Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα απο τρίτους πωλητές πληρώνεις και έξωδα αποστολής,για αυτό λέω!

Helloooooo.... Εσυ κοιτας τριτους πωλητες!

Μην ασχολεισαι με 3ους πωλητες - θα κοιτας μονο sold by amazon.co.uk. Χωρις μεταφορικα - 59.99 λιρες - 72 ευρω τελικη

(Αρχιζω να πιστευω οτι το κανεις επιτηδες tongue.gif)

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως εκεί που μπερδεύεται ο φίλος maparios είναι ότι ίσως δεν έχει προσέξει πως αν παραγγείλει απευθείας από το Amazon.co.uk, ΔΕΝ πληρώνει μεταφορικά, είναι δωρεάν για αγορά από ένα ποσό και πάνω (νομίζω 25 λίρες).. Σε αντίθεση με τους 3ους πωλητές, που πληρώνεις ΚΑΙ μεταφορικά. Αν δοκιμάσεις να κάνεις μια παραγγελία, και φτάσεις ένα κλικ πριν την τελική παραγγελία, θα το δεις...

Δημοσ.

αυτο θελω να σου πω,ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΩΡΙΚΑ xD

μαζι μιλάμε,χόρια καταλαβαινόμαστε

Προφανώς ο φίλος κοιτάει τιμη για frustration free οπότε είναι 69,99 Λιρες!Βάλε traditional και θα στο βγάλει 59,99 ;)

• Moderators
Δημοσ.

Προφανώς ο φίλος κοιτάει τιμη για frustration free οπότε είναι 69,99 Λιρες!Βάλε traditional και θα στο βγάλει 59,99 ;)

Το default που βγαινει απο το λινκ που εχω στην πρωτη σελιδα ειναι το traditional που ειναι στα 59.99 (ηταν 59.50 μεχρι χθες).

Για να σου βγαλει frustration free πρεπει να πας να το πειραξεις μονος σου. (που σημαινει οτι εχεις ηδη δει το 59.99). Και τοτε ομως δεν το εχει το αμαζον (out of stock) και η τιμη που σου βγαζει (69.99) ειναι τριτου πωλητη - δεν ειναι τιμη του αμαζον (μαζι με μεταφορικα βγαινει £77)

Δημοσ.

frustration free και traditional τι διαφορά έχουν;

Στο πακετάρισμα.Το frustration free είναι της amazon προνόμιο υποτίθεται καθότι εχει καλύτερο πακετάρισμα ώστε να μην πάθει ζημιά.:devil:

Διάβασε και εδώ να δείς πιο αναλυτικά:

Frustration Free faqs

Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις, δεν μπορώ να πω οτι έχω ενθουσιαστεί από τη συσκευασία με την οποία ήρθε ο δίσκος.Το απόγευμα με το που θα γυρίσω από τη δουλειά θα κάνω τα test και θα επανέλθω με αποτελέσματα.Τι προτείνετε; quick format και μετά από διαγνωστικό ή full format και θα κοιμηθώ πάνω στο keyboard;

• Moderators
Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις, δεν μπορώ να πω οτι έχω ενθουσιαστεί από τη συσκευασία με την οποία ήρθε ο δίσκος.

Σε κουτα σου ηρθε η ετσι; http://i55.tinypic.com/2w6hr0p.jpg

Quick format και μετα full (not quick) error scan με το HDtunePro 3.50 (5 ωρες)

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβώς σε αυτή τη συσκευασία μου ήρθε...Πάλι ξημερώματα θα κοιμηθούμε...

Δεν χρειαζεται να το περιμενεις. Βαλτο οταν πεσεις για υπνο και το βλεπεις ολο πρασινο το πρωι. 99.9999% δεν θα σου εχει προβλημα το σκαν (bad sectors).

Δημοσ.

Βασικά σκεφτόμουνα να βάλω 2Χ2ΤΒ για να αδειάσω 10 εξωτερικούς που έχω...Και είμαι υπό σκέψη..Εχω και ένα mybook world edition 1,5tb αλλά για να αντιγράψεις κάτι από αυτόν σε παίρνει ο ύπνος οπότε το έχω στην άκρη...τον είχα πάρει και κοντά 300 ευρώ...

Δημοσ.

Σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποια στιγμή πρόβλημα ο δίσκος τι παίζει με την εγγύηση;

Το στέλνεις πίσω στο Amazon ή στη Samsung Hellas;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...