iRox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αυτη την περιοδο εχω την δυνατοτητα να αγορασω ενα απο τα 2 Motorola Milestone h Samsung Wave. Ποιο απο τα 2 να επιλεξω και γιατι? (Μεταχειρισμενα και τα δυο,στην ιδια τιμη)
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Είναι διαφορετικά κινητά. Android το μεν Μotorola, BADA το δε Samsung. Θα επέλεγα Android.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Kαι εγω θα ελεγα για Android. Εχει περισσοτερες εφαρμογες και καλυτερη unofficial υποστηριξη. Απ'ο,τι εχω ακουσει το Wave ειναι decent συσκευη, αλλα θα προτιμουσα ενα λειτουργικο με περισσοτερες εφαρμογες.
Vasilisxd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Αν θέλεις να το πειραζεις και να ψαχτεις με τα κινητά πάρε Motorola , αλλιώς για απλή καθημερινή χρήση που περιλαμβάνει σερφαρισμα στο Ίντερνετ , ταινίες , μουσική καθώς και κάποιες εφαρμογές , με τα χίλια Samsung Wave. Είναι πολυ πιο όμορφο και πιο μικρο.
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως επειδή και μεταχειρισμένα που θα τα πάρει λογικά θα δώσει τουλάχιστον 150€ πάλι θα πρότεινα ΖΤΕ Blade που θα είναι και καινούριο! Το ξέρω είναι τραγικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.