει μονο ενα πραγμα δεν θα το σχολιασω καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα