Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή σκέφτομαι να τον πάρω τον δίσκο..τι εννοείς υπάρχει πιθανότητα για απώλεια αρχείων κάτω από ορισμένες συνθήκες;;

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά, αυτό με το firmware που πόσταρε πιο πάνω ο ΚαΠα είναι το ίδιο με ένα patch που είχε αναφερθεί κάποιες σελίδες πίσω; Το έχει περάσει κανείς;

Εγώ από τότε που τον πήρα, τον έχω πάνω χωρίς να έχει περάσει κανένα patch/firmware update, και μάλιστα έτρεχα συνέχεια στο background HD Sentinel, που (νομίζω πως) κάνει τακτικά S.M.A.R.T tests. Δεν έχω αντιληφθεί κάποια απώλεια δεδομένων, δεν ξέρω δηλαδή αν κάπως μπορώ αν το ελέγξω, ένα απλό error checking με το HD Tune Pro αρκεί;

Δημοσ.

Να ρωτήσω ρε παιδιά, με το που τον έβαλα και πήγα μέσα από τα 7 στα Administrative Tools να τον κάνω initialize, μου έβγαλε να επιλέξω partitioning scheme ανάμεσα σε MBR και GPT. Έλεγε στην σημείωση πως για δίσκους μεγαλύτερους από 2ΤΒ προτείνεται το GPT, αλλά μιας και αυτός είναι 2ΤΒ, έβαλα MBR.. Καλά έκανα; Ή δεν έχει και καμιά σημασία;

σορρυ για το οφ τοπικ.. γιατι να κανεις initialize? και πρεπει καθε φορα να κανουμε τετοιο πραγμα? πρωτη μου φορα το ακουω.:confused:

Δημοσ.

Εμενα ο δικος μου εγινε dispatch πριν καμια ωρα.Με deutsche post dhl ερχεται οταν φτασει θα ενημερωσω κι εγω.Ενας εκτυπωτης που μου ειχε σταλει παλι με deutsche post dhl τον εφεραν σπιτι με φορτηγακι ΕΛΤΑ-Ταχυμεταφορες.Να περιμενω κατι αναλογο η θα το φερει ο ταχυδρομος;

Σημερα παρελαβα κι εγω το δισκο.Τον ειχε αφησει στην εισοδο ο ταχυδρομος,αν και ηταν μεγαλουτσικη η κουτα και μου εκανε εντυπωση.Η συσκευασια αρκετα καλη μπορω να πω.

Εδω ο σκληρος στη πλαστικη συσκευασια του και τυλιγμενος με σελοφαν σε ενα χαρτονι

post-122750-0-56866600-1299874848_thumb.jpg

Το χαρτονι με το δισκο κλεισμενο σε μια κουτα

post-122750-0-05153700-1299874776_thumb.jpg

Και τελος η προηγουμενη κουτα μεσα σε αλλη μια μεγαλυτερη κουτα,στερεωμενη με χαρτι στη γωνια για να μη κουνιεται

post-122750-0-45255200-1299874784_thumb.jpg

Τελικα το deutsche post πρεπει να ειναι μεγαλη μουφα.Εκανε 11 μερες να ερθει,ενω μια αλλη μου παραγγελια με κοστος 25 ευρω ακριβως και δωρεαν μεταφορικα παλι η οποια εφυγε μια μερα ΜΕΤΑ το δισκο,δλδ 1/3, με royal air mail ηταν Ελλαδα στις 4/3!Και με αναλογο μεγεθος κουτας περιπου.

Δημοσ.

Χμμ.. Πολύ πιο προσεγμένη από την συσκευασία όπως ήρθε σε μένα.. Εμένα αν το έβλεπες από έξω και δεν ήξερες, νόμιζες πως ήταν βιβλίο...

Δημοσ.

Γι αυτο εβγαλα φωτο κι εγω και ποσταρα επειδη μου εκανε εντυπωση.Ειχα διαβασει οτι υπηρχε θεμα με τη συσκευασια,το οποιο ισως να λυθηκε πλεον; :unsure:

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα κι εγω το δισκο.Τον ειχε αφησει στην εισοδο ο ταχυδρομος,αν και ηταν μεγαλουτσικη η κουτα και μου εκανε εντυπωση.Η συσκευασια αρκετα καλη μπορω να πω.

Εδω ο σκληρος στη πλαστικη συσκευασια του και τυλιγμενος με σελοφαν σε ενα χαρτονι

post-122750-0-56866600-1299874848_thumb.jpg

Το χαρτονι με το δισκο κλεισμενο σε μια κουτα

post-122750-0-05153700-1299874776_thumb.jpg

Και τελος η προηγουμενη κουτα μεσα σε αλλη μια μεγαλυτερη κουτα,στερεωμενη με χαρτι στη γωνια για να μη κουνιεται

post-122750-0-45255200-1299874784_thumb.jpg

Τελικα το deutsche post πρεπει να ειναι μεγαλη μουφα.Εκανε 11 μερες να ερθει,ενω μια αλλη μου παραγγελια με κοστος 25 ευρω ακριβως και δωρεαν μεταφορικα παλι η οποια εφυγε μια μερα ΜΕΤΑ το δισκο,δλδ 1/3, με royal air mail ηταν Ελλαδα στις 4/3!Και με αναλογο μεγεθος κουτας περιπου.

yo dawg i heard you like boxes...

• Moderators
Δημοσ.

Γι αυτο εβγαλα φωτο κι εγω και ποσταρα επειδη μου εκανε εντυπωση.Ειχα διαβασει οτι υπηρχε θεμα με τη συσκευασια,το οποιο ισως να λυθηκε πλεον; :unsure:

Το θεμα με την συσκευασια εμφανιστηκε "ενδιαμεσα" και μαλιστα ακομα και πριν 10 μερες υπηρχε: (πχ http://www.insomnia.gr/topic/393462-samsung-f4-2%cf%84%ce%b2-6499-amazoncouk/page__view__findpost__p__3891925)

Η συσκευασια η δικη σου ειναι μια χαρα απο θεμα προστασιας του δισκου, αν και παλια ηταν ακομα καλυτερη (http://www.insomnia.gr/topic/393462-samsung-f4-2%cf%84%ce%b2-6499-amazoncouk/page__view__findpost__p__3846491)

Μακαρι να μην ξαναδουμε τις συσκευασιες που βλεπαμε για 1-2 μηνες μεχρι και πριν λιγες μερες. Ελπιζω να μην ειναι θεμα υπαλληλου (που δυστυχως αυτο πιστευω οτι ειναι - ο καθενας πακεταρει με τον τροπο του - συμπερασμα απο περιπτωσεις με προιοντα που εχω παρει τα ιδια πολλες φορες). Βεβαια αν επεσε οδηγια για τους δισκους θα το κανουν ολοι τωρα με τον ιδιο τροπο που μακαρι να ειναι τουλαχιστον αυτος που ειδαμε στις φωτογραφιες σου.

Καλογεμιστος φιλε! Μεγεια!

Δημοσ.

Το θεμα με την συσκευασια εμφανιστηκε "ενδιαμεσα" και μαλιστα ακομα και πριν 10 μερες υπηρχε: (πχ http://www.insomnia.gr/topic/393462-samsung-f4-2%cf%84%ce%b2-6499-amazoncouk/page__view__findpost__p__3891925)

Η συσκευασια η δικη σου ειναι μια χαρα απο θεμα προστασιας του δισκου, αν και παλια ηταν ακομα καλυτερη (http://www.insomnia.gr/topic/393462-samsung-f4-2%cf%84%ce%b2-6499-amazoncouk/page__view__findpost__p__3846491)

Μακαρι να μην ξαναδουμε τις συσκευασιες που βλεπαμε για 1-2 μηνες μεχρι και πριν λιγες μερες. Ελπιζω να μην ειναι θεμα υπαλληλου (που δυστυχως αυτο πιστευω οτι ειναι - ο καθενας πακεταρει με τον τροπο του - συμπερασμα απο περιπτωσεις με προιοντα που εχω παρει τα ιδια πολλες φορες). Βεβαια αν επεσε οδηγια για τους δισκους θα το κανουν ολοι τωρα με τον ιδιο τροπο που μακαρι να ειναι τουλαχιστον αυτος που ειδαμε στις φωτογραφιες σου.

Καλογεμιστος φιλε! Μεγεια!

Ευχαριστω να σαι καλα και μπραβο παλι που ποσταρες τη προσφορα και ανοιξες το δρομο.Οντως τα αφρολεξ ανωτερα,αλλα με αυτα που ειχα διαβασει προσφατα και παλι ευχαριστημενος ειμαι και μαλλον θα παω και για δευτερο :devil:

• Moderators
Δημοσ.

Υπολείπεται πολύ σε θέμα ταχύτητας ο F4 2TB 4500rpm από τον F3 1TB 7200rpm;

Σε ταχυτητες αναγνωσης/εγγραφης σχεδον καθολου αφου εχει 667αρια πλαττερς, αντι για τα 500αρια του F3.

667/500=1.334

5400rpm*1.334=7203 ! Τι συμπτωση! grin.png

Ως 5400αρης εχει μια μικρη υστερηση σε access times αλλα τα παει καλυτερα απο ολους τους υπολοιπους.

Και βεβαια ειναι σχεδον παγωμενος σε αντιθεση με τους 7200αρηδες!

Εχω και benchmarks στο ποστ #22. Να ενα απο εκει:

37569_hdtune_benchmark_samsung_hd204ui_2.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...