esertas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μόλις έφτασε η απάντηση από Amazon. Τα συμπεράσματά σας;
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Κλασσικη "αυτοματοποιημενη" απαντηση. Προφανως νομιζουν οτι τους ανεφερες καποιο περιεργο τεχνικο προβλημα που εχεις. Αφου εισαι σιγουρος οτι ο δισκος ειναι ελαττωματικός (που ετσι ειναι αφου το δοκιμασες και σε εξωτερικη θηκη) το στελνεις κατευθειαν πισω. Μαλιστα νομιζω οτι θα στειλουν αλλον πριν παραλαβουν αυτον. (ετσι ειχα διαβασει σε εμπειρια αλλου φιλου με ελαττωματικο ποντικι) Σου εχω δωσει απο χθες το link. Επιστροφη θα κανεις, δε νομιζω οτι χρειαζεται να αρχισεις το "chat" μεσω e-mails.
esertas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πιο λόγο να βάλω; "Damaged due to poor packaging"; Ή το "Defective/Does not work properly"
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 defective (τσεκαρες τα smart attr σε κανενα προγραμμα; )
esertas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 (τσεκαρες τα smart attr σε κανενα προγραμμα; ) Τι είναι αυτό; Τώρα κατάλαβα. Αφού δεν φορμάρετε καν κολλάει το σύστημα και τον αποσυνδέει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Τι είναι αυτό; Τώρα κατάλαβα. Αφού δεν φορμάρετε καν κολλάει το σύστημα και τον αποσυνδέει. Δεν χρειαζεται να ειναι φορμαρισμενος ενας δισκος για να δεις τα smart attributes. Δοκιμασες fast format;
esertas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Από την αρχή που το φορμάριζα μόνο fast format έκανα. Αυτά μου βγάζει και warning.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Το σιγουρο προβλημα ειναι οπως φανηκε εξ αρχης τα bad sectors... Οποτε σιγουρα επεσες σε defective. Ισως λιγοτερο απο 1% πιθανοτητα στους samsung, πολυ ατυχος. Ελπιζω και πιστευω οτι δεν θα ταλαιπωρηθεις. Σου εβγαλε στον εκτυπωτη μαλιστα προπληρωμενο ταμπελακι για τα μεταφορικα της επιστροφης, καλα εχω καταλαβει διαβαζοντας τους οδηγους για επιστροφες;
esertas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ετοίμασα το κουτί και τα έβαλα όλα μέσα. Να βάλω και την απόδειξη που είχε μέσα; Ξέρει κανένας;
manosfp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μόλις έφτασε! Να είχα και pc να τον δοκιμάσω τι καλά που θά´τανε....
esertas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ που το δοκίμασα τι κατάλαβα; Πίκρα. Στείλανε άλλον ήδη: "Dear Customer, Greetings from Amazon.co.uk, We are writing to let you know that the following item has been sent to: using Royal Mail. For more information about delivery estimates and any open orders, please visit: http://www.amazon.co.uk/your-account Your order #026-7750181-6337159 (received January 08, 2011) ------------------------------------------------------------------------- Qty Item Price Delivery Subtotal ------------------------------------------------------------------------- Amazon.co.uk items (Sold by Amazon EU S.a.r.L.): 1 Samsung F4 EcoGreen 2TB 32... £0.00 1 £0.00 Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: January 17, 2011). ------------------------------------------------------------------------- Item Subtotal: £0.00 Delivery and handling: £0.00 Total: £0.00"
manosfp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Πως επιβεβαίωσαν ότι τους εστειλες τον χαλασμένο;ή μήπως έφτασε κιόλας Αγγλία; Βλέπω τώρα ότι μπήκε και το γκετιτ στην μάχη του samsung οπότε ας πάρουμε κι απο εκεί ενα να έχουμε και την εγγύηση...
esertas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν επιβεβαίωσαν, λένε ότι πρέπει να τον στείλω{που ήδη τον έστειλα εχθές} μέσα σε 1 μήνα αλλιώς θα μου τον χρεώσουν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν επιβεβαίωσαν, λένε ότι πρέπει να τον στείλω{που ήδη τον έστειλα εχθές} μέσα σε 1 μήνα αλλιώς θα μου τον χρεώσουν. Tι μεταφορικα πληρωσες για να τον στειλεις Αγγλια;
esertas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Απλό 7 ευρώ. 10 ευρώ συστημένο για να έχει νούμερο κωδικό η αποστολή. Προτίμησα το δεύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα