Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα κανεις καταθεση ναι, αμα βαλεις στο ΑΤΜ οχι.

η δική μου εμειρία ήταν με κατάθεση...ο Matrixxx νομίζω χρησιμοποιεί web banking?αν θυμάμαι καλά....οπότε εκεί ίσως αλλάζουν τα πράγματα!

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

very well explained...δεν ήξερα οτι υπάρχει gift card!

με την πειραιώς δεν είναι έτσι...τουλάχιστον πρίν 2-3 χρόνια που είχα,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα!

Στην Πειραιως εκανα χθες καταθεση (με το βιβλιαριο σε καταστημα, μετρητα). Την ιδια στιγμη μου εστειλαν e-mail με το νεο λογιστικο ΚΑΙ διαθεσιμο υπολοιπο (στα οποια ειχε προστεθει το ποσο της καταθεσης μου).

Δημοσ.

κ δοκίμασες να κάνεις αμέσως αγορά?

(δεν διαφωνώ μαζί σου,από τότε που είχα εγώ μπορεί να άλλαξε ή να είχα κάνει καμία άλλη μλκια)

• Moderators
Δημοσ.

κ δοκίμασες να κάνεις αμέσως αγορά?

(δεν διαφωνώ μαζί σου,από τότε που είχα εγώ μπορεί να άλλαξε ή να είχα κάνει καμία άλλη μλκια)

Αν ηταν οπως λες, στο email που εστειλαν εκεινη ακριβως τη στιγμη, το διαθεσιμο θα ηταν διαφορετικο (μικροτερο) απο το λογιστικο υπολοιπο. Ηταν ομως ιδια, μπηκε και στα δυο το ποσο που κατεθεσα. Και εγω θυμαμαι οτι πριν 2-3 χρονια ηταν διαθεσιμα απο την επομενη μερα, αλλα μιλαμε για το τι ισχυει σημερα, σωστα; smile.gif

Αρκετα με το offtopic ομως... wink.gif

Δημοσ.

Μια λιγο ασχετη ερωτηση.Εχει δοκιμασει κανεις το συγκεκριμενο δισκο σε συσκευη nas η γενικα καποιον green;Γιατι διαβασα οτι υπαρχει ενα θεμα με το linuxοειδες που τρεχουν τα nas και οταν υπαρχει green δισκος μεσα οι κεφαλες των δισκων "παρκαρουν και ξεπαρκαρουν" ας πουμε πολυ συχνα (8 φορες το λεπτο νομιζω) με αποτελεσμα να ανεβενει επικινδυνα το LLC τους και κατα συνεπεια να μειωνετε ο χρονος ζωης τους.Εχει κανεις εμπειρια;

αυτο νομιζω ισχυει για τους wd green..

Δημοσ.

πήγα στην τραπεζα μου και λέει μόνο visa μπορεί να βγάλει και κατώτερο όριο 600€ για μενα που είμαι φοιτητής..τώρα τι κάνω;;

• Moderators
Δημοσ.

πήγα στην τραπεζα μου και λέει μόνο visa μπορεί να βγάλει και κατώτερο όριο 600€ για μενα που είμαι φοιτητής..τώρα τι κάνω;;

Χρεωστικη visa, μια χαρα. Ανωτατο οριο οχι κατωτερο. Μεχρι 600 ευρω δλδ η καθε αγορα σου ή αναληψη σου απο ΑΤΜ. Βγαλτην. Ο,τι αλλο θες να ρωτησεις για καρτες ομως φιλε maparios σε παρακαλω στα σχετικα θεματα, οχι εδω, γιατι ειμαστε οφτοπικ.

Δημοσ.

η κλασσική visa electron, εξαιρετικό εργαλείο.

όλες μου τις αγορές (όχι μόνο ηλεκτρονικές) με τέτοια τις κάνω.

• Moderators
Δημοσ.

Επεσε στις 59,37 λιρες.

Καθολου ασχημα :-D

Επιτέλους.. Τον τσίμπησα.. Τελική τιμή στο checkout 60.86 λίρες, ήτοι 72.32 ευρώ... B)

Και εγώ. Καιρός ήταν...

Οταν παραλαβετε παιδια πειτε πως ηταν οι συσκευασιες σας...

Δημοσ.

Nope.. Κι εμένα για σήμερα έλεγε (Θεσσαλονίκη) αλλά δεν ήρθε.. Αλλά οκ, ελπίζω να μην καθυστερήσει παραπάνω από 1-2 μέρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...