Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ξέρω αν αγοράζετε από τα sites των προσφορών... πλέον υπάρχουν πάρα πολλά και όλα θέλουν πιστωτική κάρτα...

Εχετε αγοράσει? τα εμπιστεύεστε?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα εμπιστεύεστε όλα τα sites? Εγώ νομίζω ότι το goldendeals.gr και το dealmyday.gr επειδή είναι χρυσή ευκαιρία από πίσω και εθνος είναι αξιόπιστα.... Απο ποια sites κάνετε συνήθως αγορές?

Δημοσ.

Εγώ όχι διότι δεν αγοράζω πράγματα που δεν έχω ήδη σκεφτεί πως χρειάζομαι, δεν είμαι υπερ του άσκοπου καταναλωτισμού. Περί πιστωτικής, προτιμώ όπου δίνεται paypal επιλογή, δε δίνω πουθενά αριθμό πιστωτικής (επειδή έτσι μου).

Το σπαστικό είναι πως λαμβάνω emails από το deals365 (και δε ξέρω πώς στα διάλα έχουν βρει εκείνο το email μου) και πατάω 10 φορές να με βγάλει από τη λίστα και αμφιβάλλω αν δουλέυει καν αυτό το link, μάλλον για νομιμοφάνεια το έχουν. Ήμουν στο τσακ να τους στείλω κανά ενημερωτικό για τη νομοθεσία περί spamming, αλλά τέλος πάντων το έκανα block, δε πα να...

Δημοσ.

Ναι, έχω αγοράσει αρκετές φορές, κυρίως κουπόνια για εστιατόρια. Αφού βγαίνω που βγαίνω για φαγητό που και που, γιατί να μη φάω με τα μισά λεφτά; Και τα sites προσφορών είναι τόσα πολλά που δύσκολα δε θα βρεις μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων μια προσφορά για εστιατόριο/ταβέρνα που σου αρέσει και δεν απέχει μακριά από την κατοικία σου. Επίσης, παρόλο που το μενού είναι περιορισμένο για τους κατόχους κουπονιών, είναι υπερπλήρες όπου και αν έχω φάει.

Δημοσ.

Ενταξει ρε φιλε, κακο ειναι να κανει διαφημιση; Αντιθετως βοηθαει το κοσμο.

Τελικα θα μου εξηγησει κανεις πως ακριβως γινονται οι προσφορες και τι πρεπει να κανω για να κερδισω; Γινεται κληρωση;

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαφημίζει το site του με τον τρόπο που ενδείκνυται (υπογραφή ή "μάγκες, έφτιαξα αυτό το site..."). Ο έμμεσος τρόπος με ενοχλεί. :rolleyes:

Δημοσ.

Αγοράσαμε μια προσφορά για ξενοδοχείο ένα ΣΚ από τη groupon και ακόμα περιμένουμε την απόδειξη να μας δώσει το ξενοδοχείο.

Συνήθως οι περισσότερες προσφορές είναι αρκετά υπερτιμημένες και σου λένε .... 80% έκπτωση...

Αν είναι να πληρώνω κάτι και να μη μου κόβουν απόδειξη, όχι ρε παιδιά, ευχαριστώ.

Ίσως έπεσα και στην περίπτωση βέβαια... Εσείς που αγοράσατε/ζετε σας δίνουν απόδειξη;

Δημοσ.

Σε όλα μου έκοψαν απόδειξη. Απο εστιατόρια ώς περιποιήσεις προσώπου/μασάζ της κοπέλας. Μέχρι και μια αστρολογική παπαρδέλα. Τώρα ετοιμάζομαι για πεηντμπολ με παρεάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...