Προς το περιεχόμενο

Bad sectors σε ssd, τι κάνουμε;

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Στο δίσκο της υπογραφής μου είχα σήμερα αυτή τη δυσάρεστη έκπληξη.

hdtunewarning.JPG

Είναι 40 ημερών.

Επίσης ακούω ένα παράξενο θόρυβο απο το pc.

Υπάρχει περίπτωση να είναι απο τον ssd?

Και τώρα τι κάνουμε;

Δημοσ.

Ο θόρυβος αποκλείεται να είναι από τον SSD. Δεν έχουν κάτι που να μπορεί να παράγει ήχο. ;)

Τώρα για τους bad sectors τι να πω. Εντύπωση μου κάνει. Πιο πιθανό είναι να πρόκειται για bug του λογισμικού που τρέχεις. Ψάξε στην knowledge base και στα forums του, στείλε ένα e-mail στο support dept. και αν δεν λυθεί το θέμα, κάνε και ένα firmware update στον δίσκο σου.

Αν πάλι δεν... στείλτον για RMA. :P

Δημοσ.

Ο θόρυβος αποκλείεται να είναι από τον SSD. Δεν έχουν κάτι που να μπορεί να παράγει ήχο. ;)

κανεις μεγαλο λαθος φιλε μου . μπορεις να βρεις πολλα ποστ στο ινετ σχετικα με ηχους που παραγουν οι ssd .

ακομα και ο δικος μου κανει εναν υψησυχνο θορυβο ο οποιος ευτυχος ειναι πολυυυυυυ μικρος σε ενταση και δεν με ενοχλαει .βεβαιως και δεν εχουνε κινητα μερη αλλα ηχο μπορουν (και καποιο απο αυτους ΟΧΙ ΟΛΟΙ) κανουν κ ολας .

εχω κανει αντιστοιχο ποστ και στο insomnia περιπου πριν 4-5 μερες αν θυμαμαι καλα .

οσο για τα bad sectors του φιλου . ας παρει ενα τηλ στον retailer απο οπου και τον πηρε ωστε να δει πως μπορει να εξυπηρετηθει .

Δημοσ.

Απ' όσο γνωρίζω δεν έχουν πυκνωτές μέσα, οπότε τι θα μπορούσε να προκαλέσει τον θόυρβο; :huh:

Δημοσ.

Ο ήχος είναι μάλλον απο το τροφοδοτικό. 1 μηνός pc των 1500 ευρώ και τα έχουν παίξει ήδη ssd και psu.

Δευτέρα θα τον στείλω πίσω το δίσκο,θεωρώ ότι bad sectors είναι επαρκής λόγος για αντικατάσταση.

Όσοι πιστοί για το πρόβλημα του τροφοδοτικού συνδράματε εδώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σου εκαναν πιστωτικο ή θα στα αντικαταστησουν με καινουργια ιδια μοντελα?

Θα μου τα αντικαταστήσουν με οτιδήποτε θέλω στα ίδια λεφτά που έδωσα όταν τα αγόρασα. Ήδη παρήγγειλα το ίδιο τροφοδοτικό και τον ίδιο δίσκο σε διπλάσια χωρητικότητα, εννοείται θα πληρώσω τη διαφορά.

Δημοσ.

Μετά τον έλεγχο απο Πλαίσιο επιβεβαιώθηκε ότι ssd και τροφοδοτικό λίγων ημερών τα έφτυσαν.

Τι σου ειπαν για τον ssd ... ??

Στον αντικατεστησαν λογω bad sectors .. ???shock.png

Κοιτα εδω ...tongue.giftongue.giftongue.gif

http://img406.images...i/51417067.png/

Δημοσ.

βουρ για αλλαγή...

Μα δεν ειναι λογικο να εχει bad sectors ενας ssd ...

Μιλησα με την εταιρια και μου ειπαν πως ειναι false error του προγραμματος ...

Τεσπα θα τους τον στειλω για τσεκαρισμα και βλεπουμε ....

Δημοσ.

Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ αλλά στο Πλαίσιο τον άλλαξαν

χωρίς δεύτερη κουβέντα...Τώρα αν είναι τόσο άσχετοι

τι να πω...

Δημοσ.

καταρχας:1) δεν ειναι bad sectors αυτα. δες και http://www.insomnia....BC%CE%B5%CF%82/

το θεμα που ειχα κανει για τον ιδιο λογο. απλα επειδη ειναι ssd τα μετροπρογραμματα παθαινουν κοκομπλοκο κ διαβαζουν οτι να ναι. κανε εναν κοπο κ διαβασε ολο το thread που σου εκανα cp.

2) δεν χρειαζοταν να τον γυρισεις πισω. εφτανε να κανεις ενα update το firmware του ssd, οπως και να βαλεις την last εκδοση του μετροπρογραμματος σου. με το last hdd sentinel σε μενα εξαφανιστηκαν ολα τα "λαθη". και λεει πλεον οτι ειναι ssd και οχι hdd οπως ελεγε στην αρχη κ εμφανιζε health 0% κατακοκκινο κ να τον κανω backup γιατι θα αυτοκαταστραφει. ουτε backup εκανα ουτε καταστραφηκε.

3)πες οτι εσυ δεν ηξερες φοβηθηκες κ τον πηγες στο πλαισιο. αυτοι θα επρεπε να το ξερουν αυτο το γεγονος κ να σε καθησυχασουνε. αλλα για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι ειναι τοσο καθυστερημενοι και δεν εχουν ιδεα απο τετοια πραγματα. δεν επρεπε να στον παρουν πισω τον ssd αλλα να σου πουν οτι ξερεις ειναι οκ αυτο ειναι λογικο γιατι τα προγραμματα SMART διαβαζουν μουφιες. τουλαχιστον μεσα στην ασχετοσυνη τους αποδειχθηκαν σοβαροι (...) και στον αλλαξαν.

Δημοσ.

Οδηγήθηκα σε αίτημα αντικατάστασης έπειτα απο παρότρυνση φίλου απο εδώ του οποίου τη γνώμη θεωρώ πολύτιμη. Τώρα αν έκανε λάθος χάσαμε όλοι.

Δημοσ.

καταρχας:1) δεν ειναι bad sectors αυτα. δες και http://www.insomnia....BC%CE%B5%CF%82/

το θεμα που ειχα κανει για τον ιδιο λογο. απλα επειδη ειναι ssd τα μετροπρογραμματα παθαινουν κοκομπλοκο κ διαβαζουν οτι να ναι. κανε εναν κοπο κ διαβασε ολο το thread που σου εκανα cp.

2) δεν χρειαζοταν να τον γυρισεις πισω. εφτανε να κανεις ενα update το firmware του ssd, οπως και να βαλεις την last εκδοση του μετροπρογραμματος σου. με το last hdd sentinel σε μενα εξαφανιστηκαν ολα τα "λαθη". και λεει πλεον οτι ειναι ssd και οχι hdd οπως ελεγε στην αρχη κ εμφανιζε health 0% κατακοκκινο κ να τον κανω backup γιατι θα αυτοκαταστραφει. ουτε backup εκανα ουτε καταστραφηκε.

3)πες οτι εσυ δεν ηξερες φοβηθηκες κ τον πηγες στο πλαισιο. αυτοι θα επρεπε να το ξερουν αυτο το γεγονος κ να σε καθησυχασουνε. αλλα για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι ειναι τοσο καθυστερημενοι και δεν εχουν ιδεα απο τετοια πραγματα. δεν επρεπε να στον παρουν πισω τον ssd αλλα να σου πουν οτι ξερεις ειναι οκ αυτο ειναι λογικο γιατι τα προγραμματα SMART διαβαζουν μουφιες. τουλαχιστον μεσα στην ασχετοσυνη τους αποδειχθηκαν σοβαροι (...) και στον αλλαξαν.

Σωστα αυτα που λες γι αυτο γραφω και εσφαλμενο μυνημα bad sectors ...

Aλλα η μειωση αποδοσης ... ???

Αυτο ειναι που μου τη δινει ...

Ειχα τον X25-V και ειχα τρομερη απδοση ...Εκανε εκινηση σε δευτερα ...

Και πηρα αυτον που ειναι καλυτερος και βλεπω οτι παει πιο αργα , στα ματια μου τουλαχιστον ...

Εχω και μετρησεις που το δειχνουν ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...