Προς το περιεχόμενο

Αμορτισέρ για Honda civic 2002 sedan

wind25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά σε όλους..!!!

θα ήθελα την γνώμη σας για ένα συνδυασμό ελατηρια χαμηλοματος- αμορτισέρ για honda civic 2002 sedan. θελω απλα να δεσω λιγο το αμαξι περισσοτερο και με ενδιαφέρει να βρω ένα συνδυασμο που να ταιριάζει στο αμαξι αυτο καθώς να μην είναι κ πολυ πετρα διοτι το χρησιμοποιώ αρκετα στην πολη.

επίσης αν γίνεται να βάλω ελατηρια πιο σκληρά χωρίς να το χαμηλωσω πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τέλος, άν καποιος έχει το αμάξι αυτό και έχει κάνει κάποιες δοκιμές θα χαρώ να με ενημέρωσει!!!

όλες οι απόψεις σας είναι ευπρόσδεκτες..!!

Καλά Χριστούγεννα κ Καλές Γιορτές σε ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ...!!!

Δημοσ.

Κλασική συνταγή που θυμάμαι (αν και ομολογουμένως πάνε αρκετά χρόνια), είναι Bilstein Sport κίτρινα με H&R ελατήρια.

Πολύ καλή λύση είναι τα νέα Koni FSD.Είναι αυτορυθμιζόμενα,με παρεμφερή λειτουργία του magnetic ride που χρησιμοποιεί η Audi.Δέν ξέρω κατα πόσο είναι συμβατά με το αμάξι σου όμως.Την συγκεκριμένη ανάρτηση πάντως θα την συνδύαζα με ελατήρια Einbach.

Δημοσ.

Κλασική συνταγή που θυμάμαι (αν και ομολογουμένως πάνε αρκετά χρόνια), είναι Bilstein Sport κίτρινα με H&R ελατήρια.

Πολύ καλή λύση είναι τα νέα Koni FSD.Είναι αυτορυθμιζόμενα,με παρεμφερή λειτουργία του magnetic ride που χρησιμοποιεί η Audi.Δέν ξέρω κατα πόσο είναι συμβατά με το αμάξι σου όμως.Την συγκεκριμένη ανάρτηση πάντως θα την συνδύαζα με ελατήρια Einbach ελατήρια.

καταρχάς ευχαριστώ για την αποψή σου...και μενα μου εχουν πει για bilstein k h&r ελατηρια και ειναι κλασσική συνταγή απλα φοβαμαι οτι θα ειναι σκληρα πολύ μέσα στην πόλη...

για τα νεα κονι δεν ξερω θα το κοιταξω...

επίσης μου ειπαν για Monroe...πραγμα που δεν το γνωριζω καθολου...

για αυτο προσπαθώ να δω μήπως έχει κανεις το ίδιο αμαξι κ εχει δοκιμάσει κάτι...

όπως κ να χει ευχαριστω..!!!!

Δημοσ.

Αφού θέλεις νά σετάρεις ελατήρια-αμορτισέρ κάνε μιά επίσκεψη στόν Ραφαέλλο Αμεντόλα.Είναι γνώστης τού αντικειμένου καί καλός τεχνικός.

Δημοσ.

Αφού θέλεις νά σετάρεις ελατήρια-αμορτισέρ κάνε μιά επίσκεψη στόν Ραφαέλλο Αμεντόλα.Είναι γνώστης τού αντικειμένου καί καλός τεχνικός.

δεν τον γνωρίζω αλλα θα το ψαξω....

Δημοσ.

Δες τα KYB ULTRA-SR ... και μην αλλάξεις ελατήρια.

δεν ξερω ομως κατα ποσο η κλίση που μου κανει το αυτοκινητο στις στροφες θα διορθωθει χωρις ελατηρια...

κ δευτερον επειδη πρεπει να ειναι καπως σκληρα αυτα τα αμορτισερ απο οσο νομιζω..κατα ποσο θα συνδιαζονται με ενα μαλακο αμορτισερ με αυτο που εχει απο τη μανα του το αμαξι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...