Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για καρτα ηχου

yiannakis.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.και χρονια πολλα σε ολους.θα ηθελα να μου πια καρτα ηχου να παρω? ωστε να εχω μια ποιοτικη αποδοση απο το .Logitech z-5500.να ειναι οικονομικη...ευχαριστω

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε.καλη ιδεα νομιζω.και χωρις να ανοιξω το κουτι..η συνδεση ειναι usb?

usb ειναι :)

Δημοσ.

ευχαριστω. Onty. για την προταση σου.και χρονια πολλα..εχω και μια απορια.εχω συνδεση το pc με την τηλεοραση με HDMI.απο την καρτα γραφικων και μου βγαζη και ηχο στην τηλεοραση γιατι συμβαινη αυτο? η καρτα ειναι ενσωματομενη στην μητρικη.

Δημοσ.

ευχαριστω. Onty. για την προταση σου.και χρονια πολλα..εχω και μια απορια.εχω συνδεση το pc με την τηλεοραση με HDMI.απο την καρτα γραφικων και μου βγαζη και ηχο στην τηλεοραση γιατι συμβαινη αυτο? η καρτα ειναι ενσωματομενη στην μητρικη.

η καρτα ηχου ενοω ειναι ενσωματομενη

Δημοσ.

μηπως ξερετε αν ανοιξω το pc.για να συνδεσω καρτα ηχου θα χασω την εγγυηση?

με μπέρδεψες λίγο.. Σταθερός είναι η φορητός ?

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα την Xonar D1. Φτηνή σχετικά και εγώ που την αγόρασα είδα μια καλή διαφορά στα παλιά 4.1 ηχεία που έχω (θα τα αλλάξω και αυτά σύντομα).

Δημοσ.

σταθερο εχω και το αγορασα προσφατα.γιαυτο ρωτησα μηπως χασω την εγγυηση αν το ανοιξω?...την καρτα την θελω για να εχω καλη ποιοτητα ηχου στο Logitech z-5500.

Δημοσ.

και γενικα θελω να αλαξω ολα τα συστηματα μου.να εχουν εισοδους ολα HDMI.να αποφυγω ολα αυτα τα καλοδια και τους ανταπτορες αλλο για εικονα αλλο για ηχο βαρεθηκα

Δημοσ.

σταθερο εχω και το αγορασα προσφατα.γιαυτο ρωτησα μηπως χασω την εγγυηση αν το ανοιξω?...την καρτα την θελω για να εχω καλη ποιοτητα ηχου στο Logitech z-5500.

Τότε είσαι σε λαθος τοπικ ;P

H κάρτα που σου έδειξα ήταν για φορητό.. Δές την πρόταση του φίλου ινσμομνιακ για την asus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...