Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 για να παιζει το δωρεαν delivery πρεπει να γινουν ολα μαζι σε μια παραγγελία και να ειναι πανω απο 25 λιρες (υποψη ακομα και 24 λιρες με την διαφορα του φπα παλι βγαινει τσαμπα ντελιβερυ). Μαζι θα τα εβαλε, απλα ειναι 3ου πωλητη τα καλωδιακια. οποτε εκεινα μονο εχουν +μεταφορικα οπως εχουν σχεδον ολοι οι 3οι πωλητες. Μου εχει βγει με δωρεαν μεταφορικα ακομα και 23 λιρες (με τον Ελληνικο ΦΠΑ) τελικο ποσο. (Το βλεπεις στο check out πριν πληρωσεις και πραττεις αναλογα.) @manosfp Αλλη φορα να μην "υποψιαζεσαι"/φανταζεσαι, φαινοταν στο checkout οτι σου βαζει μεταφορικα ο "3ος" πωλητης (ο TheAVSeller.), ηταν "χοντρο" το λαθος σου. Παντα κοιταμε πριν πατησουμε το "pay".
soulkeeper4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση. Οπότε Πειραιώς και ΕΤΕ δεν χρεώνουν τίποτε για την μετατροπή σε ευρώ. H Alpha και η Eurobank ξέρει κανείς αν χρεώνουν; η eurobank μου ειχε κατι "περιεργες" χρεωσεις... θα δω το λογαριασμο και επανερχομαι για λεπτομερειες..
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 160,18€ για τους 2 δισκους η Πειραιως. Ακριβως οσο χρεωσε και τον manosfp (80.09€) για εναν η Εθνικη. Ακριβως ιδια ισοτιμια λοιπον και καμια προμηθεια. Το μειονεκτημα της Πειραιως ειναι οτι αργει πολυ να κανει τις πραξεις, πληρωσα Πεμπτη και η συναλλαγη επεξεργαστηκε σημερα Τριτη (παντα τοσο αργουν, περιπου 2-4 εργασιμες). Μονο την δεσμευση του ποσου βλεπεις αμεσα και μετα απλα περιμενεις 2-4 μερες εργασιμες για να δεις επισημα την χρεωση και απο "ποιον" ειναι. (ενω στον Μανο βλεπω ηταν αμεση η εμφανιση-χρεωση)
manosfp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Σωστά. Μερικά λεπτά μετά την αγορά είχαν φανεί οι εγγραφές.
manosfp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις είδα ότι μου ακύρωσαν το 80,09 και το έκαναν 79,82.
esertas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά σε όλους αλλά όχι για μένα από ότι φαίνεται. Μόλις τον παρέλαβα τον samsung και μου βγήκε τούβλο. Ακούστε πως κάνει σε ένα βίντεο που τράβηξα. http://www.youtube.com/watch?v=1HuCMn6E-78 Τώρα;
Anubis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τώρα σε ενα επεξηγηματικο mail μιλάς με το αμαζον για να τον στειλεις πισω. Το αμαζον θα σου στειλει καινουριο και θα σου πληρωσει και τα μεταφορικα αν εχει θεμα ο δισκος. Δυστυχως δεν ειναι σαν τα σουπερ μαρκετ της Ελλαδας. Καλη περιγραφη του προβληματος στο μαιλ και δειξε και το βιντεο αν χρειαζεται τι να πω.
christos.p25 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά σε όλους αλλά όχι για μένα από ότι φαίνεται. Μόλις τον παρέλαβα τον samsung και μου βγήκε τούβλο. Ακούστε πως κάνει σε ένα βίντεο που τράβηξα. http://www.youtube.com/watch?v=1HuCMn6E-78 Τώρα; πριν τον στείλεις πίσω δοκίμασε να τον συνδέσεις μόνο του και με διαφορετικό καλώδιο τροφοδοσίας, ίσως να φταίει και αυτό.
esertas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το έβαλα και σε εξωτερική θήκη και κάνει τα ίδια. Μάλιστα κολλάει για λίγη ώρα και το σύστημα και μετά ξεκολλάει. Τον βλέπει στην διαχείριση δίσκων σαν raw και όταν τον κάνω φορμάτ σε ntfs προχωράει και κάποια στιγμή κολλάει και αρχίζει αυτόν τον θόρυβο που ακούγεται στο βιντεάκι.
jason88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 να γιατι δεν αλλαζω μαρκα και ειμαι κολλημενος με WD.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το έβαλα και σε εξωτερική θήκη και κάνει τα ίδια. Μάλιστα κολλάει για λίγη ώρα και το σύστημα και μετά ξεκολλάει. Τον βλέπει στην διαχείριση δίσκων σαν raw και όταν τον κάνω φορμάτ σε ntfs προχωράει και κάποια στιγμή κολλάει και αρχίζει αυτόν τον θόρυβο που ακούγεται στο βιντεάκι. Καλη χρονια και σε σενα! Eπεσες στην περιπτωση (να ειχες παρει wd θα ελεγα ευκολο )... πετυχες πουθενα τον γνωστο Μητσο...; http://www.amazon.co.uk/gp/orc/returns/homepage.html/ref=amb_link_158835767_2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=right-csm-2&pf_rd_r=0S7VTWF2VEA96N17QEP6&pf_rd_t=101&pf_rd_p=223597387&pf_rd_i=468294 http://www.amazon.co.uk/gp/orc/returns/orders/select/ref=orc_hp_p_newr
manosfp Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 να γιατι δεν αλλαζω μαρκα και ειμαι κολλημενος με WD. Έχω καεί: 2 φορές απο seagate. 2 φορές απο wd. 1 φορά απο corsair ssd (!!!!!!!) Πλέον έχω στραφεί στη samsung την οποία δεν είχα εμπιστευτεί στο παρελθόν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Επεσε 5 λιρες, καποια στιγμη θα ξανα ανεβει... http://www.amazon.co...ref=oss_product Τελικη τιμη με Ελληνικο ΦΠΑ και ισοτιμια ακριβως 80€ (πληρωστε σε λιρες) Να λοιπον που ηρθε η ωρα να ανεβει... (κρατησε πιο πολυ απο οσο περιμενα ) £71.38 (ακριβως οσο ηταν πριν την πτωση των 5 λιρων, ειχε 69,90 +την αυξηση του VAT απο 17.5 σε 20% =71.38 ουτε penny πανω ή κατω), εφτασε δλδ τα 88€ τελικη "Ελληνικη" τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα