nikospapadopoulos33 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήθελα να ξέρω αν αγοράζετε από τα sites των προσφορών... πλέον υπάρχουν πάρα πολλά και όλα θέλουν πιστωτική κάρτα... Εχετε αγοράσει? τα εμπιστεύεστε?
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Τα εμπιστεύεστε όλα τα sites? Εγώ νομίζω ότι το goldendeals.gr και το dealmyday.gr επειδή είναι χρυσή ευκαιρία από πίσω και εθνος είναι αξιόπιστα.... Απο ποια sites κάνετε συνήθως αγορές?
PCharon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ όχι διότι δεν αγοράζω πράγματα που δεν έχω ήδη σκεφτεί πως χρειάζομαι, δεν είμαι υπερ του άσκοπου καταναλωτισμού. Περί πιστωτικής, προτιμώ όπου δίνεται paypal επιλογή, δε δίνω πουθενά αριθμό πιστωτικής (επειδή έτσι μου). Το σπαστικό είναι πως λαμβάνω emails από το deals365 (και δε ξέρω πώς στα διάλα έχουν βρει εκείνο το email μου) και πατάω 10 φορές να με βγάλει από τη λίστα και αμφιβάλλω αν δουλέυει καν αυτό το link, μάλλον για νομιμοφάνεια το έχουν. Ήμουν στο τσακ να τους στείλω κανά ενημερωτικό για τη νομοθεσία περί spamming, αλλά τέλος πάντων το έκανα block, δε πα να...
kirileman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, έχω αγοράσει αρκετές φορές, κυρίως κουπόνια για εστιατόρια. Αφού βγαίνω που βγαίνω για φαγητό που και που, γιατί να μη φάω με τα μισά λεφτά; Και τα sites προσφορών είναι τόσα πολλά που δύσκολα δε θα βρεις μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων μια προσφορά για εστιατόριο/ταβέρνα που σου αρέσει και δεν απέχει μακριά από την κατοικία σου. Επίσης, παρόλο που το μενού είναι περιορισμένο για τους κατόχους κουπονιών, είναι υπερπλήρες όπου και αν έχω φάει.
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 kirileman απο ποια sites συνήθως αγοράζεις? με τις χρέωσεις στην πιστωτική σου όλα οκ?
thanocaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Νίκο, οκ, το είδαμε το site σου... Ας μείνουμε ontopic τώρα...
Luxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ενταξει ρε φιλε, κακο ειναι να κανει διαφημιση; Αντιθετως βοηθαει το κοσμο. Τελικα θα μου εξηγησει κανεις πως ακριβως γινονται οι προσφορες και τι πρεπει να κανω για να κερδισω; Γινεται κληρωση;
thanocaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαφημίζει το site του με τον τρόπο που ενδείκνυται (υπογραφή ή "μάγκες, έφτιαξα αυτό το site..."). Ο έμμεσος τρόπος με ενοχλεί.
djapal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Αγοράσαμε μια προσφορά για ξενοδοχείο ένα ΣΚ από τη groupon και ακόμα περιμένουμε την απόδειξη να μας δώσει το ξενοδοχείο. Συνήθως οι περισσότερες προσφορές είναι αρκετά υπερτιμημένες και σου λένε .... 80% έκπτωση... Αν είναι να πληρώνω κάτι και να μη μου κόβουν απόδειξη, όχι ρε παιδιά, ευχαριστώ. Ίσως έπεσα και στην περίπτωση βέβαια... Εσείς που αγοράσατε/ζετε σας δίνουν απόδειξη;
Pantelwolf Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Σε όλα μου έκοψαν απόδειξη. Απο εστιατόρια ώς περιποιήσεις προσώπου/μασάζ της κοπέλας. Μέχρι και μια αστρολογική παπαρδέλα. Τώρα ετοιμάζομαι για πεηντμπολ με παρεάκι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Εχω παρει απο goldendeals.gr δυο φορες.Κατι γλυκισματα Χριστουγεννων και ενα κουπονι για οδηγηση ferrari.Στην πρωτη περιπτωση μου εδωσαν αποδειξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα