Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εμένα έλεγε 8 κ ήρθε 10...έχει αργήσει λίγο!μήπως παράπεσε πουθενά το χαρτάκι για το συστημένο? "Απλα Ογκωδη" οπως γραφουν οι φιλτατοι ταχυδρομοι... Επισης μηπως ο ταχυδρομος σου kourbeti απλα δεν περασε ακομα να στο φερει επειδη ειναι βαρυ; Μηπως το εχει προγραμματισει για την αλλη βδομαδα ή ευχομαι για σημερα που τελειωνει η τρεχουσα; Profi εκανα quote το μηνυμα σου επειδη ανεφερες "συστημενο"... Δεν ειναι συστημενα τα πακετα απο αμαζον...
profi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 παρεξήγεισης...εμένα ήρθε,αλλα αντί για 8 που ήταν "προγραμματισμένο" ήρθε στις 10,κ ο ταχυδρόμος άφησε ειδοποίηση γιατί όντως ήταν ογκώδες...άλλαξαν την συσκευασία όπως λέω κ πιο πίσω,το κουτί είναι σαν κουτί μητρικής!
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 .άλλαξαν την συσκευασία όπως λέω κ πιο πίσω,το κουτί είναι σαν κουτί μητρικής! Και παλια υπηρχε αυτη η συσκευασια. Ο,τι τυχει ειναι. (Τι κουτι μητρικης; Δεν γραφει αμαζον η κουτα; Τα κουτια μητρικης εχουν μικροτερο υψος απο αυτο και δεν ειναι ετσι, αλλα ειδικα αυτακια που μπαινουν μεσα και "κουμπωνουν")
DeareN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα ηρθε σε κουτι σπιτι μου προχθες αλλα λειπω εκτος και θα τον περασω τη Δευτερα.
kourbeti Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ε, μα πόσο καιρό κάνει να ρθεί αυτός ο δίσκος; estimated arrival date: February 02, 2011 Ν' αρχίσω να τρέχω στα ταχυδρομεία; Τελικά ήθελε να γκρινιάξω λιγάκι. Με το που κατέβηκα το χαρτάκι ήταν στις σκάλες. Η "συκευασία" πάντως απαράδεκτη...
profi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 σαν κουτί μητρικής ως πρός το μέγεθος ήθελα να πώ,amazon γράφει κανονικά! (πως φτιάχνουμε bootable cd με το .exe μέσα?το nero αρνείται κατηγορηματικά...κ θέλω να περάσω το Patch)
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Οποιος το περασε το patch ας μας πει πως το εκανε... Ακομα δεν τους εχω πειραξει αφου δεν εχω προβλημα σε κανεναν, περιμενω κατι πιο φρεσκο (αν βγει)...
profi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 θα δοκιμάσω μόλις τελειώσει το zero fill... boot στο estool που είναι από μόνο του bootable Κ αν θυμάμαι καλά έχει επιλογή back to dos...το Dos Μένει φορτωμένο στη ram...βγάζεις το cd του estool,κ βάζεις απλά ένα cd με το patch...νομίζω έτσι το είχα κάνει για το Patch του F3...θα δείξει!
gruser Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εγω το ειχα κανει με bootable usb..υπαρχουν διαφοροι τροποι..πχ http://www.sevenforums.com/tutorials/46707-ms-dos-bootable-flash-drive-create.html http://code.kliu.org/.etc/samsung_f4eg_flash/ λογικα με usb θα το ξανακανω οταν ερθει.
profi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 χρήσιμα link κ τα δύο το καθένα με τον τρόπο του (μιας κ είναι σχεδόν ο ίδιος ο τρόπος για την δημιουργία Bootable usb) nice gruser οπότε το patch χρησιμεύει σε όσους δουλεύουν σε ACHI Mode! αυτό που δεν κατάλαβα...τα bad blocks που εμφανίζονται όπως αναφέρει το 2ο link,είναι μόνιμα?ή στρώνουν μετά από κανένα φορμάτ?
gussgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Πηρα email οτι τον παρελαβαν τον δικο μου και οντως ειχε προβλημα. και μου λεει : Item Refund: £53.33 Item Tax Refund: £12.27 Return Shipping Refund: £2.75 Δηλαδη για τα 11 ευρω που πληρωσα στα ελτα θα παρω πισω 2,75*1.22=3,35ευρω? υποτιθεται τα εξοδα δικα τους δεν πρεπει να ειναι?
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Πηρα email οτι τον παρελαβαν τον δικο μου και οντως ειχε προβλημα. και μου λεει : Item Refund: £53.33 Item Tax Refund: £12.27 Return Shipping Refund: £2.75 Δηλαδη για τα 11 ευρω που πληρωσα στα ελτα θα παρω πισω 2,75*1.22=3,35ευρω? υποτιθεται τα εξοδα δικα τους δεν πρεπει να ειναι? Διαβασε εδω τι θα κανεις - θα σου επιστρεψουν και τα υπολοιπα. Αυτοι δεν ξερουν ποσα πληρωσες... http://www.insomnia.gr/topic/380365-amazoncouk-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%cf%89%ce%bd-25/page__view__findpost__p__3853223
gruser Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 πηγαινε στο help και στειλε email στο customer service..πες τους οτι πληρωσες τοσα..μετα θα σου ερθει ενα email και θα λεει διαφορους τροπους πχ να βγαλεις την αποδειξη του ελτα φωτο ή scan και να τους τη στειλεις ειτε στο τελος του email θα εχει ενα link που εκει μπορεις να τους γραψεις ακριβως το ποσο που πληρωσες χωρις αποδειξη.. σημερα κοιταω το γραμματοκιβωτιο και ηταν μεσα ενα ειδοποιητηριο απο τα ελτα..καλα ποτε το εβαλε μεσα και δε το πηρα χαμπαρι..αφου παρασκευη κοιταξα και δεν ειχε βλεπω να μη προλαβαινω ουτε αυριο να παω να το παρω.
gussgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια. Ομολογω οτι ειναι ταχυτατοι, οπως και εσεις! Mου κανανε refund και τα υπολοιπα χωρις να μου ζητησουν σκαναρισμενη αποδειξη, μονο το ποσο να τους πω. Μαλιστα ενω τους ειπα 10,60ευρω μου στειλανε 10,60uk
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια. Ομολογω οτι ειναι ταχυτατοι, οπως και εσεις! Mου κανανε refund και τα υπολοιπα χωρις να μου ζητησουν σκαναρισμενη αποδειξη, μονο το ποσο να τους πω. Μαλιστα ενω τους ειπα 10,60ευρω μου στειλανε 10,60uk Εμεις ειμαστε αργοι μηπως εγραψες σκετο 10.60; Το εγραψες με λατινικους χαρακτηρες το "euros"; 10.60-2.75= άλλα 7.85 φανταζομαι δηλαδη, μη μας πεις 10,60+2,75 !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα