Προς το περιεχόμενο

Οικονομικη μοναδα

Maldino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Θελω να κανω μια αγορα μοναδας πολυ οικονομικη για να την στειλω χωριο.

Διαθετω: 200€

Χρηση η/υ: Ιντερνετ,ταινιες, ελαχιστο χωρις φυσικα απαιτησεις παιχνιδια.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσω:Τιποτα

Οθονη εχω 17"

Πληκτρολογια και ποντικια βαλτε χωρια απο τα 200(μην χανω σε hardware)

Αθηνα ειμαι

Δεν με πειραζει να ειναι απο χωρια καταστηματα

Συναρμολογω μονος μου

Και λειτουργικο του "θειου" εχουμε :D

Λοιπον εχω κουτι για το πισι αρα δεν θελουμε μεσα, μνημες ισως να εχω θα κοιταξω και θα ενημερωσω και σκληρο το ιδιο.

Εχω βρει κατι κομματια και πειτε μου την γνωμη σας.

Μητρικη

Καρτα γραφικων

Επεξεργαστη

Σκληρο(αν χρειαστω)

Περιμένω κάποια καλύτερη σύνθεση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Απο το vision studio μια γρήγορη ματιά που έριξα η πρόταση μου είναι αυτή :

Main B έβαλα με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών(αφού δεν θες games η κάτι απαιτητικό )

CPU

Ram

HDD

Power

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ 190ε

Πληκτρολόγιο και ποντίκι το αφήνω σε εσένα με τα λεφτά που σου μένουν !

Δημοσ.

Θες μια μητρική με ενσωματωμένη gpu (όχι intel graphics) έναν athlon χ2 ίσως και χ3 μαζί στα 100-120€ από εκεί και πέρα 2gb ddr3 ram 22€ και ότι άλλο έχεις βάζεις .

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα να ειναι και onboard αρχικα εξαλλου θα το στειλω καλοκαιρι περιπου αλλα θα τα αγοραζω σιγα σιγα. Στο δικο μου συστημα εχω τον αθλον 250 και σκεφτηκα με το συστημα που προτεινε ο alexis να παρω και εναν phenom X2 550 για το συστημα που εχω και να βαλω στο αλλο τον 250. Τι λετε?

Δεν πειραζει αν ειναι να ξεφυγω 50€

Δημοσ.

magicalsnap201012250759.png

ή

magicalsnap201012250801.png

Αλλαζεις το τροφοδοτικο(corsair),το επεξεργαστη(amd 555 ή 630) στο pc που εχεις τωρα + την μνημη kingston γιατι βλεπω οτι εχεις διαφορετικες και το παλιο επεξεργαστη το τραφοδοτικο και την μια μνημη adata που εχεις την βαζεις σ'αυτο που ειναι για το χωριο .

Διαλεξε το επεξεργαστη που θελεις να βαλεις ο ενας ειναι απο την μαμα τετραπυρηνος ο αλλος δυπυρινος black edition με μεγαλες πιθανοτητες να τον ξεκλειδωσεις και να εχεις amd phenom ii x4 ! Οτι και να διαλεξεις κερδισμενος θα εισαι !!

αν χρειαστεις σκληρο βαλε αυτον

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16265&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ Cold. Μαλλον το δευτερο θα παρω, να'σε καλα!

Απο ποιο καταστημα ειναι αυτα που παραθετεις?

Δημοσ.

Το οτι μου ηρθε ο black edition αντι για τον απλο που εχει το μαγαζι στο site.οποτε σε περιπτωση που καταληξεις σε αυτον,ρωτα τους κιολας ποιος απο τους 2 θα ερθει.ασε που μπορει να ξεκλειδωσει σε 4πυρηνο αλλα πιστευω δεν θα σου χρειαστει εσενα

Δημοσ.

Θα χρειαστει :P Οπως ειπαμε πιο πανω τον phenom θα τον κρατησω στο υπάρχον συστημα και θα στειλω τον αθλον στο νεο!

Να ρωτησω τωρα κατι αλλο, τον αθλον τον εχω στα 3.75, αν τον βαλω στην νεα συνθεση θα ειναι παλι στα 3.75 η θα ειναι κανονικα 3Ghz?

Δημοσ.

Ειμαι σε διλλημα για το αν πρεπει να παω σε σιγουρο τετραπυρινο Athlon η να "ρισκαρω" στον phenom που ισως και να μην ξεκλειδωσει.

Ποιο απο τα δυο θα αγοραζατε στην θεση μου?

Η μητρικη μου εχει επιλογη για unlock αλλα αυτο το hybrid δεν το εχω προσεξει :huh:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...