themis_81 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Άσχετο αλλά έχει κανείς άποψη για αυτό; Το ειχα πιο παλια ... απο ενα σημειο και μετα δεν μου αναγνωριζε την μια θεση και το εχω παρατησει καπου ...
micraSport Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Το ειχα πιο παλια ... απο ενα σημειο και μετα δεν μου αναγνωριζε την μια θεση και το εχω παρατησει καπου ... Από ταχύτητα εγγραφής τι λέει;
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Από ταχύτητα εγγραφής τι λέει; usb2.0 = πρακτικα γυρω στα 25ΜΒ/s. Θα θες κανενα μηνα να γεμισεις τους 2 χ 2ΤΒ
micraSport Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θα δείξει, μήπως να κοιτάξω σε κάτι με lan;like this
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μηπως να ανοιξεις ενα θεμα αν δεν υπαρχει ηδη κατι σχετικο; (μοναδες αποθηκευσης) (http://www.insomnia.gr/forum/25-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82/) Εδω ποιος θα σου απαντησει; Για αλλο μπαινουμε εδω...
micraSport Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Ναι sorry... ---------------------------------------- Όλα οκ με το δίσκο, μια χαρά τα πήγε στο τεστ. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2011 από micraSport
Sadako Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, ευτυχώς το άφησε το πακέτο σπίτι ο ταχυδρόμος, δεν χρειάστηκε να τρέχω σε ταχυδρομεία.. Εντάξει, η συσκευασία είναι κάπως "λιτή" (θα προτιμούσα δηλαδή να έγραφε έστω κάπου από έξω ότι είναι ηλεκτρονικό είδος, ή εύθραυστο ή κάτι τέτοιο, γιατί ο άλλος που κάνει την ταξινόμηση, μπορεί να νομίζει πχ ότι είναι βιβλίο και να το πετάει όπως να'ναι), αν είναι οκ ο σκληρός δεν με πολυνοιάζει.. Το (5ωρο) scan για bad sectors δεν μπορώ να το κάνω ενώ δουλεύω παράλληλα και άλλα πράγματα; Γιατί βράδυ μάλλον θα αφήσω το PC ανοιχτό να κάνει κάτι renders. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην κάνει κανένα από τα random freezes/restarts το PC κατά την διάρκεια του scan..
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ναι sorry... ---------------------------------------- Όλα οκ με το δίσκο, μια χαρά τα πήγε στο τεστ. Αντε μεγειες! Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, ευτυχώς το άφησε το πακέτο σπίτι ο ταχυδρόμος, δεν χρειάστηκε να τρέχω σε ταχυδρομεία.. Εντάξει, η συσκευασία είναι κάπως "λιτή" (θα προτιμούσα δηλαδή να έγραφε έστω κάπου από έξω ότι είναι ηλεκτρονικό είδος, ή εύθραυστο ή κάτι τέτοιο, γιατί ο άλλος που κάνει την ταξινόμηση, μπορεί να νομίζει πχ ότι είναι βιβλίο και να το πετάει όπως να'ναι), αν είναι οκ ο σκληρός δεν με πολυνοιάζει.. Το (5ωρο) scan για bad sectors δεν μπορώ να το κάνω ενώ δουλεύω παράλληλα και άλλα πράγματα; Γιατί βράδυ μάλλον θα αφήσω το PC ανοιχτό να κάνει κάτι renders. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην κάνει κανένα από τα random freezes/restarts το PC κατά την διάρκεια του scan.. Δεν υπαρχει προβλημα, μπορεις να δουλευεις οσο σκαναρει. Οτι και να σου κανει το pcακι σου που κολλαει δεν υπαρχει προβλημα, μην φοβασαι... Το καλο με αυτη τη συσκευασια ειναι οτι λογω μεγεθους στην φερνουν σπιτι, ενω η αλλη με την κουτα δεν ερχεται συνηθως - χαρτακι μονο. (μια φορα ηρθε η κουτα σπιτι, 2 φορες οχι). Και να εγραφαν σκληρος δισκος/ηλεκτρονικα κλπ, νομιζεις οτι θα ενοιαζε κανεναν ή οτι θα το διαβαζε κανενας; Αντε μεγειες και σε σενα!
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ, αντε να αρχίσουν οι μεταφορές... Δωσε!
Sadako Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Να ρωτήσω ρε παιδιά, με το που τον έβαλα και πήγα μέσα από τα 7 στα Administrative Tools να τον κάνω initialize, μου έβγαλε να επιλέξω partitioning scheme ανάμεσα σε MBR και GPT. Έλεγε στην σημείωση πως για δίσκους μεγαλύτερους από 2ΤΒ προτείνεται το GPT, αλλά μιας και αυτός είναι 2ΤΒ, έβαλα MBR.. Καλά έκανα; Ή δεν έχει και καμιά σημασία;
ArisG88 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Προς ενημέρωση, ο δίσκος κοστίζει λιγότερο από 80 ευρώ πλέον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20902&cat=6
gruser Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Να ρωτήσω ρε παιδιά, με το που τον έβαλα και πήγα μέσα από τα 7 στα Administrative Tools να τον κάνω initialize, μου έβγαλε να επιλέξω partitioning scheme ανάμεσα σε MBR και GPT. Έλεγε στην σημείωση πως για δίσκους μεγαλύτερους από 2ΤΒ προτείνεται το GPT, αλλά μιας και αυτός είναι 2ΤΒ, έβαλα MBR.. Καλά έκανα; Ή δεν έχει και καμιά σημασία; ναι mbr..καλα εκανες
ΚαΠα Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Επειδή έχω τον ίδιο δίσκο, ανακάλυψα ότι υπάρχει πιθανότητα για απώλεια αρχείων κάτω από ορισμένες συνθήκες. Η Samsung έχει βγάλει νέο firmware που διορθώνει το πρόβλημα. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Ελπίζω να μην έχασε κανένας μας πολύτιμα αρχεία.
antonl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μόλις έφθασε @71,92€ και αρκετά καλά συσκευασμένος. Thanks ΚαΠα για την ενημέρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα