Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πιο αξιόπιστος το γνωρίζω ότι είναι.

O Samsung είναι πιο γρήγορος έστω κι αν ο wd υπερέχει και σε στροφές και σε cache ????

5400 ειναι ολοι οι green. Τα περι 7200 ειναι μουφα απο καταστηματα που δεν ξερουν τι τους γινεται!

samsung spaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee WD (αυτος μαλιστα ειναι ο νεοτερος γιατι ο παλιοτερος ειναι ακομα πιο αργος λογω μικροτερων platters)

samsungf42tbhdtune3.pngwdcaviargreen2tbhdtune.png

Ο δικος μου samsung ειναι ακομα πιο γρηγορος. Επισης το HDtunePro παντα δινει λιγο μικροτερες τιμες απο οτι το HDtach στο οποιο βγαινει average read 112ΜΒ/s και μεγιστη στα 147ΜΒ/s. (κοιταξτε και την διαφορα στις θερμοκρασιες στις φωτο wink.gif )

@anubis13

1.Ναι.

2. Στην τραπεζα σου ή στο google. Η Πειραιως παντως που εχω και δουλευω δεν χρεωνει τιποτα!

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Τον παραγγέλνω και το κρίμα στο λαιμό σου!

Μην τον παραγγειλεις, please, αστον για κανεναν που τον θελει πραγματικα και τον εκτιμα tongue.gif

Πιο καλο ειναι να διαβασεις λιγο εδω (ειναι ενα φορουμ που γνωρισα πριν 6-7 χρονια, θα σου δωσει παρα πολλα πραγματα αν εχεις θεληση να μαθεις)

http://www.silentpcr...5d86bc9cd152305

Δημοσ.

Κοίτα,ερεθίζομαι όταν αγοράζω πράγματα σε σωστές τιμές!

Απο την άλλη , δεν είμαι "σκορπαλευράς" ώστε να κάνω ψώνια

που δεν χρειάζομαι.

Τον wd τον πήρα τις προάλλες απο το daily deal του getit

αλλά εκτός του ότι έχει ακόμα 200 Giga ελεύθερα,μου κάνει

κάτι περίεργες στριγκλιές πότε-πότε και θέλω να μεταφέρω τα

περιεχόμενα του στον samsung και να του τραβήξω ένα format.

p.s. Μιας και είσαι γνώστης,στο πρώτο format που κάνουμε απο

τη διαχείριση δίσκων τι προτείνεις; Αργό η γρήγορο;

Ρωτάω γιατί τον wd τον έκανα αργό και πήρε 5 ώρες!!!!

thanks for the advice, καλές γιορτές!

• Moderators
Δημοσ.

Σωστος, συμφωνουμε.

Θα κανεις quick format και καπακι ενα full error scan με το HDtune pro (η πρωτη κινηση σε καθε καινουργιο δισκο για πιθανο bad sector - θελει 5 ωρες στον samsung - 6 ωρες στον WD).

Το full format απλα ελεγχει για bad sectors κατι που το κανει πιο καλα (πιο ομορφα) το HDtune pro.

Δημοσ.

Τι να προχωρησω βρε; Εγινε ηδη η αποστολη τους πριν 2 ωρες (#8) tongue.gif

Ουτε το #1 προσεξες "(πληρωστε σε λιρες)"

ουτε το #8 που ειναι απο το invoice σε λιρες.

Δεν πληρωνουμε σε ευρω στο αμαζον, εχει μαλλιασει η γλωσσα μας εδω μεσα, 5 ατομα το λεμε 3 φορες την ημερα.

80€ τελικη τιμη λεμε.

προφανως δε πληρωνουμε σε ευρω αλλα σου κανει μια μεταφραση των λιρων με την ισοτιμια που δινει το amazon

Δημοσ.

προφανως δε πληρωνουμε σε ευρω αλλα σου κανει μια μεταφραση των λιρων με την ισοτιμια που δινει το amazon

Σωστά , αλλά ο matrixxx λέει οτι η μετατροπή από λίρες σε ευρώ είναι καλύτερα να γίνεται από την τράπεζά σου (πληρώνοντας σε λίρες στο amazon),παρά από το ίδιο το amazon που βάζει ''καπέλο'' στην μετατροπή.

Δημοσ.

Η visa που έχω από eurobank βάζει και αυτή καπέλο για συναλλαγές εκτός ευρωζώνης ...

Υπάρχει κάρτα που δεν το κάνει;

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε μου απο τη στιγμη που βλεπεις ευρω στο checkout του Amazon πληρωνεις σε Ευρω ειτε το εχεις καταλαβει ειτε οχι (με το μεγαλο καπελο) .

Οταν πληρωνεις σε λιρες βλεπεις αυτο που ειναι στο #8 και δεν βλεπεις πουθενα ευρω στη σελιδα.

Εχουμε πει και στο παρον θεμα (κοιτα την ερωτηση του anubis13 στο #15) πως γινεται. wink.gif

• Moderators
Δημοσ.

Η visa που έχω από eurobank βάζει και αυτή καπέλο για συναλλαγές εκτός ευρωζώνης ...

Υπάρχει κάρτα που δεν το κάνει;

Η Πειραιως χρεωστικη δεν βαζει κανενα καπελο στο αμαζον τουλαχιστον. Το εχουμε αναφερει στο αντιστοιχο θεμα στο sub "internet".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγορά του συγκεκριμένου δίσκου δημιούργησε τις εξής 2 χρεώσεις στην κάρτα μου.

4f8248aa-c66a-7ec6.jpg

Συγκινήθηκαν φαίνεται μέρες που είναι!

Επεξ/σία από manosfp
Δημοσ.

Με εγγυηση γνωριζει κανεις τι γινεται; Σε περιπτωση βλαβης, τους καλυπτει η τοπικη Samsung, η πρεπει να επιστραφουν εξωτερικο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...