Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δίσκο και γενικότερα αυτά που αγοράζετε από το αγγλικό amazon σας τα φέρνουν σπίτι ή τα παραλαμβάνετε από το ταχυδρομείο;

Γιατί από το γερμανικό, μου έχουν τύχει και οι δύο περιπτώσεις.

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Το δίσκο και γενικότερα αυτά που αγοράζετε από το αγγλικό amazon σας τα φέρνουν σπίτι ή τα παραλαμβάνετε από το ταχυδρομείο;

Γιατί από το γερμανικό, μου έχουν τύχει και οι δύο περιπτώσεις.

Και απο το Αγγλικο και οι δυο περιπτωσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Δεν διευκρινησα επειδη γνωριζεις απο το Γερμανικο και λογικα παιζει το ιδιο συστημα, οτι αν ειναι κατι αρκετα μικρο σε ογκο το φερνει ο ταχυδρομος σπιτι, αλλιως αφηνει χαρτακι να το παραλαβεις απο το ταχυδρομειο.

...

Στείλανε άλλον ήδη:

"Dear Customer,

Greetings from Amazon.co.uk,

We are writing to let you know that the following item has been sent

to:

....

For more information about delivery estimates and any open orders, please visit: http://www.amazon.co.uk/your-account

Your order #026-7750181-6337159 (received January 08, 2011)

Amazon.co.uk items (Sold by Amazon EU S.a.r.L.):

1 Samsung F4 EcoGreen 2TB 32... £0.00 1 £0.00

Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: January 17, 2011).

Με το που εκανες δηλαδη την διαδικασια απο το σαιτ για την επιστροφη (8-1-2011) , δημιουργηθηκε νεα παραγγελια για να ερθει αντικατασταση. Φανηκε στις παραγγελιες σου εκεινη την ωρα ή δεν το προσεξες;

• Moderators
Δημοσ.

@esertas

Δεν μου απαντησες την προηγουμενη εβδομαδα σε αυτο που ρωτησα. Ισως δεν το καταλαβες ( ; )

"Ιtems returned because they are damaged, defective or incorrect

If you are returning an item because of an error on our part or, in accordance with our returns policy, because it is damaged or defective, we will refund the delivery charges incurred in sending the item to you and pay your costs of returning it to us (either via a personalised pre-paid return label, or by refunding your return postage costs)."

Λεει λοιπον οτι υπαρχει ειδικο ταμπελακι (που προφανως μπορεις να τυπωσεις στην διαδικασια επιστροφης; ) το οποιο το βαζεις πανω στο κουτι και ειναι ετοιμο για να το στειλεις αφου ειναι προπληρωμενα τα μεταφορικα απο αυτους. Ελπιζω να μην εβαλες τετοιο ταμπελακι και πληρωσες ΚΑΙ στα ΕΛΤΑ για κατι που ηταν ηδη πληρωμενο...

Δημοσ.

matrixxx, αν προσεξεις ομως γραφει και αυτο:

"Note: personalised pre-paid return labels are not available for all UK delivery addresses, and they are not available for delivery addresses outside the UK. The Returns Support Centre will automatically generate the appropriate return label."

• Moderators
Δημοσ.

matrixxx, αν προσεξεις ομως γραφει και αυτο:

"Note: personalised pre-paid return labels are not available for all UK delivery addresses, and they are not available for delivery addresses outside the UK. The Returns Support Centre will automatically generate the appropriate return label."

Ωπ, σωστος, δεν το ειχα δει. Αρα δεν ισχυει το προπληρωμενο για non-UK πελατες. Πληρωνεις στο ταχυδρομειο και μετα στα επιστρεφουν στην καρτα. ΟΚ! Thanks KoGi!

Στις £66.47 απο χθες το μεσημερι. Τελικη τιμη δηλαδη (πληρωνουμε σε λιρες) με τον Ελληνικο ΦΠΑ £68.13 το οποιο ειναι 81.75€ (εχει κανει βουτια και το ευρω την τελευταια βδομαδα, αλλιως θα ηταν 80 οπως πριν)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0042SGDVG/ref=oss_product

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Εδω και 2 μερες ειναι στις £63.99 και με την ισοτιμια αυτη τη στιγμη (1.17) και με ΦΠΑ 23% βγαινει τελικη τιμη 77€!

Δημοσ.

Η Eurobank πάντως για μετατροπή χρεώνει 1% (προμήθεια μετατροπής νομίσματος)

επειδή έχει αρχίσει και μου την δίνει στα νευρα η Eurobank...ποιά η εθνική είπαμε και η Πειραιώς δεν παίρνουν προμήθεια?

Στην ΕΤΕ και Πειραιώς η κατάθεση πόσο πάει (1 ,2 , 5 ευρώ ανάλογα με το ποσό?)

(μιλάω πάντα για προπληρωμένες!)

Δημοσ.

αυτο με την χρεωση της eurobank προσφατα το παρατηρησα..σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι ολοι χρεωνουν απλα εμεις το γραφουμε ξεκαθαρα ενω οι αλλοι το ενσωματωνουν στην μετατροπη!! :devil:

θα ηθελα και εγω ενημερωση για το ποιες πιστωτικες καρτες δεν χρεωνουν την μετατροπη..

Δημοσ.

Καλα που το αναφερατε: πριν τα Χριστουγεννα ειχα διαβασει σε αυτο εδω το ποστ οτι οι Εθνικη, Πειραιως δεν χρεωνουν για μετατροπη συναλλαγματος, αλλα μια μερα μετα πηγα να βγαλω λεφτα απο την Πειραιως και ελεγε οτι μετα τις (αν θυμαμαι καλα) 16/1 η τραπεζα θα χρεωνει. Αυτο για οποιον ενδιαφερεται, μην τυχον γινει καμια "ζημια"...

Δημοσ.

pαντως Eurobank προσφατα παρειγγειλα λαστιχα απο UK μου κρατησε 11,.. ευρώ προμήθεια+5 ευρώ για να βάλω τα λεφτά στην καρτα!!! (για 680 μετατροπή) Κάτι λιγότερο απο 2%

Δημοσ.

Καλα που το αναφερατε: πριν τα Χριστουγεννα ειχα διαβασει σε αυτο εδω το ποστ οτι οι Εθνικη, Πειραιως δεν χρεωνουν για μετατροπη συναλλαγματος, αλλα μια μερα μετα πηγα να βγαλω λεφτα απο την Πειραιως και ελεγε οτι μετα τις (αν θυμαμαι καλα) 16/1 η τραπεζα θα χρεωνει. Αυτο για οποιον ενδιαφερεται, μην τυχον γινει καμια "ζημια"...

Για Πειραιώς όντως ισχύει η προμήθεια συναλλάγματος,όπως έχουν όλες που είχα ψάξει πριν κάποιους μήνες.Για ΕΤΕ δεν ξέρω,αν και περίεργο μου ακούγεται να μην έχει.

Σίγουρα δεν έχει η Ελληνική Τράπεζα της Κύπρου..

Δημοσ.

γεια σ ολους.....θα ηθελα να μαθω εαν γινεται να παρακολουθησεισ ενα κινητο....εγω εχω ενα σμαρτφοουν κ θελω να παρακολουθησω ενα απλο σονυ εριξον....οποιος γνωριζει κατι θα τον παρακαλουσα να μ απαντησει....σασ ευχαριστω πολυ

είσαι λίγο εκτός θέματος?!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...