gussgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Πηρα και εγω ενα δισκο χτες με καρτα χρεωστικη πειραιως και μου βγηκε 77,25 ευρω
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Πηρα και εγω ενα δισκο χτες με καρτα χρεωστικη πειραιως και μου βγηκε 77,25 ευρω Χμμμ, beez με βαση τον πινακα της ναυτεμπορικης (25-1-2011) επρεπε να χρεωθει ο φιλος 78.36€, ενω με του xe.com η τιμη ηταν (οπως απο χθες εχω γραψει) 77€. Δεν βλεπω να προκυπτει απο τον πινακα της ναυτ το 77.25€.
gussgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Χμμμ, beez με βαση τον πινακα της ναυτεμπορικης (25-1-2011) επρεπε να χρεωθει ο φιλος 78.36€, ενω με του xe.com η τιμη ηταν (οπως απο χθες εχω γραψει) 77€. Δεν βλεπω να προκυπτει απο τον πινακα της ναυτ το 77.25€. Τι να σου πω εγω ειδα στο e-banking τι ποσο μου εχει σε δεσμευση, οταν μου το χρεωσει κανονικα θα ποσταρω την κινηση
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Τι να σου πω εγω ειδα στο e-banking τι ποσο μου εχει σε δεσμευση, οταν μου το χρεωσει κανονικα θα ποσταρω την κινηση Δεν το ειπα σε σενα. Το 77.25 οκ ειναι, οσο διαβασες ηδη εδω πριν αγορασεις. Οταν βγει η κινηση μπορει να εχει καποια λεπτα διαφορα αναλογα πως θα εχει παει η ισοτιμια.
jonkyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω πολυκαταλαβει τι ακριβως λετε για το Amazon και τις χρεωστικες, αλλα στη δικη μου περιπτωση (αγορασα εναν σκληρο πριν λιγες μερες) ειχα χρεωση 1.01 ευρω (στα 54.ΧΧ). Ειναι ξεχωριστη, οποτε πιθανολογω οτι η @$%-ΑΛΦΑ βαζει προμηθεια στη χρεωστικη.
gussgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω πολυκαταλαβει τι ακριβως λετε για το Amazon και τις χρεωστικες, αλλα στη δικη μου περιπτωση (αγορασα εναν σκληρο πριν λιγες μερες) ειχα χρεωση 1.01 ευρω (στα 54.ΧΧ). Ειναι ξεχωριστη, οποτε πιθανολογω οτι η @$%-ΑΛΦΑ βαζει προμηθεια στη χρεωστικη. Ναι και σε μενα εγινε αυτο αλλα μαλλον ειναι τροπος να δουν στο amazon αν ισχυει η καρτα σου πριν κανεις την αγορα. Και στο paypal μου ειχε κανει το ιδιο στην πρωτη αγορα και μετα απο μια βδομαδα πηρα το 1e refund. Δεν το εψαξα παραπανω να σου πω αλλα αν δεν γυρισει το ευρω μου θα γινει χαμος..
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω πολυκαταλαβει τι ακριβως λετε για το Amazon και τις χρεωστικες, αλλα στη δικη μου περιπτωση (αγορασα εναν σκληρο πριν λιγες μερες) ειχα χρεωση 1.01 ευρω (στα 54.ΧΧ). Ειναι ξεχωριστη, οποτε πιθανολογω οτι η @$%-ΑΛΦΑ βαζει προμηθεια στη χρεωστικη. Για την αλφα δεν ξερω. Η πειραιως δεν βαζει.
jonkyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ενταξει, δεν το ειπα για να επιβεβαιωσεις Δεν εισαι δα και υποχρεωμενος να γνωριζεις τι γινεται σε καθε καρτα. Κυριως το ανεφερα για να ξερουν οι συμφορουμιτες οτι "κατι συμβαινει" με την συγκεκριμενη καρτα. Μαλιστα, δε νομιζω οτι εχει σχεση αυτο που αναφερει ο gussgr, δλδ να προκειται για "διερευνητικη" χρεωση α λα paypal, διοτι δεν (ειδα να) αναφερεται πουθενα οταν εκανα την αγορα. Κι εχω ενα κακο συνηθειο να διαβαζω τους ορους οταν συμφωνω για κατι που αφορα την τσεπη μου Επισης, αυτη η χρεωση του ευρω συμβαινει στο paypal για κακοβουλη χρηση κι επειδη η καρτα (δεν θυμαμαι αν ειναι μονο για τις πιστωτικες) θα "συνδεθει" με τον λογαριασμο foreva σε αντιθεση με μια one-off αγορα. Λεω τωρα...
gussgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μα και εγω ειπα οτι εκανα την πληρωμη με debit της πειραιως γιαυτο λεω οτι δεν ειναι της alpha καπελο.. Οσο για την one-off πληρωμη φιλε jonkyr εγω παντως οταν παω Your Account >Edit or Delete a Payment Method μια χαρα τη θυμαται την καρτουλα μου...
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ενταξει, δεν το ειπα για να επιβεβαιωσεις Δεν εισαι δα και υποχρεωμενος να γνωριζεις τι γινεται σε καθε καρτα. Κυριως το ανεφερα για να ξερουν οι συμφορουμιτες οτι "κατι συμβαινει" με την συγκεκριμενη καρτα. Μαλιστα, δε νομιζω οτι εχει σχεση αυτο που αναφερει ο gussgr, δλδ να προκειται για "διερευνητικη" χρεωση α λα paypal, διοτι δεν (ειδα να) αναφερεται πουθενα οταν εκανα την αγορα. Κι εχω ενα κακο συνηθειο να διαβαζω τους ορους οταν συμφωνω για κατι που αφορα την τσεπη μου Επισης, αυτη η χρεωση του ευρω συμβαινει στο paypal για κακοβουλη χρηση κι επειδη η καρτα (δεν θυμαμαι αν ειναι μονο για τις πιστωτικες) θα "συνδεθει" με τον λογαριασμο foreva σε αντιθεση με μια one-off αγορα. Λεω τωρα... Βρε καλα εκανες και το ειπες. Ειπα απλα δεν μπορω να επιβεβαιωσω ή οχι. Αν ειναι απλα δεσμευση, ναι και το amazon μου εχει κανει 2 φορες δεσμευση 1€ για αγνωστους λογους που μετα απο 10-20 μερες εφευγε. Αν ειδες κινηση θα εχει σχολιο "προμηθεια" διπλα. Ετσι οπως μας το λες δεν ειδες τελικα κινηση αναλυτικη, απλα εχει δεσμευτει το 1€. Σωστα; Μα και εγω ειπα οτι εκανα την πληρωμη με debit της πειραιως γιαυτο λεω οτι δεν ειναι της alpha καπελο.. Οσο για την one-off πληρωμη φιλε jonkyr εγω παντως οταν παω Your Account >Edit or Delete a Payment Method μια χαρα τη θυμαται την καρτουλα μου... Εσενα ειναι δεσμευση 99.99%. Απλα ο jonkyr ειπε εξαρχης "Ειναι ξεχωριστη" και υπεθεσα οτι ειδε ξεχωριστη κινηση προμηθειας.
gussgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εσενα ειναι δεσμευση 99.99%. Απλα ο jonkyr ειπε εξαρχης "Ειναι ξεχωριστη" και υπεθεσα οτι ειδε ξεχωριστη κινηση προμηθειας. Οπως 99,99% και του jonkyr ειναι το ιδιο. Ειναι γνωστο το κολπο της alpha να δεσμευει 1% παραπανω μεχρι να γινει η τελικη χρεωση.. π.χ. αν αγορασεις online ενα item 33 ευρω θα σου δεσμευσει 33,33 μεχρι να γινει η κινηση και να σου παρει 33 κανονικα απο το λογαριασμο (ετσι και το 1,01).. anyway ξεφυγαμε και λιγο απο το topic! Το patch f4eg ειναι καλο να το βαλουμε αν ερθει ο δισκος με παλιο firmware ετσι?
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 π.χ. αν αγορασεις online ενα item 33 ευρω θα σου δεσμευσει 33,33 μεχρι να γινει η κινηση και να σου παρει 33 κανονικα απο το λογαριασμο (ετσι και το 1,01).. anyway ξεφυγαμε και λιγο απο το topic! Το patch f4eg ειναι καλο να το βαλουμε αν ερθει ο δισκος με παλιο firmware ετσι? Το 1 ευρω στα 54 δεν ειναι 1% αλλα 2%. 1.08 θα ηταν βεβαια. Λογικα ειναι δεσμευση 1€. Καλο ειναι να το βαλεις. Εγω δεν το εχω βαλει, εχω γεμισει φουλ 2 δισκους χωρις το παραμικρο προβλημα και δεν ξερω αν μπορεις να το βαλεις μετα, οποτε δεν βιαζομαι...
gruser Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 δε γνωριζεις αν το firmware ειναι παλιο ή νεο.. το id ειναι το ιδιο.. εγω θα το περασω μαλλον αυριο.. οταν τον εβαλα πρωτη φορα στο hd tune πριν λιγο που ανοιξα και το μονο που εκανα αυτες τις 35 ωρες ηταν να κανω copy paste το zip αρχειο που δινει η samsung..δεν εβαλα τιποτα αλλο μεσα. και το error scan που εκανα..αλλα δε ξερω αν παιζει ρολο
DeareN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τον παρηγγειλα μολις τωρα με 63.49 λιρες τελικη τιμη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τον παρηγγειλα μολις τωρα με 63.49 λιρες τελικη τιμη. Σωστα, επεσε κι αλλο, τελικη Ελληνικη τιμη κατι λιγοτερο απο 74 ευρω...! Το μονο που εκανα αυτες τις 35 ωρες ηταν να κανω copy paste το zip αρχειο που δινει η samsung..δεν εβαλα τιποτα αλλο μεσα. και το error scan που εκανα..αλλα δε ξερω αν παιζει ρολο Το error scan δεν παιζει κανενα ρολο, το περνούν ολοι οι δικοι μου μολις τους βαζω πανω, το εχουν περασει και αυτοι. Μηπως οταν εκανες εγγραφη ειχες ανοιχτο το hdtune; Λεμε οτι αν την ωρα που γραφεις καποιο προγραμμα ζητησει ident απο τον δισκο προκυπτει το bug. Το Hdtune pro 4.60 καθε ενα λεπτο κανει refresh στα smart attrs. Εβαλα τον εναν πανω μολις τωρα να τον τσεκαρω στο hdtune pro, φουλ γεματος, αποθηκη mkv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα