fotiskam Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον βρήκα το εξής και σκεφτομαι να το κανω στη συσκευή μου : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=651886 Να μη σας τα πολυλογώ , στο παραπανω λινκ ενας μαγκας τυπος δίνει μια ιδέα για το πως να βελτιώσεις ΠΟΛΥ την επίδοση του GPS στη συσκευή ACER S200 κάνοντας μια μαγκιά και κόβωντας ένα κυκλωμα: Για οσους δεν ειναι μέλη στο XDA οι φωτογραφίες είναι αυτές που έχω επισυνάψει. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????? Ας δώσει καποιος μια λογική εξήγηση ......... ***Εαν υπαρχει εξήγηση , που θα υπαρχει, λογικά θα γίνεται και σε άλλες συσκευές, εκτος αν οι υπολοιποι το εχουν ετσι εξαρχής...
arxaggelos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 νομίζω ότι το πραγματικό ερώτημα δεν είναι εάν όντως μπορεί να κάνει δουλειά αυτή η «εγχείριση», αλλά αν είσαι πειραματικά διατεθειμένος να πάρεις το ρίσκο.
fotiskam Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτα, αν βεβαιωθώ οτι έτσι δεν επηρεάζεται κατι λειτουργικά ( γιατι αρχικά σκεφτηκα οτι ισως ετσι υπαρχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, δηλαδή οτι με αυτό το τρικ αυξάνεις το ρευμα που τραβαει το GPS) γιατι όχι?? Αλλα αυτο το πράγμα που κόβει αυτός δε μπορεί να υπαρχει εκεί τυχαια, δε νομιζω οτι οι τεχνικοί και οι κατασκευαστές της ACER το έβαλαν χωρις να γνωρίζουν οτι αν δε το εβαζαν θα είχε καλύτερο σήμα... Κοιτα, εγώ εχω παραγγείλει τη συσκευή απο εξωτερικό και θα τη δοκιμάσω την επομενη βδομάδα. αν μου αρέσει και δω ομως οτι το GPS δεν με ικανοποιεί, θα το δοκιμάσω.. αν δω οτι ειμαι ικανοποιημένος απο την αποδοση του, δε θα το πειράξω, γιατι μια στις 100 να κανω κατι λαθος θα το καταστρεψω εντελώς.... Οπότε ειναι σωστό το ερώτημα σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.