rapidrag Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 και εγώ μια από τα ίδια σκέφτομαι να κάνω την αγορά από το amazon, πείτε όμως και κανένα καλό dock από εκεί να τα τσιμπήσω και τα δυο
aegis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ matrixxx, πάντα πολύ βοηθητικά τα posts σου! Θα τον παραγγείλω σήμερα! @rapidrag Είχα πάρει με 20ε τον Thermaltake BlacX A eSATA με το 1 slot, από μια προσφορά του eshop. Τώρα δεν το βρίσκω και σκέφτομαι να πάρω τον Icy Box IB-110StUS2-B Docking Station http://www.amazon.co.uk/IB-110StUS2-B-Docking-Station-eSATA-Interface/dp/B002D4JCIC/ref=pd_cp_computers_0 για τον οποίο δεν έχω κάνει ακόμη καμμία έρευνα αγοράς. Αν κάποιος έχει υπόψιν του docking station (καλό και σε τιμή και σε απόδοση) ας μας πει. Επίσης έχω απορία οι υπόλυποι συν-forumίτες πως χρησιμοποιούν τους δίσκους τους. πχ με docking station, καρφωμένους σε κάρτα στο pc, κάπως αλλιώς?
kourbeti Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω 2 εξωτερικούς δίσκους για αποθήκευση. Σκέφτομαι να αγοράσω τον Samsung F4 EcoGreen 2TB 32MB 5400RPM 2ΤΒ απο amazon. Ο δίσκος είναι πολύ καλός αλλά δεν είναι εξωτερικός...
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γι αυτό είπε πως σκέφτεται να πάρει το Icy Box :Ρ
aiantas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μπορεί κάποιος να δώσει το σχετικό link με το firmware; Στην επίσημη σελίδα δε βρήκα κάτι... Ευχαριστώ.
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μπορεί κάποιος να δώσει το σχετικό link με το firmware; Στην επίσημη σελίδα δε βρήκα κάτι... Ευχαριστώ. Επειδή έχω τον ίδιο δίσκο, ανακάλυψα ότι υπάρχει πιθανότητα για απώλεια αρχείων κάτω από ορισμένες συνθήκες. Η Samsung έχει βγάλει νέο firmware που διορθώνει το πρόβλημα. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Ελπίζω να μην έχασε κανένας μας πολύτιμα αρχεία. Εδώ είσαι. Click στο F4EG.
tarantules Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Επίσης έχω απορία οι υπόλυποι συν-forumίτες πως χρησιμοποιούν τους δίσκους τους. πχ με docking station, καρφωμένους σε κάρτα στο pc, κάπως αλλιώς? Εγώ έχω σωθεί κυριολεκτικά με το Sharkoon Ούτε docking station με καλώδια να κρέμονται, ούτε τροφοδοτικά εξωτερικά , ούτε τίποτα.Έχω έναν δίσκο μέσα μόνιμα και όλους τους άλλους τους έχω μπάσε-βγάλε όποτε τους χρειαστώ. -edit- Το διόρθωσα το link...
xouzel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω σωθεί κυριολεκτικά με το Sharkoon. Ούτε docking station με καλώδια να κρέμονται, ούτε τροφοδοτικά εξωτερικά , ούτε τίποτα.Έχω έναν δίσκο μέσα μόνιμα και όλους τους άλλους τους έχω μπάσε-βγάλε όποτε τους χρειαστώ Προβλημα με το link..
SV1EOD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πόσο το είχες πάρει το Sharkoon tarantules; Υπάρχει πουθενά Ελλάδα γιατί στο e-shop είναι εξαντλημένο. Και κάνουν σαματά τα ανεμιστήρια του;
tarantules Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το είχα πάρει 68 ευρώ από PC1.Τα ανεμιστήρια όντως έκαναν τρελό θόρυβο και τα αφαίρεσα τελείως μιας και οι δίσκοι δεν έχουν πρόβλημα με θερμοκρασίες (30 βαθμοί σταθερά). Δεν είναι ανάγκη να πάρεις το ίδιο.Αν μπεις ebay υπάρχουν πολλά τέτοια και μάλιστα με μεγάλο ανεμηστήρα που φαντάζομαι δεν θα κάνει καθόλου θόρυβο. Το sharkoon συνοδεύεται και από ένα πολύ μικρό πλαστικό κατσαβιδάκι που μπαίνει σε μια εγκοπή στην πρόσοψη κάθε δίσκου και ασφαλίζει ή απασφαλίζει το πορτάκι ώστε να μην βγάλεις κατά λάθος το δίσκο (πχ αν έχεις μέσα έναν δίσκο που μπουτάρουν τα Windows).Άλλα κουτιά έχω δει οτι έχουν κλειδάκι κανονικό
aegis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Πολύ ενδιαφέρον tarantules το sharkoon! θα το κοιτάξω
Thrylos7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ακριβουτσικο ειναι στα 68 το sharkoon. Ειχα παρει με 70 (το κομματι) 2 τετοια : http://cgi.ebay.de/Lian-Li-EX-H34A-HDD-Expansion-Kit-silber-/110662252321?pt=DE_Elektronik_Computer_Geh%C3%A4use&hash=item19c3fbf721#ht_2352wt_1139 και με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο. 4 δισκοι hot swap σε 3 5.25 θεσεις, με αθορυβο 120αρη, κλειδι και ολο απο αλουμινιο και ποιοτικο Lian-li. Ετοιμαζομαι να παρω και ενα τριτο απο αυτον τον γερμανο τωρα, τοσο μου αρεσαν τα αλλα 2... Σχετικα με τους δισκους, εφερε επιτελους το amazon και τους νεους seagate green. Αυτον : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004C0WVP6/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1GWPFFEHDFMB8BQ4BZC2&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294 τον ειχε 63 λιρες χτες, ακριβοτερος δηλαδη απο τον samsung, αλλα ταχυτερος, και εγω προσωπικα σκεφτομαι να κανω το εξης. Επειδη θελω 9 δισκους των 2tb, ενω ηθελα να παρω 9 samsung σαν αυτον του thread, με προβληματιζει η καθυστερηση σε περιπτωση εγγυησης (οι 8 θα μπουν σε raid5 controller και αν σκασει καποιος δεν ειναι να περιμενω 15 μερες να ερθει ο καινουριος...). Τον samsung δεν τον εχει το πλαισιο καθολου, αλλα τον seagate τον εχει (σε απαραδεκτη βεβαια τιμη 100 ευρω). Σκεφτομαι λοιπον να παρω τους 7-8 απο amazon και 1-2 απο το πλαισιο, και αν σκασει καποιος, απο οπου και να ειναι να χρησιμοποιησω την εγγυηση του πλαισιου για γρηγορη αλλαγη.....σιγα μη κρατανε και serial numbers κλπ...
tarantules Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μια χαρά είναι.Εδώ σκέφτομαι να πάρω και 2ο να το έχω μόνο για θήκη των δίσκων.Χωρίς να είναι συνδεδεμένα τα sata καλώδια
antonl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ακριβουτσικο ειναι στα 68 το sharkoon. Ειχα παρει με 70 (το κομματι) 2 τετοια : http://cgi.ebay.de/Lian-Li-EX-H34A-HDD-Expansion-Kit-silber-/110662252321?pt=DE_Elektronik_Computer_Geh%C3%A4use&hash=item19c3fbf721#ht_2352wt_1139 και με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο. 4 δισκοι hot swap σε 3 5.25 θεσεις, με αθορυβο 120αρη, κλειδι και ολο απο αλουμινιο και ποιοτικο Lian-li. Ετοιμαζομαι να παρω και ενα τριτο απο αυτον τον γερμανο τωρα, τοσο μου αρεσαν τα αλλα 2... [...] Αν νιώθεις πολύ τυχερός δες κι εδώ. Δυστυχώς ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος ή εισαγωγέας στην Ελλάδα για Lian Li είναι το Πλαίσιο κι απ ό,τι φαίνεται σταμάτησε να φέρνει πράμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα