Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με δικτυο!!!

Saboteur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Θελω επειγοντως βοηθεια!!!

πριν 1 βδομαδα εφυγα για εξωτερικο(Βερολινο) και πηρα το laptop μου μαζι

Μεχρι τοτε το laptop μου σαφως και εβρισκε και εμπαινε στην ασυρματη συνδεση του σπιτιου μου με το ασυρματο modem

Oπως και στο εξωτερικο εβρισκε την ασυρματη συνδεση του ξενοδοχειου και εμπαινε κανονικα χωρις προβλημα μεχρι και χθεσ

Πριν λιγο γυρισα σπιτι και πηγα να ανοιξω το laptop αλλα δεν βρισκει καμια ασυρματη συνδεση....το modem/router λειτουργει κανονικα...τα λαμπακια ειναι σωστα αναμμενα....βασικα λειτουργει 1000% γιατι αυτην την στιγμη που σας γραφω,εχω συνδεθει απο το desktop pc που ειναι συνδεμενο με καλωδιο με το router

το iphone μου επισης πιανει το ασυρματο δικτυο απο το router και μπαινει κανονικα στο internet μεσω του wifi του σπιτιου

το laptop ομως αναφερει 'Δεν υπαρχουν συνδεσεις'

Παταω αντιμετωπιση προβληματων και ελεγχο επιδιωρθωσης προβληματος αλλα βγαζει αποτελεσμα ' Δεν επιδιορθωθηκε...η δυνατοτητα ασυρματου δικτυου ειναι απενεργοποιημενη '

Δεν εχω πειραξει κατι....χθες βραδυ μπηκα στο εξωτερικο,το εβαλα βαλιτσα το πρωι,στο αεροπλανο στα χερια μου και τωρα τιποτα....υπαρχει καποια ρυθμιση???

please help γιατι δουλευω μεσω αυτου και το desktop ειναι καρβουνιαρης

(Εχω Windows 7 - Laptop Sony Vaio καινουργιο )

Ευχαριστω

Δημοσ.

Κλασική ερώτηση. Μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων ή κάποιο κουμπί που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το ασύρματο δίκτυο του φορητού σου; Π.χ. FN+F5

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον για βοηθεια

FN + F2 ειναι για mute

f3 f4 αυξομειωση ηχου (παντα για fn μαζι μιλαω)

f5 f6 φωτεινοτητα ( >> >> )

f7 ρυ8μισεις οθονης ( >> >> )

f9 f10 ζουμ in/out ( >> >> )

f12 slepp ( >> >> )

τα αλλα 'f' τα δοκιμασα μαζι με το fn αλλα δεν γινεται τιποτα

κανενας αλλος συνδιασμος? μαλλον οντως κατι θα πατηθηκε γιατι στην αντιμετωπιση προβληματων λεει να ελεγξω για διακοπτη πλαγια η πανω στο laptop αλλα δεν υπαρχει αντιστοιχος διακοπτης...μαλλον καποιος συνδιασμος πληκτρων...αλλα ποιος? :/

Δημοσ.

Ξανά τσέκαρε για διακόπτες. Επειδή, δε, είναι και Sony μπας και είναι σε κανένα touch panel το on/off του wireless;

Είναι δύσκολο να φανούν με την 1η ματιά (τουλάχιστον για μένα που δεν βλέπω και καλά :P).

Edit:

Για δες και στα δεξιά της βάσης του.

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο εικονίδιο του ασύρματου δικτύου άνοιγμα δικτύου και κοινής χρήσης αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα και τέλος δεξί κλικ στην ασύρματη σύνδεση και ενεργοποίηση :P

Δημοσ.

@ lexmark : αδερφε κουμπι δεν υπαρχει....το κοιτουσα γυρω γυρω κατω πανω σαν χαζος το laptop 10 λεπτα σαν να ηρθα απο το 4.000 πχ και να εβλεπα laptop πρωτη φορα...χαχα

@ Aiwaaaa: πηγα ως το αλλαγη ρυθμισεων προσαρμογεα...και μου εμφανιζει 3 εικονιδια....

Συνδεση Ασυρματου Δικτυου 1

Συνδεση Ασυρματου Δικτυου 2

(απο κατω σχολια και στα 2 'δεν συνδε8ηκε') !!!

και Τοπικη Συνδεση

στα Ασυρματου Δικτυου αν κανω δεξι click εμφανιζει πανω πανω επιλογη απενεργοποιηση μονο...και στα 2...οχι ενεργοποιηση....σαν να ειναι ενεργοποιημενα δηλαδη...εχει και με bold γραμματα επιλογη 'Συνδεση/Αποσυνδεση' αλλα αυτο με μεταφερει στις συνδεσεις και κατα συνεπεια στις μηδενικες συνδεσεις...δεν υπαρχουν διαθεσιμες δηλαδη

:S

Δημοσ.

Τελευταία λύση να κατεβάσεις το documentation για το laptop σου και να δεις τι λέει για το wireless εκεί.

Πας εδώ και βάζεις τα στοιχεία του laptop.

Περίεργο πάντως. Για ξανατσέκαρε και το πληκτρολόγιο μπας και έχει κανένα ειδικό (FN + αυτό που θα βρεις, αν βρεις) και δεν λέω μόνο τα F keys.

Δημοσ.

@ lexmark : αδερφε κουμπι δεν υπαρχει....το κοιτουσα γυρω γυρω κατω πανω σαν χαζος το laptop 10 λεπτα σαν να ηρθα απο το 4.000 πχ και να εβλεπα laptop πρωτη φορα...χαχα

@ Aiwaaaa: πηγα ως το αλλαγη ρυθμισεων προσαρμογεα...και μου εμφανιζει 3 εικονιδια....

Συνδεση Ασυρματου Δικτυου 1

Συνδεση Ασυρματου Δικτυου 2

(απο κατω σχολια και στα 2 'δεν συνδε8ηκε') !!!

και Τοπικη Συνδεση

στα Ασυρματου Δικτυου αν κανω δεξι click εμφανιζει πανω πανω επιλογη απενεργοποιηση μονο...και στα 2...οχι ενεργοποιηση....σαν να ειναι ενεργοποιημενα δηλαδη...εχει και με bold γραμματα επιλογη 'Συνδεση/Αποσυνδεση' αλλα αυτο με μεταφερει στις συνδεσεις και κατα συνεπεια στις μηδενικες συνδεσεις...δεν υπαρχουν διαθεσιμες δηλαδη

:S

Απενεργοποίησε την μια :)

Δημοσ.

ρε σεις sorry...κανονικα ειμαι εξυπνοτερος απο αμοιβαδα αλλα πρωτη φορα γινεται αυτο...ειναι και το jet lag....

την μια συνδεση την απενεργοποιησα αλλα παλι τα ιδια...δεν εχει επιλογη για απενεργοποιηση...ειναι σαν συνεδεμεντο...αλλα μολις παταω επιλογη συνδεση με βγαζει στο οτι δεν υπαρχουν συνδεσεις

και στο ευρετηριο για το manual δεν βρισκω το μοντελο μου...

επισης κρατωντας το fn πατησα oτι πληκτρο υπαρχει αλλα @@

thanks παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...