Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Πώληση 1.5 εκατ. συσκευών με Windows Phone 7 μέσα σε έξι εβδομάδες

Rooters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύσκολο να γίνει στα wp7 ότι στo android. Στο android μπορεί ο κατασκευαστής να πειράξει κώδικα ενω στα windows phone 7 όχι. Μόνο τα προεγκατεστημένα προγράμματα μπορεί να πειράξει. Έτσι vodafone και htc που έχω δει έχουν τα δικά τους hub. Αλλά μέχρι εκεί. Επομένως είναι εύκολο για την Microsoft να σπρώξει τα updates directly στους τελικούς χρήστες. Δεν χρειάζεται να γίνει αναπροσαρμογή του πειραγμένου κώδικα.

Επίσης ξεκινώντας απο ένα minimum hardware του 1 ghz μπορεί να στηρίξει λογικά τα πρώτα κινητά για καιρό. Φυσικά κρίνοντας ότι κάποιες συσκευές μπορούν να στηρίξουν τα νέα updates.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω γιατι εχω την αισθηση οτι θα γινει στα windows οτι γινεται και στα android?

δηλαδη τα htc trophy ας πουμε θα βγει τωρα με την εκδοση win7 τον Ιουνιο θα κυκλοφορησουν κινητα με την εκδοση win7.5 οπου το trophy θα αναβαθμιστει σε αυτη την εκδοση, τον Δεκεμβρη θα βγει η εκδοση win8 οπου το trophy μαλλον θα αναβαθμιστει και σε αυτη την εκδοση αλλα τον επομενο Ιουνιο παλι που θα βγει η εκδοση win8.5 το trophy ΔΕΝ θα την παρει γιατι ετσι ειναι το marketing δυστυχως...

οσων αφορα τις διαφορες εκδοσεις android, samsung, se κτλ κατι αντιστοιχο δεν γινεται και με τις διανομες σε linux?

υπαρχουν πολλες διανομες linux με διαφορετικο ui αλλλα οι περισσοτερες βασιζονται στον ιδιο πυρηνα

ετσι και με το android

Τα κινητά ανέκαθεν έβγαιναν με custom firmware,οι υπολογιστές όχι. Δεν προήλθε από τις διανομές linux... αυτό το φαινόμενο. Αν ασχοληθεί σοβαρά η Microsoft στα κινητά όπως έκανε η Google θα έχουμε αλλαγή στο σκηνικό....

Πού έχουμε φτάσει, να μιλάμε για αναβαθμίσεις κινητών...Για λειτουργικά συστήματα, εκδόσεις λειτουργικών, αν το κινητό μας θα σηκώνει τη νέα έκδοση και άλλα τέτοια απίστευτα πριν από 4-5 χρόνια.

Τί σημασία έχει αν το κινητό μας έχει την τελευταία έκδοση λειτουργικού; Δεν είναι αρκετό αν κάνει όσα υπόσχεται; Τί με νοιάζει αν φοράει την πρόσφατη έκδοση, από την στιγμή που παίρνει τηλέφωνο, βγάζει φωτογραφίες, παίζει μουσική, συνδέεται στο ίντερνετ και γενικά κάνει όσα μου υποσχέθηκε εξαρχής. Α, ξέχασα, θα θέλουμε να βάλουμε την τελευταία εφαρμογή-θερμιδομετρητή ή την νέα έκδοση φακού που κυκλοφόρησε ή το νέο skin που δεν υποστηρίζεται από την δική μας έκδοση. Ε, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ομολογουμένως τα WM6.Χ ήταν ελεεινά, είχα ένα HTC Nike και ήταν εξαιρετικά εχθρικό προς τον χρήστη. Και μου φαίνεται ότι αυτή η τρέλα με το android πιο πολύ κακό έκανε, παρά καλό στην όλη υπόθεση, μπέρδεψε υπερβολικά τα πράγματα. Άρχισα να γίνομαι οπαδός της Apple και της Nokia, με τις συμμαζεμένες τους λύσεις.

Πού έχουμε φτάσει, να μιλάμε για αναβαθμίσεις κινητών...Για λειτουργικά συστήματα, εκδόσεις λειτουργικών, αν το κινητό μας θα σηκώνει τη νέα έκδοση και άλλα τέτοια απίστευτα πριν από 4-5 χρόνια.

Τί σημασία έχει αν το κινητό μας έχει την τελευταία έκδοση λειτουργικού; Δεν είναι αρκετό αν κάνει όσα υπόσχεται; Τί με νοιάζει αν φοράει την πρόσφατη έκδοση, από την στιγμή που παίρνει τηλέφωνο, βγάζει φωτογραφίες, παίζει μουσική, συνδέεται στο ίντερνετ και γενικά κάνει όσα μου υποσχέθηκε εξαρχής. Α, ξέχασα, θα θέλουμε να βάλουμε την τελευταία εφαρμογή-θερμιδομετρητή ή την νέα έκδοση φακού που κυκλοφόρησε ή το νέο skin που δεν υποστηρίζεται από την δική μας έκδοση. Ε, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ομολογουμένως τα WM6.Χ ήταν ελεεινά, είχα ένα HTC Nike και ήταν εξαιρετικά εχθρικό προς τον χρήστη. Και μου φαίνεται ότι αυτή η τρέλα με το android πιο πολύ κακό έκανε, παρά καλό στην όλη υπόθεση, μπέρδεψε υπερβολικά τα πράγματα. Άρχισα να γίνομαι οπαδός της Apple και της Nokia, με τις συμμαζεμένες τους λύσεις.

Δεν ειναι ολα τοσο απλα και ασπρο μαυρο. Καποιες φορες χρειαζεται η αναβαθμιση γιατι κανει καποια σημαντικα πραγματα και οχι για το θερμιδομετρητη. Παρε σαν παραδειγμα τη 2.2 toy android, που εχει μεγαλη διαφορα απο τις προηγουμενες σε διαχειρηση ενεργειας, στο βασικο θεμα του flash κλπ, που δεν ειναι ασημαντα πραγματα, και που αρκετα κινητα δεν μπορουν να την εχουν σε σχεση με καποια αλλα. Οποτε, δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα βγει μια καλη αναβαθμιση και τι θα σου αλλαξει, αρα δεν ειναι μονο το αν σου κανει αυτη τη στιγμη τη δουλεια σου, θα μπορουσε αυριο με μια αναβαθμιση, να την κανει πιο ξεκουραστα, να σου αντεχει η μπαταρια διπλασιο χρονο, να διαχειριστεις τα μηνυματα σου η τη λιστα ονοματων με πολυ καλυτερο τροπο, κλπ.

Δεν ειναι ολα τοσο απλα και ασπρο μαυρο. Καποιες φορες χρειαζεται η αναβαθμιση γιατι κανει καποια σημαντικα πραγματα και οχι για το θερμιδομετρητη. Παρε σαν παραδειγμα τη 2.2 toy android, που εχει μεγαλη διαφορα απο τις προηγουμενες σε διαχειρηση ενεργειας, στο βασικο θεμα του flash κλπ, που δεν ειναι ασημαντα πραγματα, και που αρκετα κινητα δεν μπορουν να την εχουν σε σχεση με καποια αλλα. Οποτε, δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα βγει μια καλη αναβαθμιση και τι θα σου αλλαξει, αρα δεν ειναι μονο το αν σου κανει αυτη τη στιγμη τη δουλεια σου, θα μπορουσε αυριο με μια αναβαθμιση, να την κανει πιο ξεκουραστα, να σου αντεχει η μπαταρια διπλασιο χρονο, να διαχειριστεις τα μηνυματα σου η τη λιστα ονοματων με πολυ καλυτερο τροπο, κλπ.

Αυτό θέλω να πω, είναι ωραία πράγματα αυτά; Τόσοι επεξεργαστές, τόσες εκδόσεις λειτουργικού, τόσες ενημερώσεις λογισμικού, μήπως έχει παραγίνει το κακό; H κατάσταση έχει περιπλεχτεί υπερβολικά. Το android απλά ήρθε και έδειξε ξεκάθαρα το πόσο όμοια με τα PCs μας έχουν γίνει τα κινητά. Συμφωνώ ότι οι δυνατότητές τους είναι ωραίες, πολλές φορές χρήσιμες και κάποιες φορές σωτήριες, αλλά ας έβγαινε ΕΝΑ τεχνολογικό αγαθό για ΜΙΑ φορά που να μην μας έτρωγε ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή μας. Για ΜΙΑ φορά ας ήταν τα πράγματα πιο απλά.

Αυτό θέλω να πω, είναι ωραία πράγματα αυτά; Τόσοι επεξεργαστές, τόσες εκδόσεις λειτουργικού, τόσες ενημερώσεις λογισμικού, μήπως έχει παραγίνει το κακό; H κατάσταση έχει περιπλεχτεί υπερβολικά. Το android απλά ήρθε και έδειξε ξεκάθαρα το πόσο όμοια με τα PCs μας έχουν γίνει τα κινητά. Συμφωνώ ότι οι δυνατότητές τους είναι ωραίες, πολλές φορές χρήσιμες και κάποιες φορές σωτήριες, αλλά ας έβγαινε ΕΝΑ τεχνολογικό αγαθό για ΜΙΑ φορά που να μην μας έτρωγε ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή μας. Για ΜΙΑ φορά ας ήταν τα πράγματα πιο απλά.

Δυστυχως η ευτυχως (ευτυχως μαλλον), ετσι ειναι η τεχνολογια. Οταν μεσα σε 20 χρονια εχουμε φτασει εδω που ειμαστε, για να επιτευχθει αυτο περασε μεσα απο δεκαδες λαθη, βελτιωσεις, αναβαθμισεις κλπ. Ολα βρισκονται μεσα στο εργαστηριο, και αυτη τη στιγμη που μιλαμε, καποιος ισως βρει καποιο νεο στοιχειο, ας πουμε πανω στην ταχυτητα του android, αυτος λοιπον τι πρεπει να κανει, να πει, δεν το βγαζω, γιατι θελω το μηχανημα που υπαρχει στην αγορα, να ειναι σταθερο, κι ας τρεχει στη μιση ταχυτητα;

Για αυτο το λογο δε γινεται να βγει ενα τεχνολογικο αγαθο, που να μεινει για αρκετο καιρο, γιατι η τεχνολογια τρεχει με τετοιους ρυθμους, που απλα και τελειο να ειναι σημερα, θα ειναι εκτος εποχης και λειτουργιας σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα.

Εκτος αυτου βεβαια σημαντικο ρολο παιζει και ο αγοραστης, και οι αναγκες του. Αν ας πουμε καποιος θελει ενα τηλεφωνο απλα για να κανει τηλεφωνα, ακομη και μοντελο που να παει στο φεγγαρι να βγει, για αυτον θα ειναι αδιαφορο.

Και μόνο που βγαίνει μια πλατφόρμα που δεν έχει το χάος σε εκδόσεις και senses όπως το android και πλειάδα επιλογών σε συσκευές αντίθετα με το iphone κέρδος είναι...

Ναι, είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ναι είναι microsoft και κάποιοι από αυτό και μόνο δεν το θέλουν, ναι έχει ακόμα παιδικές ασθένειες... δεν είναι όμως για πέταμα όπως κάποιοι λένε. Κοντεύω να χαλάσω την sim με το να αλλάζω κάθε μέρα μεταξύ του iphone 4 και του trophy αφού δεν ξέρω πιο να κρατήσω

Και μόνο που βγαίνει μια πλατφόρμα που δεν έχει το χάος σε εκδόσεις και senses όπως το android και πλειάδα επιλογών σε συσκευές αντίθετα με το iphone κέρδος είναι...

Ναι, είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ναι είναι microsoft και κάποιοι από αυτό και μόνο δεν το θέλουν, ναι έχει ακόμα παιδικές ασθένειες... δεν είναι όμως για πέταμα όπως κάποιοι λένε. Κοντεύω να χαλάσω την sim με το να αλλάζω κάθε μέρα μεταξύ του iphone 4 και του trophy αφού δεν ξέρω πιο να κρατήσω

Χαχα... Ωραιος!! Για πες μας εσυ που εχεις κ τα δυο υπερ κ κατα των δυο λειτουργικων γτ εχω ψυθει πολυ ασχημα για το trophy

Χαχα... Ωραιος!! Για πες μας εσυ που εχεις κ τα δυο υπερ κ κατα των δυο λειτουργικων γτ εχω ψυθει πολυ ασχημα για το trophy

Πάρε το δικό μου να λυθεί το πρόβλημα και των δυο μας :P

Δες αν θέλεις το review μου εδώ που γράφω αρκετά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...