Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ταχυτητες αναγνωσης/εγγραφης σχεδον καθολου αφου εχει 667αρια πλαττερς, αντι για τα 500αρια του F3.

667/500=1.334

5400rpm*1.334=7203 ! Τι συμπτωση!

Ως 5400αρης εχει μια μικρη υστερηση σε access times αλλα τα παει καλυτερα απο ολους τους υπολοιπους.

Και βεβαια ειναι σχεδον παγωμενος σε αντιθεση με τους 7200αρηδες!

Εννοείς σε θερμοκρασίες; Γιατί έχω 2 Samsung F3 και είναι δροσερότατοι.Χωρίς καν κάποιο ανεμιστήρι έχουν σταθερή θερμοκρασία στους 34 βαθμούς και είμαι υπερευχαριστημένος οπότε το επόμενο βήμα είναι να πάω στους F4 2ΤΒ

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπει, τουλάχιστον στους δικούς μου Samsung, κάτι παίζει με τους αισθητήρες θερμοκρασίας τους. Δε γίνεται αμέσως μετά το boot όλοι οι δίσκοι να ναι στους 26C +/-1C κι αυτοί να ναι 7C πιο κάτω (δηλ. είναι πιο κρύοι απ τον χώρο μέσα στον οποίο βρίσκονται).

• Moderators
Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπει, τουλάχιστον στους δικούς μου Samsung, κάτι παίζει με τους αισθητήρες θερμοκρασίας τους. Δε γίνεται αμέσως μετά το boot όλοι οι δίσκοι να ναι στους 26C +/-1C κι αυτοί να ναι 7C πιο κάτω (δηλ. είναι πιο κρύοι απ τον χώρο μέσα στον οποίο βρίσκονται).

Μηπως κατι τρεχει με το τσιπακι i/o του mobo σου; Καμια ασυμβατοτητα πχ; (Δοκιμασε και διαφορετικα προγραμματα).

Με θερμοκρασια περιβαλλοντος 20 βαθμους, με το που συνδεω πανω τον F4 (e-sata) τον βλεπει στους 21 βαθμους. Μετα απο 5-6-7 ωρες συνεχους λειτουργιας (πχ στο full error scan ή τοτε που τον γεμισα αντιγραφοντας αδιακοπα αρχεια) φτανει τους 27 οπως ακριβως και ο νεοαποκτηθείς του gdimoulas παραπανω...

Εννοείς σε θερμοκρασίες; Γιατί έχω 2 Samsung F3 και είναι δροσερότατοι.Χωρίς καν κάποιο ανεμιστήρι έχουν σταθερή θερμοκρασία στους 34 βαθμούς και είμαι υπερευχαριστημένος οπότε το επόμενο βήμα είναι να πάω στους F4 2ΤΒ

7 βαθμοι πιο κατω για ιδια σχεδον ταχυτητα αναγνωσης δεν ειναι μεγαλη διαφορα; Ολοι οι 5400 ειναι πιο κρυοι απο τους ιδιας μαρκας 7200, λογω μικροτερης καταναλωσης-απωλειων. Νομοι της φυσικης...

Δημοσ.

Παλικάρια θέλει ένα σκληρό για δεδομένα ένας φίλος,του παραγγέλνω τον αγαπημένο μας έτσι?Σωστό δεν είναι το λίνκ?Πληρώνω και σε gbp όταν κάνω την παραγγελία σωστά? :rolleyes: Θα μπεί σε παλιό υπολογιστή,θα χρειαστώ κάτι άλλο?

:-)

Δημοσ.

Μηπως κατι τρεχει με το τσιπακι i/o του mobo σου; Καμια ασυμβατοτητα πχ; (Δοκιμασε και διαφορετικα προγραμματα).

Με θερμοκρασια περιβαλλοντος 20 βαθμους, με το που συνδεω πανω τον F4 (e-sata) τον βλεπει στους 21 βαθμους. Μετα απο 5-6-7 ωρες συνεχους λειτουργιας (πχ στο full error scan ή τοτε που τον γεμισα αντιγραφοντας αδιακοπα αρχεια) φτανει τους 27 οπως ακριβως και ο νεοαποκτηθείς του gdimoulas παραπανω...

[...]

Τι να σου πω. Έχω 2 samsung και βρίσκονται σε διαφορετικά τσιπάκια της μητρικής (το ένα στο ICH8R κι ένα σε κάποιο Silicon Image). Όλα τα προγράμματα που χω δοκιμάσει, τις ίδιες ενδείξεις δίνουν.

• Moderators
Δημοσ.

Παλικάρια θέλει ένα σκληρό για δεδομένα ένας φίλος,του παραγγέλνω τον αγαπημένο μας έτσι?Σωστό δεν είναι το λίνκ?Πληρώνω και σε gbp όταν κάνω την παραγγελία σωστά? :rolleyes: Θα μπεί σε παλιό υπολογιστή,θα χρειαστώ κάτι άλλο?

:-)

Ποσο παλιο δλδ; Κανεναν cyrix; tongue.gif Καποιοι "παλιοι" (πριν 7-8 χρονια; ) εβλεπαν μεχρι 120GB αν θυμαμαι καλα, κατι που λυνοταν βαζοντας το service pack1 στα σκετα μεχρι τοτε xp!

Η τιμη βεβαια ειναι πανω αυτες τις μερες, 64 λιρες. (βεβαια εχει πεσει λιγο η λιρα απο την αλλη)

Δημοσ.

Περίπου 78 euro έβγαινε αν θυμάμαι καλά.

Amd με DDR...Ήδη έχει επάνω ένα 320gb και τον βλέπει μια χαρά...7 ετών είναι περίπου.Με Xp παίζει μια χαρά.

Λες να έχω πρόβλημα;

• Moderators
Δημοσ.

Amd με DDR...Ήδη έχει επάνω ένα 320gb και τον βλέπει μια χαρά...7 ετών είναι περίπου.Με Xp παίζει μια χαρά.

Λες να έχω πρόβλημα;

Socket 754-939; Δε νομιζω να εχει προβλημα.

Πληρώνοντας σε λιρες βγαινει 76.30€

Δημοσ.

Λες να έχω πρόβλημα;

Παρόμοιο έχει και η αδερφή μου και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Τελικά με το patch/firmware update τι λέει; Το έβαλε κανείς;

Δεν πιστεύω να θέλει αν είναι άδειος ο δίσκος για να μπει, ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...