Vinnie Jones Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Γενικα εγω ειμαι υπερ του DIY οσον αφορα δωρα δικων σου ανθρωπων.Καλα γενικα δεν γουσταρω να κανω δωρα αγοραζοντας πραγματα γιατι εχω το αγχος οτι δεν θα αρεσει σε κανεναν οτι πηρα.Σας ρωταω γιατι τα ξαδερφια μου(6 ειμαστε συνολο) ειχαν την φαεινη ιδεα να γραψουμε τα ονοματα μας σε χαρτακια και να τυχει στον καθενα 1 ατομο να του κανουν ενα δωρο.Οπως σε ενα επισοδειο στο friends δλδ(Αμερικανικιλα στο φουλ; ).Και ιδου το ερωτημα να κανω καποιο μεγαλο σχεδιο φαση πινακας μονος μου αναλογα με το ποιος θα μου τυχει ή να αγορασω κατι που θα γουσταρει;Την τελευταια φορα που ειχα φτιαξει δωρο(σε επετιο)παντως ειχε εκτιμηθει δεοντος :βλεμα πιγκουινου: http://www.youtube.com/watch?v=48Aow9Eevm8
slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αν ήμουν δικό σου άνθρωπος θα εκτιμούσα το αγοραστό.
Vinnie Jones Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αν ήμουν δικό σου άνθρωπος θα εκτιμούσα το αγοραστό. Δεν περιμενα κατι καλυτερο απο σενα...
Vinnie Jones Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Και ακριβό. Οτι θελεις πασα μου.
ravend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αρχίζω να εκτιμώ τα αυτοσχέδια δώρα μετά το χθεσινό οικονομικό σοκ που μου προκάλεσαν τα καταστήματα 9 west που είδε η κοπέλα μου.. βασικά κρίνεις τι ταιρίαζει στον καθένα ετσι ώστε να επιλέξεις κάτι που θα του αρέσει..μπορεί ο ένας να εκτιμήσει το αυτοσχέδιο και ο άλλος το βιομηχανικό,είναι υποκειμενικό.. υπάρχει πάντα και η επιλογή του βιβλίου που είνια σταθερή αξία..
Vinnie Jones Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αρχίζω να εκτιμώ τα αυτοσχέδια δώρα μετά το χθεσινό οικονομικό σοκ που μου προκάλεσαν τα καταστήματα 9 west που είδε η κοπέλα μου.. βασικά κρίνεις τι ταιρίαζει στον καθένα ετσι ώστε να επιλέξεις κάτι που θα του αρέσει..μπορεί ο ένας να εκτιμήσει το αυτοσχέδιο και ο άλλος το βιομηχανικό,είναι υποκειμενικό.. υπάρχει πάντα και η επιλογή του βιβλίου που είνια σταθερή αξία.. Κοιτα η επιλογη δωρου(με αγορα) στην προκειμενη περιπτωση ειναι κατι σχετικα ευκολο γιατι ξερω τις προτιμισεις τους.Απλα σκεφτομουν κατι διαφορετικο για φετος μιας κ καθε χρονο σε γενεθλια κτλ ειναι κλασσικο στν μια βιβλιο,στον αλλο cd, στν αλλον κομικ και ουτο καθ εξης.Απλα θελω να παρω γνωμες γενικα με το τι εκτιμαει ο κοσμος περισσοτερο.Δεν ζηταω συμβουλες για συγκεκριμενες αγορες πχ.
evabb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 το χειροποιητο δωρο εχει αξια αν ειναι εχει συναισθηματικη αξια, πχ ειναι ενα αλμπουμ φωτογραφιων. η αν εισαι τεχνιτης πολυ καλος.
Finn Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δι μπεστ! http://www.youtube.com/watch?v=APFR0QN_Mks&feature=player_detailpage#t=21s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.