Sadako Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τι λες τώρα!!! Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Εγώ γύρω στα 70 ευρώ τον είχα πάρει από VisionStudio (μετά από 2 που επέστρεψα στο Amazon).. Και τώρα τον έχει το ίδιο μαγαζί με 143; Δεν έχει λογική αυτό.. Και πάλι δηλαδή η διαφορά από το φθηνότερο μαγαζί να είναι 50 ευρώ; Κάτι παραπάνω από περίεργο..
antonl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/424189-%CE%BC%CE%B7%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82/
Sadako Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 !!!!! Χαμπάρι δεν είχα πάρει.. Είμαι καλυμμένος προς το παρόν από χωρητικότητα, δεν είχα σκοπό να πάρω, ελπίζω να μην μου χρειαστεί σύντομα..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ερωτηση Εχω τον f3 Δουλευει κανονικα ,αλλα αν τον αφησω για πολυ ωρα χωρις να τον ανοιξω[να κλικαρω πανω του]οταν κλικαρω κανει ενα βουητο σαν να γκαζωνει για λιγο,και αργει να ανοιξει τον φακελο που του ειπα ,αρκετα .Αυτο συμβαινει οταν εχω ωρα να πατησω πανω του.Ειναι λες και εχει σβησει και περιμενει να το αναψω παλι.Με του που λειτουργησει και μπαινω μεσα κανονικα ,ο σκληρος κανει αρκετη φασαρια[οχι βουητο,απλα ακουγετε παραπανω].. Ξερουμε τον λογο?
LouCi4er Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ερωτηση Εχω τον f3 Δουλευει κανονικα ,αλλα αν τον αφησω για πολυ ωρα χωρις να τον ανοιξω[να κλικαρω πανω του]οταν κλικαρω κανει ενα βουητο σαν να γκαζωνει για λιγο,και αργει να ανοιξει τον φακελο που του ειπα ,αρκετα .Αυτο συμβαινει οταν εχω ωρα να πατησω πανω του.Ειναι λες και εχει σβησει και περιμενει να το αναψω παλι.Με του που λειτουργησει και μπαινω μεσα κανονικα ,ο σκληρος κανει αρκετη φασαρια[οχι βουητο,απλα ακουγετε παραπανω].. Ξερουμε τον λογο? Για το πρωτο που λες,αν τον αφησεις αρκετη ωρα χωρις να τον κλικαρεις και μετα αργει ειναι φυσιολογικο.Ειναι επιλογη στα Windows μετα απο καποια ωρα μη χρησης των δισκων,το λειτουργικο τους απενεργοποιει για οικονομια και μειωση φθορας των δισκων.Τωρα για την φασαρια που λες οτι κανει τι να σου πω.Εκανε απο την αρχη ετσι?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Για το πρωτο που λες,αν τον αφησεις αρκετη ωρα χωρις να τον κλικαρεις και μετα αργει ειναι φυσιολογικο.Ειναι επιλογη στα Windows μετα απο καποια ωρα μη χρησης των δισκων,το λειτουργικο τους απενεργοποιει για οικονομια και μειωση φθορας των δισκων.Τωρα για την φασαρια που λες οτι κανει τι να σου πω.Εκανε απο την αρχη ετσι? Ναι,καινουργιος ειναι,2 μερες τον εχω οποτε ναι εκανε απο τοτε.Μπορουμε να το κλεισουμε αυτο με την οικονομια η οχι?
LouCi4er Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ναι,καινουργιος ειναι,2 μερες τον εχω οποτε ναι εκανε απο τοτε.Μπορουμε να το κλεισουμε αυτο με την οικονομια η οχι? Ναι,καλο ειναι να το κλεισεις μιας και εχεις και Vertex (εννοειτε οτι κανεις GarbageCollection).Ποιο λειτουργικο εχεις?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 window 7 Πως το κλεινουμε? Ναι,καλο ειναι να το κλεισεις μιας και εχεις και Vertex (εννοειτε οτι κανεις GarbageCollection).Ποιο λειτουργικο εχεις? Τι ενοεις κανω garbagecollection?
LouCi4er Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 window 7 Πως το κλεινουμε? Πας:Πινακας ελεγχου/Συστημα και ασφαλεια/Επιλογες παροχης ενεργειας.Στο σχεδιο που εχεις επιλεγμενο πατας:Αλλαγη ρυθμισεων σχεδιου και μετα Αλλαγη ρυθμισεων παροχης ενεργειας για προχωρημενους.Kλικ στην δευτερη επιλογη που λεει Σκληρος και επιλεγεις:Απενεργοποιηση σκληρου δισκου επειτα απο:Ποτε Τι ενοεις κανω garbagecollection? Ειναι ενα future του δισκου το οποιο καθαριζει τη σαβουρα απο το γραψε-σβησε.Εχω ποση ωρα που ψαχνω να βρω το tutorial απο το φορουμ της OCZ και δεν το βρισκω με τπτ.Προχθες που το χρειαστηκα το βρηκα αμεσως.Τεσπα,θα το κοιταξω αυριο και θα δωσω λινκ.
mern Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα και από εμένα έχω έναν f4 και έβαλα πρόσφατα το hdd sentinel και μου βγάζει ότι έχω 2032 bad sectors και 9% health. Ο σκληρός είναι αγορασμένος από το 2011. Τι γίνεται τώρα;;
kostas_dr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Buck up επειγόντως στα σημαντικά και αναντικατάστατα αρχεία σου.
mern Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Και μετά; Να σημειωθεί ότι είναι αγορασμένος από το amazon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα