nicolle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να ενώσω πολλά αρχεία avi απο το you tube ωστε να δημιουργήσω ενα dvd περίπου 2ωρών. Ξέρω οτι υπάρχουν αρκετά προγράμματα αλλα θελω το ίδιο προγραμμα να εχει δυνατότητα burn dvd και να δημιουργεί μενου με κεφάλαια ωστε οταν παιζει το dvd να μπορείς να επιλεξεις ποιο βιντεο θες να δεις. Εχετε να προτείνετε κατι? Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 DVD Flick (δωρεάν) ConvertXtoDVD (όχι δωρεάν). Διάλεξε ένα και δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο.
nicolle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 DVD Flick (δωρεάν) ConvertXtoDVD (όχι δωρεάν). Διάλεξε ένα και δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο. Το convertxtodvd το εχω και το χρησιμοποιώ για μεχρι 3 αρχεια avi. Το δοκίμασα αλλα οταν εχει να δημιουργήσει μενού για 50 και παραπανω τίτλους κάνει υπερβολικο χρόνο. φαντασου οτι κοντα στο 2ωρο και ακόμη δεν έιχε τελειώσει. το dvd flick παω να το δοκιμασω...ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αργεί γιατί πρέπει να ετοιμάσει και τα thumpnails από όλα τα βίντεο. Δοκίμασε σαν μενού το Minimal που δεν δημιουργεί thumpnails. Μια άλλη εναλλακτική για μενού είναι το CX2.
nicolle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αργεί γιατί πρέπει να ετοιμάσει και τα thumpnails από όλα τα βίντεο. Δοκίμασε σαν μενού το Minimal που δεν δημιουργεί thumpnails. Μια άλλη εναλλακτική για μενού είναι το CX2. αυτό δεν το ειχα σκεφτεί.. για να δοκιμάσω, γραφω ηδη ενα dvd με το dvd flick για να δουμε ποση ωρα θα κανει...
adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δοκιμασα το ConvertXtoDVD αλλα ο ηχος ειναι χαλια Γινεται η ιδια δουλεια με το Windows DVD Maker αλλα να γραφτει στο δισκο αντι σε dvd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.