Προς το περιεχόμενο

Sirina 3D

insomnian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να ειναι τσοντα, υπαρχει ασεμνο περιεχομενο.

υπαρχουν στο youtube.για ποιο σημαιακι λες?

Ναι υπαρχουν απο σημερα. Αυτο που ειναι διπλα απο τη λεξη "ενσωματωση". Μου εχουν κατεβασει πολλα βιντεο.

Δημοσ.

Μια απλη φωτογραφηση ειναι. Πως οριζεται το ασεμνο στο youtube? Γιατι ειχα σκοπο να ανεβασω κατι δικα μου πραγματα, μην τραβαω αδικα τα βιντεο :P :P

Δημοσ.

Μια απλη φωτογραφηση ειναι. Πως οριζεται το ασεμνο στο youtube? Γιατι ειχα σκοπο να ανεβασω κατι δικα μου πραγματα, μην τραβαω αδικα τα βιντεο :P :P

ελα ρε εδω εμενα μου σβησανε το αβαταρ εδω τι να λεμε τωρα?

Δημοσ.

Να μην εμφανιζονται γυμνα(κωλοι, βυζια), να μη γινεται προσομοιωση ερωτικης πραξης, οπως κανει εδω η Πετρουλα.

Παντως οσο δεν κλικαρει κανεις το βιντεο θα μενει :)

Δημοσ.

ελα ρε εδω εμενα μου σβησανε το αβαταρ εδω τι να λεμε τωρα?

Καλα μαλακιες. Τους πηρε καιρο παντως να καταλαβουν το περιεχομενο :D

Βασικα μπορει να το καταλαβαν μονο και μονο επειδη ο ιδιος το περιεγραψες καποτε.

Οτιναναι ομως. Δε ξερω που βρισκουν το κακο στην πεολειχια. Εκτος κι αν παιρνουν μιζες απ'τον nik0s.

Δημοσ.

εβαλε πεολειχια στο utube? δεν θα εμεινε πανω απο 5΄...

οχι ρε εδω για αβαταρ.αλλα δεν φαινοταν ειχε μπροστα κατι που το εκρυβε.

ο μαλεας ο μοδερατορ τοσους μηνες δεν το χε κατλαβει και μολις με ρωτησε καποιος τι απεικονιζει το αβαταρ μου και του ειπα τοτε ξυπνησε ο μοδερατορ (και αφου ο αλλος ο εξυπνος ρωτησε αν επιτρεπονται αυτα εδω), το σβησε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσυ την ειδες τη ταινια? Εχει ή οχι 3D? Και το σπουδαιοτερο: θες 3D τηλεοραση ή σου κανει και μια κοινη?

όχι δεν την είδα, ούτε πρόκειται...

διάβασε τις τεχνικές στο wikipedia και θα καταλάβεις αν θέλει ή όχι 3D HDTV...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...