blackeye0411 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 πολλές φορες οι μπαταρίες όταν στέκονται εκφορτίζουν πλήρως και δεν μπόροους να "χαναφορτιστουν".ένας τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος είναι να βραχυκυκλώνεις τους πόλους της μπαταρίας 2-3 δευτερόλεπτα και μετά να την βάλεις να φορτίσει.αλλα αφού έχει εγγύηση έκανες την καλύτερη δουλειά.
Orlandob Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 πως τους βραχυκυκλωνουμε τους πολλους φιλε μου?
blackeye0411 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 πως τους βραχυκυκλωνουμε τους πολλους φιλε μου? με ένα πολύμετρο βρίσκεις τα + k τα - της μπαταρία από τις ακίδες που έχει και με ένα κομματάκι καλώδιο τις βραχυκυκλώνεις
Orlandob Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Αλλη μια τελευταια ερωτηση παιδες, το Πλαισιο λεει οτι εχει εξουσιοδοτημενο service Toshiba, μπορω να παω το λαπτοπιο εκει να το δουν, εφοσον ειναι μεσα στην εγγυηση ????
ss13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Αλλη μια τελευταια ερωτηση παιδες, το Πλαισιο λεει οτι εχει εξουσιοδοτημενο service Toshiba, μπορω να παω το λαπτοπιο εκει να το δουν, εφοσον ειναι μεσα στην εγγυηση ???? Ναι , εννοείτε !!
Orlandob Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ασχετα που δεν ειναι αγορασμενο απο το Πλαισιο ????
xristoforos89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 και εγω ειχα παει ενα ασχετο λαπτοπ(απο multirama αγορασμενο), και ηθελα να βγαλω τον σκληρο επειδη δεν ειχα το καταλληλο κατσαβιδι. εε σε μισο λεπτο η δουλεια ειχε γινει. τον ευχαριστησα και τελειωσε η υποθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.