Προς το περιεχόμενο

Sirina 3D

insomnian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H τελευταια ταινια της Sirina Entertainment αναφερει πως ειναι 3D και μαλιστα δινει και τα σχετικα γυαλια.

Απ οτι ξερω ομως οι 3D ταινιες ειναι πανακριβες παραγωγες κι ακομα στην αναπτυξη. Οποτε αυτη εδω ειναι ενα ειδος 3D light?

Παντως δοκιμασα με τα γυαλια που μου ειχαν δωσει στο Avatar, χωρις καποιο αποτελεσμα :)

Δημοσ.

δηλαδή αυτή η ταινία που βλέπω να κυκλοφορεί στα περίπτερα με την πετρούλα είναι πράγματι τσόντα; πίστευα όριο είναι κάτι light με λίγο κ@λο κλπ, ίσα ίσα κράχτης δηλαδή. Ποτέ δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη γκόμενα, αλλά από ότι φαίνεται βρήκε την κλίση της αν είναι έτσι τα πράγματα.

Δημοσ.

δηλαδή αυτή η ταινία που βλέπω να κυκλοφορεί στα περίπτερα με την πετρούλα είναι πράγματι τσόντα; πίστευα όριο είναι κάτι light με λίγο κ@λο κλπ, ίσα ίσα κράχτης δηλαδή. Ποτέ δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη γκόμενα, αλλά από ότι φαίνεται βρήκε την κλίση της αν είναι έτσι τα πράγματα.

Ξενέρωσε πολύς κόσμος άσε :P

Δημοσ.

Αυτό με την Πετρούλα πάντως είναι old school 3D αυτό με τα γυαλιά από χαρτονάκι ένα πράσινο και ένα κόκκινο ματάκι,και όχι μόνο softcore στο Σταρ ποιο έξαλλη βγαίνει. :(

Δημοσ.

H Sirina δεν κυκλοφορει καμμια τσοντα με την Πετρουλα.

Μπορειτε τωρα να μου εξηγησετε τι σημαινει αυτο το 3D που λενε και με τα γυαλια που δινουν?

Δημοσ.

Μιλαμε για κατι συγκλεκριμενο τωρα. Το κοστος μιας 3D ταινιας (οπως ηταν το Avatar) ειναι αυτη τη στιγμη τεραστιο. Στο μελλον βεβαια θα γυριζονται συνεχως 3D ταινιες. Ακουσα οτι στην Αμερικη γυριστηκε ηδη μια 3D τσοντα.

Τωρα, αυτο που πουλαει η Sirina τι ακριβως ειναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

στο link που έδωσα λέει όλες τις τεχνικές και τεχνολογίες και έχει λίστες με 3D ταινίες και τι χρησιμοποιήθηκε στην κάθεμια, αυτό που πουλάει η Sirina είναι η πιο απλή/φτηνή τεχνική...

Δημοσ.

στο link που έδωσα λέει όλες τις τεχνικές και τεχνολογίες και έχει λίστες με 3D ταινίες και τι χρησιμοποιήθηκε στην κάθεμια, αυτό που πουλάει η Sirina είναι η πιο απλή/φτηνή τεχνική...

Εσυ την ειδες τη ταινια? Εχει ή οχι 3D? Και το σπουδαιοτερο: θες 3D τηλεοραση ή σου κανει και μια κοινη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...