gussgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εμεις ειμαστε αργοι μηπως εγραψες σκετο 10.60; Το εγραψες με λατινικους χαρακτηρες το "euros"; 10.60-2.75= άλλα 7.85 φανταζομαι δηλαδη, μη μας πεις 10,60+2,75 !!!! Ε ναι ενοειτε! Ειπα "i paid 10.60 euro" και μου εδωσε αλλα 7.85uk οπως τα λες. Βγηκα 2,33 ευρω κερδισμενος χιχι
Quiet Storm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Επεσε στις 59,37 λιρες. Καθολου ασχημα
Sadako Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Επιτέλους.. Τον τσίμπησα.. Τελική τιμή στο checkout 60.86 λίρες, ήτοι 72.32 ευρώ... Λέει ότι θα μου έρθει από το Amazon EU Sàrl..
maparios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 σας ζηλεύω! και εγώ θα τον ήθελα πολύ αυτόν τον δίσκο!.. xD
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Και τι εναι αυτο που δεν σε αφηνει να τον παρεις;
maparios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξέρω με ποιό τρόπο να πληρώσω στο amazon!
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Χρεωστικη - πιστωτικη - προπληρωμενη καρτα. Αν δεν εχεις τιποτα απο αυτα, πας βγαζεις μια χρεωστικη και ξεκινας να ξεχνας τα μπακαλικα!
profi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 οχι,είναι σαν τηλεκάρτα...αν δεν έχεις βάλει λεφτά μέσα,δεν μπορεις να αγοράσεις κάτι!αλλά να ξέρεις πως τα χρήματα δεν είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα που κάνεις την κατάθεση,νομίζω από την επομένη!
Genatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 οχι,είναι σαν τηλεκάρτα...αν δεν έχεις βάλει λεφτά μέσα,δεν μπορεις να αγοράσεις κάτι!αλλά να ξέρεις πως τα χρήματα δεν είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα που κάνεις την κατάθεση,νομίζω από την επομένη! Μπορει και περισσοτερο, εξαρταται απο την τραπεζα κτλ Οπως και χει αξιζει, ουτε τοκους ουτε τιποτα, εχεις λεφτα?Αγοραζεις...Δεν εχεις?Τον πουλοπουλο...
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 η χρεωστική έχει όριο; οχι,είναι σαν τηλεκάρτα...αν δεν έχεις βάλει λεφτά μέσα,δεν μπορεις να αγοράσεις κάτι! αλλά να ξέρεις πως τα χρήματα δεν είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα που κάνεις την κατάθεση,νομίζω από την επομένη! Δεν ειναι καλο το παραδειγμα. Η τηλεκαρτα ειναι σαν την gift card (paysafe). Την παιρνεις απο το περιπτερο, την αδειαζεις και την "πετας". (δεν την προτεινω με τιποτα) Η χρεωστικη ειναι το "διαβατηριο" ενος λογαριασμου τραπεζας για αγορες μεσω ιντερνετ. Οσο εχει λεφτα ο λογαριασμος αγοραζεις. Μπορει και περισσοτερο, εξαρταται απο την τραπεζα κτλ Οπως και χει αξιζει, ουτε τοκους ουτε τιποτα, εχεις λεφτα?Αγοραζεις...Δεν εχεις?Τον πουλοπουλο... Μολις κανεις την καταθεση ειναι διαθεσιμα τα χρηματα. Αμεσα. Απο το επομενο λεπτο κυριολεκτικα. (για να μην πω δευτερολεπτο, που ετσι ειναι!)
gdimoulas7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μια λιγο ασχετη ερωτηση.Εχει δοκιμασει κανεις το συγκεκριμενο δισκο σε συσκευη nas η γενικα καποιον green;Γιατι διαβασα οτι υπαρχει ενα θεμα με το linuxοειδες που τρεχουν τα nas και οταν υπαρχει green δισκος μεσα οι κεφαλες των δισκων "παρκαρουν και ξεπαρκαρουν" ας πουμε πολυ συχνα (8 φορες το λεπτο νομιζω) με αποτελεσμα να ανεβενει επικινδυνα το LLC τους και κατα συνεπεια να μειωνετε ο χρονος ζωης τους.Εχει κανεις εμπειρια;
profi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ειναι καλο το παραδειγμα. Η τηλεκαρτα ειναι σαν την gift card (paysafe). Την παιρνεις απο το περιπτερο, την αδειαζεις και την "πετας". (δεν την προτεινω με τιποτα) Η χρεωστικη ειναι το "διαβατηριο" ενος λογαριασμου τραπεζας για αγορες μεσω ιντερνετ. Οσο εχει λεφτα ο λογαριασμος αγοραζεις. very well explained...δεν ήξερα οτι υπάρχει gift card! Μολις κανεις την καταθεση ειναι διαθεσιμα τα χρηματα. Αμεσα. Απο το επομενο λεπτο κυριολεκτικα. (για να μην πω δευτερολεπτο, που ετσι ειναι!) με την πειραιώς δεν είναι έτσι...τουλάχιστον πρίν 2-3 χρόνια που είχα,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα!
Genatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ειναι καλο το παραδειγμα. Η τηλεκαρτα ειναι σαν την gift card (paysafe). Την παιρνεις απο το περιπτερο, την αδειαζεις και την "πετας". (δεν την προτεινω με τιποτα) Η χρεωστικη ειναι το "διαβατηριο" ενος λογαριασμου τραπεζας για αγορες μεσω ιντερνετ. Οσο εχει λεφτα ο λογαριασμος αγοραζεις. Μολις κανεις την καταθεση ειναι διαθεσιμα τα χρηματα. Αμεσα. Απο το επομενο λεπτο κυριολεκτικα. (για να μην πω δευτερολεπτο, που ετσι ειναι!) Αμα κανεις καταθεση ναι, αμα βαλεις στο ΑΤΜ οχι. με την πειραιώς δεν είναι έτσι...τουλάχιστον πρίν 2-3 χρόνια που είχα,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα! Ακριβως!Και γω πειραιως εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα