Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπε ο matrixxx η αρχική τιμή που λες ίσχυε πριν 6 μήνες. Ήδη απ τα μέσα Νοέμβρη ήταν <=70 λίρες. Οπότε δε βλέπω ποιο το νόημα της αναφοράς της αρχικής τιμής. Δε νομίζω να ναι «ξεστοκάρισμα» αν το εννοείς έτσι όπως κάνουν τα ντόπια καταστήματα. Μόνο απ το insomnia έχουν αγοράσει τον συγκεκριμένο δίσκο δεκάδες άτομα, σε ξεστοκάρισμα συνήθως υπάρχει σχετικά περιορισμένος αριθμός τεμαχίων και δεν το κάνεις για προϊόντα 1-2 μηνών.

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ηταν στο πλαστικο "κουτακι" του; Δεν μπορει να ηταν χυμα ο δισκος. Οι σαμσουνγκ ειναι παντα σε πλαστικο κουτακι. Επεσες σε κακη συσκευασια οπως εχουμε πεσει πολλοι - Μην αγχωνεσαι ομως δεν παθαινει ο δισκος κατι οσο δεν ειναι σε λειτουργια. Τουλαχιστον οχι ευκολα.

Δεν υπαρχει καποιο σμαρτ που να δειχνει κατι, αφου τα σμαρτ αφορουν/"μετρουν" πραγματα που συμβαινουν κατα τη λειτουργια του δισκου.

Αυτο που εχεις να κανεις ειναι απλα να δεις οτι ο δισκος δουλευει πρωτα απο ολα και οτι δεν ακους καποιον περιεργο ηχο οσο ειναι idle. Μετα θα κανεις ενα φουλ error scan οπως εχουμε πει πολλες πολλες φορες. Ειναι κατι που κανεις σε εναν καινουργιο δισκο που εχει φαει τουμπες αλλα και σε εναν δισκο που σου ηρθε μεσα σε ενα μπαουλο με αφρολεξ - δεν εχει καμια διαφορα, ο δισκος μπορει να εχει προβλημα ακομα και μολις βγει απο το εργοστασιο... Συνηθως (αν οχι παντα) απο εκει υπαρχει το οποιοδηποτε προβλημα εμφανιζεται μετα..

Συγγνωμη λαθος μου,ο δισκος ηταν οντως στο πλαστικο κουτακι του μεσα σε ενα αλλο χαρτινο κουτι,αλλα δεν πιστευω οτι το κουτακι ηταν καμια ουσιαστικη προστασια μιας κ ο χωρος που υπηρχε επετρεπε στον δισκο να κανει τρομπολινο.Με ενα αφρολεξ θα γινοταν πολυ καλυτερη δουλεια κ δεν θα τους κοστιζε και τιποτα.

Εβαλα το WD Diagnostic κ εκανα full error scan το οποιο ολοκληρωθηκε επιτυχως.Τα αποτελεσματα απο τις μετρησεις S.M.A.R.T ειναι παρακατω κ θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα εαν καποιος μου ελεγε την γνωμη του οσον αφορα την κατασταση του δισκου.Εαν τα αποτελεσματα δειχνουν οτι ο δισκος εχει υποστει ζημια θα τον γυρισω πισω,δεν γινεται να παιζουμε με αυτα τα πραγματα!

smartyz.jpg

Ευχαριστω για την βοηθεια σας!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλες φορες τελειωνει το στοκ και επανερχεται μετα απο λιγες μερες.

@ipal

Ο WD ειχε πριν λιγες μερες £59.99 οπως εχω ξαναπει προσφατα (προχθες http://www.insomnia....ost__p__3980939). Οποτε το £61.47 που ειναι τωρα η τιμη του EARS δεν ειναι "προσφορα".

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Κατι αλλο,σε εσας παιδια κανει καθολου θορυβο ο σκληρος? Εαν βαλω το αυτι μου ακριβως διπλα απο τον σκληρο ακουω εναν συνεχομενο ηλεκτρικο ηχο (ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ) κατι σαν σκνιπακι.Να ανησυχησω?

• Moderators
Δημοσ.

Κατι επικαιρο/σχετικο απο το διπλανο (πλεον) sub για τον λογο που βλεπετε μια προσφορα εδω - δεν την ανοιξα εδω - δεν φταιω εγω :

http://www.insomnia....ost__p__3985045

Αν υπαρχει καποιος που πηρε τον δισκο απο το αμαζον με δωρεαν μεταφορικα τους τελευταιους 4 μηνες που ειναι "ληγμενη η προσφορα" μπορει να το δηλωσει παρακατω μπας και φιλοτιμηθει κανεις και γυρισει το τοπικ στην θεση του...

Δημοσ.

Ευκαιρία να μετρηθούμε κιόλας :P

Ένας δίσκος για μένα, παραγγελία 01/03/2011, 61 λίρες τελική (δωρεάν μεταφορικά), 71.92 ευρώ.

• Moderators
Δημοσ.

Ευκαιρία να μετρηθούμε κιόλας :P

Ένας δίσκος για μένα, παραγγελία 01/03/2011, 61 λίρες τελική (δωρεάν μεταφορικά), 71.92 ευρώ.

Αυτοι ειναι οσοι δηλωσαν στο παρον θεμα οτι τον πηραν (σορρυ αν μου ξεφυγε κανεις):

antonl

matrixxx

manosfp

esertas

gruser

gussgr

DeareN

Kiriak

Tzinos

gnarkill

profi

kourbeti

Sadako

micraSport

gdimoulas7

Giannisrethymno

Aegis

Gabriel

alfas

archimidis

BananaTzo

Απο 24-12-2010 μεχρι και 18-4-2011 ο τελευταιος της λιστας.

Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλοι που δεν το εχουν πει.

Σας χαιρετω!

wink.gif

Δημοσ.

Τι διαφορα ειπαμε εχει το mazon traditional απο το frustration-free?

Δεν έχει την κανονική συσκευασία του προϊόντος αλλά βάζουν δική τους πιο απλή μόνο με χαρτόνια. Έτσι το έχω καταλάβει εγώ, δεν έχω πάρει τίποτα με αυτή τη συσκευασία.

Δημοσ.

Ευτυχισμενος κατοχος πλεον του Samsung 2TB EcoGreen F4 HD204UI αλλα απο Visionstudio.gr στα 75 ευρω τελικη. Μπορει να μην τον πηρα βεβαια απο Amazon αλλα απο Ελλαδα αλλα για την ιστορια θελω παντα να προσφερω στα ελληνικα μαγαζια. Ειναι ιδεα μου ή ο δισκος εχει 5 χρονια εγγυηση? Το visionstudio λεει 3 χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...