opera Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ας πούμε μου χρειάζεται μια τηλεόραση για τη κρεβατοκάμαρα και θέλω και mobile internet 10gb/μήνα με 34,56 ευρώ συμβόλαιο για 2 χρόνια και δίνω 199 ευρώ για το Samsung Galaxy Tab δηλαδή δίνω σε 2 χρόνια 829,44+199 και παίρνω μια τηλεόραση και ένα τάμπλετ συνολικής αξίας 900 ευρώ συν το mobile internet. πιστεύω πως αν κάποιος τα χρειάζεται όλα αυτά είναι καλή αγορά, περιμένω γνώμες. διόρθωσα το ποσό. η tv είναι το μοντέλο που γράφω σύμφωνα με κατάστημα της Δράμας και η εξυπηρέτηση πελατών για 22" λέει.
orotoi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Τα 199 τα πληρώνεις επι πλέον της σύνδεσης? Αν ναι, τότε σε 2χρόνια δίνεις 829 + 199 = 1028. Η vf λέει 21" tv, στο skroutz αυτή που έχεις στο link είναι 22". Μήπως είναι άλλη? Γενικά όπως λες ΜΟΝΟ αν σου χρησιμεύει το mobile internet (κάνεις απόσβεση σε αυτό μέσω δουλειάς δηλαδή) αξίζει. Αυτή είναι μια γενικότερη άποψη που έχω για το mobile net. Γιατί δούλευα σε αντίστοιχο κατάστημα και ερχόντουσαν φοιτητές να το πάρουν μονο και μόνο για να πάρουν δώρο το netbook!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.