Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τη συνδεση στο ίντρνετ με lan συνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω τη βοηθεια σας θελω να συνδεσω τον υπολογιστη μου στο ιντερνετ με lan συνδεση . Δεν μπορω ομως μου βγαζει προβλημα οτι ο υπολογιστης δεν μπορει να κανει ανανεωση του πρωτοκολου (ή περιπου κατι τετιο). ο υπολογιστης τηρει τις προυποθεσεις για συνδεση . Η καρτα δικτυου ειναι της Realtek family σας ευχαριστω εκ τωνπροτερων

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά έτσι όπως τα λες, το πιο πιθανό είναι να μην μπορεί να πάρει IP. Πιο ρουτερ έχεις, έχεις δοκιμάσει να του περάσεις static;

Κάνε ένα restart στο ρουτερ σου και ξαναδοκίμασε.

Αν δεν πιάσει μπες στη σελίδα του ρουτερ σου και δες αν είναι ενεργοποιημένο το DHCP. Αν δεν είναι προφανώς το ενεργοποιείς.

Αν τίποτε από τα παραπάνω δεν παίξουν, δοκίμασε να περάσεις static IP στο pc σου.

Αν κι αυτό δεν πιάσει πέτα το pc σου (όχι πλάκα κάνω :P). Εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Φιλε (αν μου επιτρεπεις ) lexmark το ρουτερ ειναι το huawei του οτε. ασυρματη συνδεση κανω με το λαπτοπ δεν μπορω ομως να κανω ενσυρματη. η σελιδα του ρουτερ πια ειναι?? restart να το κανω απο τ κουμπακι που εχει απο πισω???

Δημοσ.
το ρουτερ ειναι το huawei του οτε

Δεν το ξέρω! :P

ασυρματη συνδεση κανω με το λαπτοπ δεν μπορω ομως να κανω ενσυρματη.

Καλό αυτό. Σημαίνει ότι δεν σε κόβει κάποιο τείχος προστασίας.

η σελιδα του ρουτερ πια ειναι??

RTFM :P

restart να το κανω απο τ κουμπακι που εχει απο πισω???

Ναι.

Δημοσ.

RTFM (Read The Fu***ng Manual). Το κάθε ρουτερ μπορεί να έχει το interface του σε διαφορετική ip. Οι πιο κοινές είναι οι 192,168,1,1 και 192,168,1,254

Δοκίμασε κάποια από αυτές στο λαπτοπ και αν δε μπει θα πρέπει να κοιτάξεις το manual. Επίσης αν σου ζητήσει κωδικό και πάλι στο manual.

Δημοσ.

Να φανταστώ ότι με το restart δεν έστρωσε έτσι;

Οπότε RTFM για να ξέρεις τα βασικά για το Router σου και δοκίμασε με καρφωτές ΙΡ να δούμε τι γίνετε.

Επίσης πες μας και με τι λειτουργικό παίζεις για να ξέρουμε στις επόμενες troubleshooting συμβουλές.

Δημοσ.

Χιλια συγνωμη παιδια που δεν απαντησα κ επι τις ευκαιριας Χρονια Πολλα και Καλα Χριστουγεννα ...Δεν επιασα τον η.υ αυτες τις μερες λογω γιορτων . Σκεφτηκα ομως κατι.Αν παρω ενα στικακι για ασυρματη συνδεση λετε να εχω παλι προβλημα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...