ShopFreeDeals Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ενα ξεχωριστό deal site από Θεσσαλονίκη: www.shopfreedeals.gr Ξεχωρίζει γιατί: Δίνει την δυνατότητα να πάρεις την προσφορά πριν λήξει χωρίς να πληρώσεις Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι Παίρνεις το κουπόνι αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί η προσφορά που αγόρασες χωρίς να περιμένεις τη λήξη της Δέχεται Paypal (χρεωστικές-προπληρωμένες) και χωρίς πιστωτικές κάρτες Παρέχει δυνατότητα μεταβίβασης του αγορασμένου κουπονιού σε άλλον χρήστη. Βασίζεται σε συνηδειτποιημένους αγοραστές και όχι σε παρορμητικούς Προβάλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ προσφορές![/font][/url] ShopFreeDeals
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ξεχωρίζει γιατί: Δίνει την δυνατότητα να πάρεις την προσφορά πριν λήξει χωρίς να πληρώσεις Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι Παίρνεις το κουπόνι αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί η προσφορά που αγόρασες χωρίς να περιμένεις τη λήξη της Δέχεται Paypal (χρεωστικές-προπληρωμένες) και χωρίς πιστωτικές κάρτες Παρέχει δυνατότητα μεταβίβασης του αγορασμένου κουπονιού σε άλλον χρήστη. Πολυ καλα ολα αυτα !!!!
stathisk9 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γειά σας, όλα τα deal site θεωρώ ότι είναι αξιόπιστα και πραγματικά προσπαθούν πολύ οι υπεύθυνοι για να πετύχουν καλές προσφορές. Βάλε οτι χρειάζεται γνώση της αγοράς, τρέξιμο, τηλέφωνα, ανταγωνισμός κλπ. κλπ. Παράλληλα έχουν εμφανιστεί και πολλά άλλα που συγκεντρώνουν τις προσφορές από όλα τα deal sites είτε με μορφή καταλόγου, είτε με φωτό και γενικά για όλα τα γούστα, ανάλογα που συγκεντρώνεται καλύτερα ο καθένας. Άν κάνετε μια αναζήτηση με λέξεις "καθημερινές προσφορές" ή "όλα τα deal sites" κά.. θα βρήτε πολλά, εγώ κατέληξα στο weekdeals.gr γιατί είναι απλό και δεν με ζαλίζει με διαφημίσεις. Επίσης, επειδή κοιτάω να φεύγω Σαββατοκύριακα έχει μαζεμένες τις αποδράσεις στο μενού "week n go" με το κάθε μέρος ξεχωριστά!
Uberalles_gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αγοράζω και εγώ όποτε βρίσκω κάποια προσφορά που με ενδιαφέρει... Έχω πάρει μέχρι τώρα καμιά 10αριά προσφορές και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα.. Βέβαια, κάποιοι δεν σου δίνουν απόδειξη ΑΛΛΑ όπως λέει και το κουπούνι που εκτυπώνεις ΖΗΤΑ ΤΗΝ και είναι αναγκασμένοι να στην δώσουν.
arxaggelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 εγώ κατέληξα στο weekdeals.gr Δοκίμασε και το bonusdeals.gr. (Όχι, δεν είναι δικό μου )
Maldino Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Με χρεωστικη παιζει να λειτουργουν ολα αυτα? Επειδη λετε μονο με πιστωτικη γιαυτο ρωταω. Σε ενα τετοιο σιτε, δεν θυμαμαι ποιο, ελεγε μπορεις να παρεις και με χρεωστικη η προπληρωμενη εκτος της πιστωτικης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Με χρεωστικη παιζει να λειτουργουν ολα αυτα? Επειδη λετε μονο με πιστωτικη γιαυτο ρωταω. Σε ενα τετοιο σιτε, δεν θυμαμαι ποιο, ελεγε μπορεις να παρεις και με χρεωστικη η προπληρωμενη εκτος της πιστωτικης. Σε καποια ναι αλλα οχι σε ολα.
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Σε ένα site που δεν θυμάμαι πιά (είναι πολλά πλέον για να τα συγκρατείς) για να κάνω account ήθελε να συμπληρώσω υποχρεωτικά πεδία διεύθυνση, τηλέφωνα σταθερά/κινητά κλπ. Δεν την παλεύουν μια. Εννοείται ότι πήραν π@@λο.
Marria Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πρεπει να ειναι η καινουργια μοδα αυτες οι σελιδες, αλλα μεχρι τωρα δεν εχει τυχει να αγορασω κατι, οταν βαλουν με αντικαταβολη ή με paypal θα το σκεφτω. Το www.oladeals.gr το ξερετε? εχει ολες αυτες τις προσφορες συγκεντρωμενες.
Luxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γιατι δε μπορω να ακυρωσω μια προσφορα που αγορασα;; Εχω στειλει και e-mail εδω και 2 ημερες, αλλα δε μου απαντανε! Πρεπει να περιμενω να ληξει και μετα να την ακυρωσω; Το site ειναι αυτο : http://www.deals2day.gr
black_widow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γιατι δε μπορω να ακυρωσω μια προσφορα που αγορασα;; Εχω στειλει και e-mail εδω και 2 ημερες, αλλα δε μου απαντανε! Πρεπει να περιμενω να ληξει και μετα να την ακυρωσω; Το site ειναι αυτο : http://www.deals2day.gr Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς της προσφοράς και να μας ζητήσετε να ακυρώσουμε την αγορά σας. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο και με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε εξαργυρώσει το κουπόνι σας. Για να κάνετε την ακύρωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε άμεσα εμείς μαζί σας. Η οποιαδήποτε διαδικασία ακύρωσης πρέπει να γίνει αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της προσφοράς και με την προϋπόθεση ότι θα είναι επιτυχής.
Luxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ναι αλλα τα λεφτα δεν υπαρχουν μεσα στην καρτα.. Ειναι στα ποσα σε εκκρεμοτητα και δε μπορω να τα χρησιμοποιησω!
Xorxhs! Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εχουμε καποια updated πληροφορια ποιο συγκεντρωτικό site προσφορων ( στυλ soby.gr) ειναι αυτη τη στιγμη το πληρεστερο? Ενδειαφερομαι κυριως για ταξιδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα