xApithanos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έχω τιν sapphire 5670 1gb και μπορώ να κάνω oc απο το ati overdrive μόνο σε συγκεκριμένες συχνότητες, θέλω παραπάνω αλλά εβαλα msi afterburner και αυτό με αφήνει μόνο σε συγκεκριμένες συχνότητες, υπάρχει ενα πρόγραμμα που να με αφήνει να κάνω oc παραπάνω απο το ati overdrive; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω το ιδιο.. Εχω την 4850 και με αφηνουν και οι δυο μεχρι 700 core clock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 θέλω να πειραματιστώ και δεν μ'αφήνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 θέλω να πειραματιστώ και δεν μ'αφήνει! ανοιγεις το φακελο του msi after burner μετα ανοιγεις το αχρειο msi AfterBurner.cfg με το notepad και εκει που λεει EnableUnofficialOverclocking = 0 ,το κανεις EnableUnofficialOverclocking = 1 ... save και εισαι οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 τι ακριβως προγραμμα χρειαζεται περα απ τους catalyst? εμενα ολες οι επιλογες ειναι γκρι,μη επιλεξιμες. Φταιει που εχω τη 5870 vapor-x ?που λεει πως ειναι overclocked απ τη <<μαμά της>> ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Τι εννοεις? Msi afterburner εχεις να δοκιμασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ανοιγεις το φακελο του msi after burner μετα ανοιγεις το αχρειο msi AfterBurner.cfg με το notepad και εκει που λεει EnableUnofficialOverclocking = 0 ,το κανεις EnableUnofficialOverclocking = 1 ... save και εισαι οκ! Άψογος! ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.