DeareN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σωστα, επεσε κι αλλο, τελικη Ελληνικη τιμη κατι λιγοτερο απο 74 ευρω...! Στο mail μου του amazon την ισοτιμια μου την κανανε στα 76.5 , δεν με χαλασε απλα το αναφερω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Στο mail μου του amazon την ισοτιμια μου την κανανε στα 76.5 , δεν με χαλασε απλα το αναφερω. Το λεμε συνεχεια βρε Ντιρεν, πληρωστε σε λιρες! Δεν εχουν προμηθεια οι αγορες απο το αμαζον σε λιρες. Θα εδινες 73.60. Το αμαζον σε κλεβει στην μετατροπη.
DeareN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Φιλε μου δεν ειδα καποια επιλογη να πληρωσω σε λιρες μηπως το εγραφε καπου και δεν το ειδα? Edit: Το βρηκα πως γινεται αλλα ηταν ηδη On η επιλογη χωρις να μου πει τιποτε. Δεν πειραζει χαλαλι τους τα 2.5 ευρω τι να κανω δεν το ειχα προσεξει και οταν το λεγατε δεν το ειχα δωσει σημασια
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Στο τελευταιο σταδιο αν τα βλεπεις ευρω πληρωνεις σε ευρω αν τα βλεπεις λιρες πληρωνεις σε λιρες
epivitor Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι η ισοτιμια του amazon.co.uk ειναι ψιλοκλέψιμο και σχεδον παντα η ισοτιμια που δινουν οι ελληνικες τραπεζες ειναι καλυτερες (οχι καλες ομως). Οταν ημουν Αγγλια η hsbc ειχε πολυ καλες ισοτιμιες ως προς το ευρω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Για να ειμαστε και απολυτα σωστοι δεν "κλεβει" (εγω το ειπα πρωτος) το ιδιο το αμαζον στην ισοτιμια αλλα η τραπεζα που τους πουλαει την υπηρεσια της αλλαγης νομισματος. Ισως τα μοιραζονται το πολυ πολυ...
kiriak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Γιατί τον βλέπει ως 1 Tb σε διάφορα συστήματα. Τον δοκίμασα σε καινούργιο σύστημα με AHCI enabled στο BIOS και LINUX(Gparted Live CD) και το έβλεπε 1 Tb. Σημείωση: Του έχω περάσει το patch F4EG.exe.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Γιατί τον βλέπει ως 1 Tb σε διάφορα συστήματα. Τον δοκίμασα σε καινούργιο σύστημα με AHCI enabled στο BIOS και LINUX(Gparted Live CD) και το έβλεπε 1 Tb. Πρωτη φορα το ακουω. Σε διαφορα συστηματα μαλιστα; Τον δοκιμασες και σε 2ο συστημα δλδ; Σε 2 pc εσωτερικο (σε ahci mode) , σε docking station usb στα pc αλλα και στο laptop, σε 2 media players (και usb, και sata στο egreat) , παντου τον βλεπει 2ΤΒ.
kiriak Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Πρωτη φορα το ακουω. Σε διαφορα συστηματα μαλιστα; Τον δοκιμασες και σε 2ο συστημα δλδ; Σε 2 pc εσωτερικο (σε ahci mode) , σε docking station usb στα pc αλλα και στο laptop, σε 2 media players (και usb, και sata στο egreat) , παντου τον βλεπει 2ΤΒ. Λοιπόν μόλις τον είδαν τα XP τον έκαναν 1 Tb. To MBR του δεν έσβησε ποτέ οπότε παντού τον έβλεπαν 1 Tb. Έτρεξα το ESTOOL της Samsung και τον έβλεπε κανονικά και του διέγραψα το MBR. Μετά με το Gparted Live τον είδα 2 Τb επιτέλους και τον έκανα format 2Tb. Από τότε παίζει μια χαρά. Συμπέρασμα : Ποτέ μην τον βάζετε την πρώτη φορά σε XP.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 επίσης 4K sectors και XP δεν πάνε μαζί...
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 ... Συμπέρασμα : Ποτέ μην τον βάζετε την πρώτη φορά σε XP. Καμια σχεση. Στα xp (sp3 συγκεκριμενα) τους εβαλα και τους φορμαρισα ολους και δεν ειχα κανενα θεμα. Εχουν γεμισει οι 2 φουλ, και δεν εχουν μπει καν σε 7 ή vista ακομα! Με τη μια τους βλεπει 2ΤΒ - στη διαχειριση δισκων φτιαχνεις τα παρτισιονς σου (σε αλλον εφτιαξα 2, αλλους τους αφησα ολοκληρους) και quick format. Τιποτα αλλο δεν θελουν. επίσης 4K sectors και XP δεν πάνε μαζί... Δεν υπαρχει ακομα native 4Κ δισκος.
gruser Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 λοιπον ο samsung που πηρα δε δουλευει..μολις τον πηρα ειδα αυτο με το bug που παιζει.. οταν τον πηρα του εκανα quick format και error scan. μετα απο καποιο copy που εκανα στο σκληρο αρχισε να βγαζει read και write errors..μετα που εβαλα το patch τα errors συνεχισαν.. λεω ας κανω ενα test με το estools που δινει η samsung το οποιο μου εβγαζε οτι ειναι ολα καλα, οπως βεβαια και το error scan.. ξαφνικα ο δισκος δε με αφηνε να κανω format και εγινε raw και ετσι εκανα delete το partition και ξανα advanced format αυτη τη φορα.. τωρα παω να κανω copy κατι αρχεια και δε μπορω καθολου..κολλαει και δε κανει τπτ...ξαναβαζω το hd tune το οποιο ειχα κανει unistall μετα που ειχα βαλει το patch ..και τα write errors εχουν εκτοξευθει στα 200 απο τα 4 και εχει και αλλα error.. τωρα τι κανω? στελνω email στο αμαζον και τι γραφω?
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 ...και τα write errors εχουν εκτοξευθει στα 200 απο τα 4 και εχει και αλλα error.. τωρα τι κανω? στελνω email στο αμαζον και τι γραφω? Δεν χρειαζεται mail. Το εχουμε ξαναπει, ειναι σε προηγουμενη σελιδα, αλλα αντε αλλη μια. http://www.amazon.co...s/homepage.html Defective θα επιλεξεις. Κανε την διαδικασια και αμεσα (λεπτα, ωρες δεν ξερω) θα δεις νεα παραγγελια να δημιουργειται με μηδενικη τιμη και σημερα ή αυριο θα δεις να φευγει αλλος δισκος δωρεαν να σου ερθει. Εσυ καποια στιγμη πρεπει απλα να στειλεις πισω τον παλιο (καπου 10 ευρω συστημενο, τα οποια απο ο,τι λεει η σχετικη σελιδα στα κανουν refund μολις διαπιστωσουν οτι πραγματι ειναι προβληματικος ο δισκος), αλλιως θα σου χρεωσουν τον δευτερο μετα απο εναν μηνα.
kiriak Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Με τη μια τους βλεπει 2ΤΒ - στη διαχειριση δισκων φτιαχνεις τα παρτισιονς σου (σε αλλον εφτιαξα 2, αλλους τους φησα ολοκληρους) και quick format. Τιποτα αλλο δεν θελουν. Έτσι νόμιζα και εγώ ότι θέλουν αλλά διαψεύστηκα. Λές να ήταν κάτι άλλο τότε που τον είδαν τα XP SP3 ως 1 Tb; Μήπως τό ότι το σύστημα δεν έχει ahci (είναι αρκετά παλιό);
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Έτσι νόμιζα και εγώ ότι θέλουν αλλά διαψεύστηκα. Λές να ήταν κάτι άλλο τότε που τον είδαν τα XP SP3 ως 1 Tb; Μήπως τό ότι το σύστημα δεν έχει ahci (είναι αρκετά παλιό); Εγω δεν το νομιζω, το εχω κανει σε 3 τετοιους δισκους. Εχεις βαλει πανω σε αυτο το συστημα αλλον δισκο 1.5 ή 2ΤΒ που τον ειχε δει κανονικα; Θεμα mobo μου ακουγεται... Δε νομιζω να φταιει που δεν εχει ahci, αλλα απλα που ειναι παλιο. Για κανενα Bios update του Mobo εψαξες; Αν στο bios τον εβλεπε 1ΤΒ τι ψαχνεσαι με το λειτουργικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα