Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα ελληνικά μαγαζιά μόνο με το πλαστικό τους έχουν γιατί έτσι τους παίρνουν από την samsung. Τώρα η επιπλέον συσκευασία έχεις δίκιο πως θα έπρεπε να είναι καλύτερη.

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και τα ελληνικά μαγαζιά μόνο με το πλαστικό τους έχουν γιατί έτσι τους παίρνουν από την samsung. Τώρα η επιπλέον συσκευασία έχεις δίκιο πως θα έπρεπε να είναι καλύτερη.

Συμφωνω αλλα στα μαγαζια ερχοντε σε παλετες η δεν ξερω και γω σε τι αλλο, και οσο να ναι οι μεταφορικες ξερουν οτι εχουν να κανουν με ηλεκτρονικο υλικο.. Οχι σαν τα ελτα που ποιος ξερει πως εφτασε στα χερια του ταχυδρομου και αν αυτου του επεσε στο δρομο για το σπιτι μου. χαχα το παρατραβαω λιγο αλλα απο τη στιγμη που δεν μου δουλευει εχω το δικαιωμα να κραζω.. :cry: Αν μου ερχοταν και εμενα με αφρολεξ μεσα θα ελεγα ειμαι γκαντεμης και επεσα στο 0,5% (δεν ξερω ποσο μπορει να ειναι αυτο το ποσοστο!) που ειναι factory-failure αλλα ετσι πραγματικα το 40% των δισκων πρεπει αν εχουν προβλημα :shifty:

-edit-

Κανω και copy-paste σχολια απο το amazon.co.uk για τον δισκο :

"1 star for Amazon packaging - no idea about the drive as they have been returned as damaged, 25 Jan 2011"

"Poor Packaging, 4 Feb 2011"

"packaging problem again, 5 Feb 2011"

"Amazon sent wrong item, poorly packaged., 4 Feb 2011"

"Extremely inadequate packaging, 4 Feb 2011"

"Poor packaging from Amazon, 3 Feb 2011"

"PACKAGING SUCKS, 2 Feb 2011"

Αυτα ειναι οι τιτλοι απο τα σχολια οποιος θελει και το ζουμι ας μπει να διαβασει.. Κριμα παντως γιατι δεν φαινεται να βαζουν μυαλο.. Μακαρι να τα ειχα δει μια βδομαδα νωριτερα και να μην εμπενα στον κοπο

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνω αλλα στα μαγαζια ερχοντε σε παλετες η δεν ξερω και γω σε τι αλλο, και οσο να ναι οι μεταφορικες ξερουν οτι εχουν να κανουν με ηλεκτρονικο υλικο.. Οχι σαν τα ελτα που ποιος ξερει πως εφτασε στα χερια του ταχυδρομου και αν αυτου του επεσε στο δρομο για το σπιτι μου. χαχα το παρατραβαω λιγο αλλα απο τη στιγμη που δεν μου δουλευει εχω το δικαιωμα να κραζω.. :cry:

Δεν το παρατραβας, σιγουρα χρειαζεται καλη συσκευασια γιατι δεν ειναι απιθανο να πεσει, καθε αλλο, πολυ πιθανο...

Αν μου ερχοταν και εμενα με αφρολεξ μεσα θα ελεγα ειμαι γκαντεμης και επεσα στο 0,5% (δεν ξερω ποσο μπορει να ειναι αυτο το ποσοστο!) που ειναι factory-failure αλλα ετσι πραγματικα το 40% των δισκων πρεπει αν εχουν προβλημα :shifty:

Δεν εχουν προβλημα το 40% με τιποτα. 4 μου ηρθαν με απαραδεκτη συσκευασια, οι δυο χυμα (μονο με το πλαστικο τους κουτακι) στην κουτα την μεγαλη με ελαχιστο χαρτι μεσα, και οι δυο οπως ο δικος σου στο "φακελακι", του ενος μαλιστα ειχε σπασει το πλαστικο στη γωνια, αρα ειχε πεσει. Και οι 4 ομως ειναι 100% οκ. Γνωριζω για τουλαχιστον 20 δισκους απο το παρον θεμα που εχουμε παραλαβει οι φιλοι εδω μεσα, και οι προβληματικοι ηταν 3.(esertas-gruser-gussgr) (οταν καποιος δεν εχει προβλημα δεν βγαινει να γραψει κατι...). Αρα μιλαμε χοντρικα για 15% το πολυ, που μπορει να ειναι και αλλοι που πηραν αρα να ειναι ακομα μικροτερο το ποσοστο. Σιγουρα αν η συσκευασια ηταν καλη οπως στις φωτο απο τον πρωτο που εχω παραπανω, μπορει να μιλαγαμε για 1% ακομα.

-edit-

Κανω και copy-paste σχολια απο το amazon.co.uk για τον δισκο :

"1 star for Amazon packaging - no idea about the drive as they have been returned as damaged, 25 Jan 2011"

"Poor Packaging, 4 Feb 2011"

"packaging problem again, 5 Feb 2011"

"Amazon sent wrong item, poorly packaged., 4 Feb 2011"

"Extremely inadequate packaging, 4 Feb 2011"

"Poor packaging from Amazon, 3 Feb 2011"

"PACKAGING SUCKS, 2 Feb 2011"

Αυτα ειναι οι τιτλοι απο τα σχολια οποιος θελει και το ζουμι ας μπει να διαβασει.. Κριμα παντως γιατι δεν φαινεται να βαζουν μυαλο.. Μακαρι να τα ειχα δει μια βδομαδα νωριτερα και να μην εμπενα στον κοπο

Πως να τα διαβασεις πριν μια βδομαδα αφου ειναι ολα φρεσκα (2-5 ΦΕΒΡ); Ολα τα σχολια μεχρι πριν 10 μερες ηταν 100% τελεια εκτος απο εναν ασχετο που ελεγε "ο δισκος ειναι 5400rpm - αργος" - νομιζε οτι ειναι αργος - του εχουν απαντησει 2 τυποι εκει. Ο δισκος εχει επιδοσεις που πολλοι 7200 ζηλευουν, λογω των μεγαλων πλαττερς και οχι μονο.

Στους WD πχ βλεπεις ενα αστερακι επειδη οι δισκοι χαλανε μετα απο 1 βδομαδα-1 μηνα κανενα παραπονο για τη συσκευασια - ειναι περιεργο το γιατι μονο στους σαμ εχουν αυτη την κακη συσκευασια... Εκτος αν φανουν σε λιγες μερες και στους αλλους... Ειναι απιστευτη η πτωση της ποιοτητας της συσκευασιας του αμαζον...

Απαντησα μεσα στο quote...

Δημοσ.

Πως να τα διαβασεις πριν μια βδομαδα αφου ειναι ολα φρεσκα (2-5 ΦΕΒΡ);

:-D :-D :-D :-D :-D Σωστος! Αυριο τον στελνω πισω και παω να τον παρω απο visionstudio..

Δημοσ.

και μενα στην ιδια συσκευασια ειχε ερθει με τα αφρολεξακια και χαρτονι στο κενο αναμεσα στις κουτες..

παντως και απο πλαισιο που εχω παρει δεν ηταν καν σε κουτα..σε φακελο που βαζουμε τα γραμματα ηταν και μεσα ειχε αυτο που τα σπας [τα μπαλακια]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα το εκανα replacement-return.τωρα τι αλλο παιζει δε ξερω.

edit: μου ηρθε σημερα email απο αμαζον οτι εφτασε το πακετο μου εκει περα και επισης λεει

If you have not requested a replacement and are due a refund you will receive another email confirmation shortly.

μαλλον αυτοματο ηταν..

εγω ακομα περιμενω το δικο τους το οποιο στειλανε με standard.

Επεξ/σία από gruser
  • Moderators
Δημοσ.

και τι διαφορά έχει ας πούμε; :S

επίσης, πού το βλέπεις ποιός είναι ο πωλητής;

α) Δεν στελνει Ελλαδα πχ

β) Η αν στελνει εχει και μεταφορικα πχ 20-30 λιρες

γ) Δεν εχεις τα πλεονεκτηματα του after sales service του amazon.

κλπ

Φαινεται κατω ακριβως απο την τιμη.

"Το εγχειριδιο του αμαζον": http://www.insomnia....CF%89%CE%BD-25/

Δημοσ.

και μενα στην ιδια συσκευασια ειχε ερθει με τα αφρολεξακια και χαρτονι στο κενο αναμεσα στις κουτες..

παντως και απο πλαισιο που εχω παρει δεν ηταν καν σε κουτα..σε φακελο που βαζουμε τα γραμματα ηταν και μεσα ειχε αυτο που τα σπας [τα μπαλακια]

σε αλλους δισκους εχει επιλογη συσκευασιας standard H' amazon (διαφορα τιμης 1λιρα). Σε σας ειχε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...