Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου βγάζει 1 GBP = 1.15223 EUR στο www.xe.com ;

Γιατί εσύ βλέπεις το inverse (αντίστροφο): 1 € = 1.15 GBP σου βγάζει

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα γιατί μου βγάζει 1 GBP = 1.15223 EUR στο www.xe.com ;

Πεσμενη ειναι στο 1.15

Απο τα Χριστουγεννα μεχρι και πριν 20 μερες δεν ειχε πεσει κατω απο 1.17 αν εξαιρεσουμε κοντα στις 20 Γεναρη. (δεν ειναι και τρελα πεσμενη, αλλα δεν ειναι ψηλα βασικα, αυτο εννοουσε ο φιλος)

Edit: Να πουμε οτι βγαινει τελικη για Ελλαδα 68 ευρω. (*Πληρωνουμε σε λιρεςtongue.gif)

Δημοσ.

χτες ειχε πεσει και ο

Western Digital Caviar 2TB SATAII 64MB Cache 3.5-inch Green Internal Hard Drive OEM

στις 60 λιρες αλλα σημερα ξαναπηγε 65..

το σκεφτηκα να το παραγγειλω αλλα ας περιμενουμε μεχρι μαιο-ιουνιο μηπως πανε γυρω στα 50-55..

οι 57 λιρες ακουγονται καλες για τον samsung ..βεβαια το πακετο ειναι το απλο και λογικα θα ειναι με την ελαχιστη προστασια.

στις 60 λιρες ειναι με το αλλο πακετο..[χωρις να βαζω τελικη τιμη]

τωρα ποιο να διαλεξεις ειναι ενα θεμα..ποτε δε ξερεις τι θα σου τυχει..

Δημοσ.

Τελικά με το patch/firmware update τι λέει; Το έβαλε κανείς;

Δεν πιστεύω να θέλει αν είναι άδειος ο δίσκος για να μπει, ε;

Το βαλα χωρίς πρόβλημα. Θεωρητικά νομίζω πως δεν έχουν πρόβλημα τα δεδομένα που θα υπάρχουν σ αυτόν. Πρακτικά δεν ξέρω γιατί στην περίπτωσή μου ήταν κενός.

• Moderators
Δημοσ.

χτες ειχε πεσει και ο

Western Digital Caviar 2TB SATAII 64MB Cache 3.5-inch Green Internal Hard Drive OEM

στις 60 λιρες αλλα σημερα ξαναπηγε 65..

το σκεφτηκα να το παραγγειλω αλλα ας περιμενουμε μεχρι μαιο-ιουνιο μηπως πανε γυρω στα 50-55..

οι 57 λιρες ακουγονται καλες για τον samsung ..βεβαια το πακετο ειναι το απλο και λογικα θα ειναι με την ελαχιστη προστασια.

στις 60 λιρες ειναι με το αλλο πακετο..[χωρις να βαζω τελικη τιμη]

τωρα ποιο να διαλεξεις ειναι ενα θεμα..ποτε δε ξερεις τι θα σου τυχει..

1. Μεταξυ των δυο ο μεγαλος νικητης ειναι βεβαια ο samsung, οποτε μονο αν βρεις τον WD φτηνοτερο 5-6 λιρες απο τον sammy λεει να τον παρεις για να γλυτωσεις λιγα ευρω και μονο γι αυτο.

2. To amazon εχει μονο την traditional συσκευασια, και με αυτη εχουμε παραλαβει και με τελειο πακεταρισμα και με χαλια. Φαινεται οτι λυθηκε το θεμα παντως αφου ολοι των τελευταιων 10 ημερων εχουν ερθει με πολυ καλες συσκευασιες.

Δημοσ.

Έχω τον δίσκο Seagate 7200.12 1Tb και θέλω να τον αντικαταστήσω με τον WD ή το Samsung. Θα έχω μεγάλη μείωση επιδόσεων? Μόνο για δεδομένα τον θέλω. Επίσης ο Seagate για να είναι υποφερτός στον θόρυβο είχα παρει αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804950.(έχω θέμα με τον θόρυβο :rolleyes: , Οπότε πιον μου προτείνεται ανάμεσα στους 2? Συγκλίνω περισσότερο για samsung αλλά στο silentpc βγαίνει πιο αθόρυβος ο wd. τι λέτε?

Δημοσ.

1. Μεταξυ των δυο ο μεγαλος νικητης ειναι βεβαια ο samsung, οποτε μονο αν βρεις τον WD φτηνοτερο 5-6 λιρες απο τον sammy λεει να τον παρεις για να γλυτωσεις λιγα ευρω και μονο γι αυτο.

2. To amazon εχει μονο την traditional συσκευασια, και με αυτη εχουμε παραλαβει και με τελειο πακεταρισμα και με χαλια. Φαινεται οτι λυθηκε το θεμα παντως αφου ολοι των τελευταιων 10 ημερων εχουν ερθει με πολυ καλες συσκευασιες.

1.ναι..αλλα παντα ο wd εκανε πιο ακριβα και amazon και ελλαδα..για αυτο το εγραψα..

2.εγω γιατι βλεπω και frustration-free απο το αμαζον?..σημερα ειναι σχεδον ιδια τιμη και τα 2 πακετα.

• Moderators
Δημοσ.

1.ναι..αλλα παντα ο wd εκανε πιο ακριβα και amazon και ελλαδα..για αυτο το εγραψα..

2.εγω γιατι βλεπω και frustration-free απο το αμαζον?..σημερα ειναι σχεδον ιδια τιμη και τα 2 πακετα.

1. Συνηθως ειναι ακριβοτερος επειδη εχει ονομα και ο κοσμος ψωνιζει. Μιλαμε για διαφορες συνηθως 0.5 - 3 € (γενικα μιλαω Ευρωπη και Αμερικη - οχι για αμαζον)

2. Μηπως γιατι δεν εχεις καταλαβει ακριβως τι σημαινει αμαζον / τριτος πωλητης; Χθες την ωρα που εγραψες δεν ημουν να δω, αλλα ουτε προχθες ουτε σημερα υπαρχει στοκ απο το ιδιο το αμαζον (Usually dispatched within 1 to 3 months.)

Αυτος που το εχει ειναι τριτος πωλητης (Dispatched from and sold by Digital Components Ltd (dclstore) και η τιμη του δεν ειναι με δωρεαν μεταφορικα αλλα αν δεις λεει "£59.99 + £6.70 shipping"

Δημοσ.

Μια και μιλησαμε για συσκευασιες, ετσι μου ηρθαν δυο WD, την Παρασκευη (παραγγελια την Τριτη !!!! ). Το εξωτερικο τσαλακωμα, προφανως οφειλεται στην "περιποιηση" των ΕΛΤΑ.

post-58048-0-54486600-1300721824_thumb.jpg

post-58048-0-32336400-1300721832_thumb.jpg

post-58048-0-17382000-1300721867_thumb.jpg

post-58048-0-75787600-1300721889_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω 2 εξωτερικούς δίσκους για αποθήκευση.

Σκέφτομαι να αγοράσω τον Samsung F4 EcoGreen 2TB 32MB 5400RPM 2ΤΒ απο amazon.

Αναρωτιόμουν τι ισχύει με το πρόβλημα του firmware.. θα ταλαιπωρηθώ πολύ?

μήπως να πάω σε άλλον δίσκο?

Επίσης καθώς δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από amazon γιατί έχει τον Samsung F4 σε 3

διαφορετικές σελίδες? (εκτός αν δεν είναι ο ιδιος δισκος...)

http://www.amazon.co.uk/Samsung-EcoGreen-5400RPM-SATA-II-Internal/dp/B0042SGDVG/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1300788735&sr=8-1-fkmr0

http://www.amazon.co.uk/Samsung-HD204UI-5400rpm-Internal-Drive/dp/B0047O53K2/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1300788735&sr=8-2-fkmr0

http://www.amazon.co.uk/Samsung-EcoGreen-5400RPM-SATA-II-Internal/dp/B004J35JZU/ref=sr_1_fkmr0_3?ie=UTF8&qid=1300788735&sr=8-3-fkmr0

ευχαριστώ για την βοήθεια!

νίκος

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω 2 εξωτερικούς δίσκους για αποθήκευση.

Σκέφτομαι να αγοράσω τον Samsung F4 EcoGreen 2TB 32MB 5400RPM 2ΤΒ απο amazon.

Αναρωτιόμουν τι ισχύει με το πρόβλημα του firmware.. θα ταλαιπωρηθώ πολύ?

μήπως να πάω σε άλλον δίσκο?

Επίσης καθώς δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από amazon γιατί έχει τον Samsung F4 σε 3

διαφορετικές σελίδες? (εκτός αν δεν είναι ο ιδιος δισκος...)

ευχαριστώ για την βοήθεια!

νίκος

Νικο,

καθολου δεν θα ταλαιπωρηθεις. Αν θες να το βαλεις για να εισαι σιγουρος θες μονο "1 λεπτο".

Να μην πας σε αλλο δισκο αν θες:

1. τις καλυτερες επιδοσεις

2. τις λιγοτερες πιθανοτητες για προβληματα.

Αρκετες φορες εχει το αμαζον διαφορετικες "σελιδες" για ιδια προιοντα. Τα ιδια ειναι παντως. Και εγω ειχα την ιδια απορια στην αρχη με τις διαφορετικες "σελιδες" του F4 (πριν 6 μηνες) wink.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...