suspiria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από paredwse, 27 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 27 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος http://www.youtube.com/watch?v=RuEWosW8WuM http://www.youtube.com/watch?v=BaKigmml3mo
insomnian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Εσυ τα ανεβασες? γνωριζεις βεβαια οτι αν βρεθει εστω κι ενας που να πατησει το σημαιακι θα κατεβουν.
suspiria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχουν στο youtube.για ποιο σημαιακι λες?
marantonis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχουν στο youtube.για ποιο σημαιακι λες? Flag εννοει. Report δηλαδη. Αφου ομως δεν ειναι τσοντα...
insomnian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δε χρειαζεται να ειναι τσοντα, υπαρχει ασεμνο περιεχομενο. υπαρχουν στο youtube.για ποιο σημαιακι λες? Ναι υπαρχουν απο σημερα. Αυτο που ειναι διπλα απο τη λεξη "ενσωματωση". Μου εχουν κατεβασει πολλα βιντεο.
marantonis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μια απλη φωτογραφηση ειναι. Πως οριζεται το ασεμνο στο youtube? Γιατι ειχα σκοπο να ανεβασω κατι δικα μου πραγματα, μην τραβαω αδικα τα βιντεο :P
suspiria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μια απλη φωτογραφηση ειναι. Πως οριζεται το ασεμνο στο youtube? Γιατι ειχα σκοπο να ανεβασω κατι δικα μου πραγματα, μην τραβαω αδικα τα βιντεο :P ελα ρε εδω εμενα μου σβησανε το αβαταρ εδω τι να λεμε τωρα?
insomnian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Να μην εμφανιζονται γυμνα(κωλοι, βυζια), να μη γινεται προσομοιωση ερωτικης πραξης, οπως κανει εδω η Πετρουλα. Παντως οσο δεν κλικαρει κανεις το βιντεο θα μενει
marantonis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ελα ρε εδω εμενα μου σβησανε το αβαταρ εδω τι να λεμε τωρα? Καλα μαλακιες. Τους πηρε καιρο παντως να καταλαβουν το περιεχομενο Βασικα μπορει να το καταλαβαν μονο και μονο επειδη ο ιδιος το περιεγραψες καποτε. Οτιναναι ομως. Δε ξερω που βρισκουν το κακο στην πεολειχια. Εκτος κι αν παιρνουν μιζες απ'τον nik0s.
insomnian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 εβαλε πεολειχια στο utube? δεν θα εμεινε πανω απο 5΄...
suspiria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 εβαλε πεολειχια στο utube? δεν θα εμεινε πανω απο 5΄... οχι ρε εδω για αβαταρ.αλλα δεν φαινοταν ειχε μπροστα κατι που το εκρυβε. ο μαλεας ο μοδερατορ τοσους μηνες δεν το χε κατλαβει και μολις με ρωτησε καποιος τι απεικονιζει το αβαταρ μου και του ειπα τοτε ξυπνησε ο μοδερατορ (και αφου ο αλλος ο εξυπνος ρωτησε αν επιτρεπονται αυτα εδω), το σβησε.
marantonis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι αυτο που εβαλες τωρα; Με τα αιματα και τις αηδιες; Κατσε να στειλω ενα π.μ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Εσυ την ειδες τη ταινια? Εχει ή οχι 3D? Και το σπουδαιοτερο: θες 3D τηλεοραση ή σου κανει και μια κοινη? όχι δεν την είδα, ούτε πρόκειται... διάβασε τις τεχνικές στο wikipedia και θα καταλάβεις αν θέλει ή όχι 3D HDTV...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Για τσόντες βρείτε άλλο forum να συζητήσετε. Όχι εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.