Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γεια σ ολους.....θα ηθελα να μαθω εαν γινεται να παρακολουθησεισ ενα κινητο....εγω εχω ενα σμαρτφοουν κ θελω να παρακολουθησω ενα απλο σονυ εριξον....οποιος γνωριζει κατι θα τον παρακαλουσα να μ απαντησει....σασ ευχαριστω πολυ

απλο sony ericsson οχι :Ρ

(να του φυγει η απορια και να μη κανει spam κ σε αλλα τοπικ)

• Moderators
Δημοσ.

Καλα που το αναφερατε: πριν τα Χριστουγεννα ειχα διαβασει σε αυτο εδω το ποστ οτι οι Εθνικη, Πειραιως δεν χρεωνουν για μετατροπη συναλλαγματος, αλλα μια μερα μετα πηγα να βγαλω λεφτα απο την Πειραιως και ελεγε οτι μετα τις (αν θυμαμαι καλα) 16/1 η τραπεζα θα χρεωνει. Αυτο για οποιον ενδιαφερεται, μην τυχον γινει καμια "ζημια"...

Ναι η Πειραιως το δηλωνει στη σελιδα της εδω και 2 μηνες. 16/11/2010 μαλλον ειδες. Χρεωνει 2% για ξενο νομισμα, αλλα για αμαζον.uk οπως εχει αποδειχτει απο τις αγορες ολων μας εδω μεσα ΔΕΝ χρεωνει προμηθεια 2%... Οταν πηρα εγω 2 δισκους (23-12-2010) οταν ανοιξα το ποστ, πληρωσα ακριβως 160 ευρω, 80 τον εναν, ακριβως οσο εβγαινε τοτε με την ισοτιμια του xe.com. Και δεν ειμαι εξαιρεση, κανεις δεν εχει αναφερει προμηθεια απο αμαζον σε λιρες. Δεν ξερω τι παιζει με eurobank, μονο οποιος εχει παραγγειλει απο αμαζον με χρεωστικη καρτα eurobank μπορει να μας πει σιγουρα. Πιστευω οτι ουτε αυτοι θα χρεωνουν, αφου καποιος λογος προφανως υπαρχει που εξαιρειται το αμαζον wink.gif. (Τον εχω αναφερει στο "αρμοδιο" thread)

Οσο για την Εθνικη που εχει αναφερει ο φιλος manosfp οτι επισης δεν ειχε προμηθεια, να πω οτι η καρτα του ειναι πιστωτικη. Οι χρεωσεις του 2% στις τραπεζες που αναφερονται, αφορουν χρεωστικες καρτες - οι πιστωτικες νομιζω δεν εχουν ετσι και αλλιως προμηθεια, διορθωστε με αν κανω λαθος.

Τελικη λοιπον 77€ ! wink.gif

Δημοσ.

Ναι το δηλωνει στη σελιδα της. 16/11/2010 μαλλον ειδες. Χρεωνει 2% για ξενο νομισμα, αλλα για αμαζον.uk οπως εχει αποδειχτει απο τις αγορες ολων μας εδω μεσα ΔΕΝ χρεωνει... Οταν πηρα εγω 2 δισκους (23-12-2010) οταν ανοιξα το ποστ, πληρωσα ακριβως 160 ευρω, 80 τον εναν, ακριβως οσο εβγαινε τοτε με την ισοτιμια του xe.com. Και δεν ειμαι εξαιρεση, κανεις δεν εχει αναφερει προμηθεια απο αμαζον σε λιρες. Δεν ξερω τι παιζει με eurobank, μονο οποιος εχει παραγγειλει απο αμαζον με καρτα eurobank μπορει να μας πει σιγουρα. Πιστευω οτι ουτε αυτοι θα χρεωνουν, αφου καποιος λογος προφανως υπαρχει που εξαιρειται το αμαζον wink.gif. (Τον εχω αναφερει στο "αρμοδιο" thread)

Δεν έχω εμπειρία με την Πειραιώς και το amazon,αλλά σε δολάρια και λίρες στο ebay 4 παραγγελίες είχαν προμήθεια.Μάλιστα είχα πέσει πάνω στην περίοδο που έκαναν την αλλαγή και καθυστέρησαν να περαστούν στο σύστημα,ώστε να μπεί κι η χρέωση.Χρειάστηκε να πάρω 3 τηλέφωνα για να βγάλω άκρη,αφού 16/11 ούτε οι ίδιοι δε γνώριζαν την αλλαγή πολιτικής.Φυσικά από 17/11 ξεκίνησα έρευνα κι όλες οι "γνωστές" τράπεζες έχουν προμήθεια συναλλαγής εκτός ευρώ.Μόνο ΕΤΕ δε ρώτησα που την είχα δεδομένη.

ΥΓ:Απλά να προσθέσω οτι η προμήθεια είναι ξεχωριστή χρέωση και δε μπαίνει στο συνολικό ποσό αγοράς.Αυτά περί προμήθειας από μένα..

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω εμπειρία με την Πειραιώς και το amazon,αλλά σε δολάρια και λίρες στο ebay 4 παραγγελίες είχαν προμήθεια.Μάλιστα είχα πέσει πάνω στην περίοδο που έκαναν την αλλαγή και καθυστέρησαν να περαστούν στο σύστημα,ώστε να μπεί κι η χρέωση.Χρειάστηκε να πάρω 3 τηλέφωνα για να βγάλω άκρη,αφού 16/11 ούτε οι ίδιοι δε γνώριζαν την αλλαγή πολιτικής.Φυσικά από 17/11 ξεκίνησα έρευνα κι όλες οι "γνωστές" τράπεζες έχουν προμήθεια συναλλαγής εκτός ευρώ.Μόνο ΕΤΕ δε ρώτησα που την είχα δεδομένη.

ΥΓ:Απλά να προσθέσω οτι η προμήθεια είναι ξεχωριστή χρέωση και δε μπαίνει στο συνολικό ποσό αγοράς.Αυτά περί προμήθειας από μένα..

Ετσι ειναι για paypal κλπ. Ειναι γνωστα, εχουν συζητηθει διεξοδικα εδω:

http://www.insomnia....b9%cf%8e%cf%82/

Θα βρεις πολλες επιβεβαιωσεις και σε αυτο το θεμα οτι για το αμαζον.uk ΔΕΝ εχει προμηθεια. Δεν εμφανιζεται εξτρα χρεωση/κινηση!

Δημοσ.

παρηγγειλα και γω αυτο το σκληρο..

ειδα σημερα αυτο εδω

http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=386

που λεει οτι αυτοι οι samsung εχουν καποιο προβλημα εγγραφης δεδομενων μαλλον οταν γεμιζουν ή τυχαια..

η samsung εβγαλε αυτο εκει το patch που πρεπει να τρεξεις καπως..ακομα δε ξερω πως..

οποτε οποιος τον εχει παρει καλο θα ηταν να το τρεξει..

επισης το firmware 1AQ10001 δεν εχει αλλαξει οποτε δε μπορεις να ξερεις αν ο σκληρος ειναι ελαττωματικος και αν εχουν τρεξει το patch..

καλο ειναι καθε φορα που μεταφερετε αρχεια να κανει και check για απωλεια..πχ με teracopy

περισσοτερα διαβαζω εδω

http://hardforum.com/showthread.php?t=1566067

• Moderators
Δημοσ.

ειδα σημερα αυτο εδω

...μαλλον οταν γεμιζουν ή τυχαια..

Αν διαβασες το λινκ που εδωσες δεν λεει οτι γινεται οταν γεμισει ή σε τυχαια φαση, αλλα αν την ωρα που κανεις εγγραφη καποιο τριτο προγραμμα προσπαθει να αναγνωρισει τον δισκο ή να διαβασει τα smart attributes.

Παντως εχω γεμισει εναν full, αλλον εναν εχω βαλει 1.5ΤΒ. Δεν εχω χασει τιποτα προφανως επειδη την ωρα που εκανα αντιγραφη δεν ετρεξα καποιο σχετικο προγραμμα που αποκτα προσβαση στα σμαρτ του δισκου.

• Moderators
Δημοσ.

και το οποιο δεν εχει σχεση αν ο δισκος δειχνει υγειης ή αν δεν εχει bad sectors.

Ναι, καμια σχεση, καποιο bug δειχνει να ειναι. Μου εχεις κοψει την χολη με αυτη την "ανακαλυψη" σου... fear.png

Εσυ παρατηρησες κανενα αρχειο να εχει προβλημα; Μου φαινεται καπως περιεργο που δεν μου εχει συμβει κατι, ισως ειναι κατι που προκυπτει σε συγκεκριμενο config. Βεβαια ειπαμε οτι συμβαινει μονο αν κανεις "μαιμουδια" την ωρα της εγγραφης: "If identify commmand is issued from host during NCQ write command in the condition of PC , write condition is unstable. "

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα..εχω μεινει στο error scan που μου το εβγαλε οκ..και ο σκληρος καθεται δεν εχω βαλει τιποτα ακομα..δεν εχω ιδεα πως να κανω αυτα που λεει εκει περα..

στο φορουμ που σου εστειλα λενε διαφορα πχ κατι με freedos κλπ..

Δημοσ.

Ναι η Πειραιως το δηλωνει στη σελιδα της εδω και 2 μηνες. 16/11/2010 μαλλον ειδες. Χρεωνει 2% για ξενο νομισμα, αλλα για αμαζον.uk οπως εχει αποδειχτει απο τις αγορες ολων μας εδω μεσα ΔΕΝ χρεωνει προμηθεια 2%... Οταν πηρα εγω 2 δισκους (23-12-2010) οταν ανοιξα το ποστ, πληρωσα ακριβως 160 ευρω, 80 τον εναν, ακριβως οσο εβγαινε τοτε με την ισοτιμια του xe.com. Και δεν ειμαι εξαιρεση, κανεις δεν εχει αναφερει προμηθεια απο αμαζον σε λιρες. Δεν ξερω τι παιζει με eurobank, μονο οποιος εχει παραγγειλει απο αμαζον με χρεωστικη καρτα eurobank μπορει να μας πει σιγουρα. Πιστευω οτι ουτε αυτοι θα χρεωνουν, αφου καποιος λογος προφανως υπαρχει που εξαιρειται το αμαζον wink.gif. (Τον εχω αναφερει στο "αρμοδιο" thread)

Οσο για την Εθνικη που εχει αναφερει ο φιλος manosfp οτι επισης δεν ειχε προμηθεια, να πω οτι η καρτα του ειναι πιστωτικη. Οι χρεωσεις του 2% στις τραπεζες που αναφερονται, αφορουν χρεωστικες καρτες - οι πιστωτικες νομιζω δεν εχουν ετσι και αλλιως προμηθεια, διορθωστε με αν κανω λαθος.

Τελικη λοιπον 77€ ! wink.gif

αυτα ειναι τα 8ετικα της πιστωτικης - επειδη περνει προμη8εια απο τον πωλητη εως 7% (φανταζομαι ισως εχει κλιμακα βαση του ογκου συναλλαγων η το αμαζον θα το διαπραγματευετε) δεν σου χρεωνουν αλλη προμηθεια για μετατροπη - γιατι αν πληρωνεις τη διαφορα τιμης αγορας πωλησης +2% προμηθεια ειναι αρκετα μεγαλο το ποσο ισως 4-5% υπολογιζοντας με μεση τιμη συναλλαγματος. να προσθεσω επισης οτι το ευρω εχει παρει τα πανω τοu σε σχεση με την λιρα και βρισκεται στα 0,865.

αυτο εδω ειναι καλο λινκ για να βλεπετε ισοτιμιες

http://www.naftemporiki.gr/markets/money_currtable.asp?id=synal

• Moderators
Δημοσ.

αυτα ειναι τα 8ετικα της πιστωτικης ...

αυτο εδω ειναι καλο λινκ για να βλεπετε ισοτιμιες

http://www.naftempor...le.asp?id=synal

Μα λεμε ουτε η χρεωστικη εχει προμηθεια 2% στο αμαζον. Για paypal ας πουμε, ή αλλα σαιτ στα οποια βγαζουν προμηθεια οι χρεωστικες βολευει πλεον η πιστωτικη (αν υπαρχει ειδικα).

Οσο για το ευρω, γι αυτο ποσταρα προχθες οτι βγαινει πλεον στα 77 λογω συναλλαγματος κλπ, απλα ξεφυγε η συζητηση με τα οφτοπικ και ισως "χαθηκε".

Το xe.com ειναι ακριβες σε οτι αφορα την τιμη που χρησιμοποιει η τραπεζα (ειναι mid-market rates) και εχει και γραφημα που μπορεις να δεις την πορεια της ισοτιμιας, οποτε ειναι πρακτικοτερο απο την ναυτεμπορικη.

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα..εχω μεινει στο error scan που μου το εβγαλε οκ..και ο σκληρος καθεται δεν εχω βαλει τιποτα ακομα..δεν εχω ιδεα πως να κανω αυτα που λεει εκει περα..

στο φορουμ που σου εστειλα λενε διαφορα πχ κατι με freedos κλπ..

αν το κανει παντως κανεις ας πει και εδω τι κανουμε :rolleyes:

Δημοσ.

Μα λεμε ουτε η χρεωστικη εχει προμηθεια 2% στο αμαζον. Για paypal ας πουμε, ή αλλα σαιτ στα οποια βγαζουν προμηθεια οι χρεωστικες βολευει πλεον η πιστωτικη (αν υπαρχει ειδικα).

Οσο για το ευρω, γι αυτο ποσταρα προχθες οτι βγαινει πλεον στα 77 λογω συναλλαγματος κλπ, απλα ξεφυγε η συζητηση με τα οφτοπικ και ισως "χαθηκε".

Το xe.com ειναι ακριβες σε οτι αφορα την τιμη που χρησιμοποιει η τραπεζα (ειναι mid-market rates) και εχει και γραφημα που μπορεις να δεις την πορεια της ισοτιμιας, οποτε ειναι πρακτικοτερο απο την ναυτεμπορικη.

με το λινκ που εδωσα ξερεις συγκεκριμενα τι θα σε χρεωσει η δικια σου τράπεζα την ημερα που κανεις την συναλλαγη. το mid-market δεν ειναι αντιπροσωπευτικο γιατι ακομα και απο τραπεζα σε τραπεζα υπάρχουν διαφορές στην τιμη πώλησης.

• Moderators
Δημοσ.

με το λινκ που εδωσα ξερεις συγκεκριμενα τι θα σε χρεωσει η δικια σου τράπεζα την ημερα που κανεις την συναλλαγη. το mid-market δεν ειναι αντιπροσωπευτικο γιατι ακομα και απο τραπεζα σε τραπεζα υπάρχουν διαφορές στην τιμη πώλησης.

Ναι, απλα το γραφημα ειναι "ποιοτικο" και οχι ποσοτικο δηλαδη να δουμε ακριβως στο 0.01% την τιμη (οχι οτι δεν ισχυει η τιμη που βλεπεις, αντε να δεις 5 λεπτα διαφορα στην αγορα σου). Δινει μια εικονα συγκριτικη και βλεπεις ποτε ειναι καλη η στιγμη να "χτυπησεις". (Οπως ειναι πχ αυτες τις μερες, ενω πριν 15 δεν ηταν που ειχε φτασει σε πικ η λιρα.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...