Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Πώληση 1.5 εκατ. συσκευών με Windows Phone 7 μέσα σε έξι εβδομάδες

Rooters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει πουλήσει πάνω από 1,5 εκατ. συσκευές με Windows Phone 7, μέσω των συνεργατών της, τις πρώτες έξι εβδομάδες της επίσημης κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού συστήματος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία προέβη σε ανακοινώσεις σχετικά με τον αριθμό των πωλήσεων. Μέχρι τώρα δεν έκανε ανακοινώσεις τέτοιου τύπου, κάνοντας μερικούς να πιστέψουν ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι υπερβολικά.

Η Microsoft επισημαίνει ότι ο αριθμός αυτός αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες της για ένα νέο λειτουργικό σύστημα σε μια ήδη κορεσμένη αγορά. Η εταιρεία επιπλέον εργάζεται πάνω στην κυκλοφορία πολλών ενημερώσεων για το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, μια εκ των οποίων θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πώς οι 1,5 εκατ. πωλήσεις, αντιπροσωπεύουν πωλήσεις των συσκευών με Windows Phone 7 από τους OEMs στους παρόχους. Να θυμίσουμε πώς συσκευές με Windows Phone 7 έγιναν διαθέσιμες για αγορά στην Ευρώπη στις 21 Οκτωβρίου, ενώ στην Αμερική στις 8 Νοεμβρίου. Στην Αμερική επιπλέον συσκευές Windows Phone 7 GSM δίνουν οι AT&T και T-Mobile. Τον Ιανουάριο του 2011 η Verizon και η Sprint αναμένουμε να διαθέσουν συσκευές CDMA Windows Phone 7.

Ο Achim Berg, αντιπρόεδρος της Microsoft στο τμήμα των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ δήλωσε:

Πιστέυω πώς οι προσδοκίες μας, είναι ρεαλιστικές για την νέα πλατφόρμα. Τα Windows Phone 7 είναι κάτι το φρέσκο και το ξεχωριστό. Το να μετράμε την επιτυχία είναι περισσότερο μακροπρόθεσμο παρά βραχυπρόθεσμο. Το έχουμε δώσει σε πολλούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας ανα τον κόσμο και στοχεύουμε να το δώσουμε σε ακόμη περισσότερους το χρόνο που μας έρχεται. Έχουμε 18.000 προγραμματιστές που εργάζονται για μας. Είναι κάτι που γίνεται όλο και καλύτερο.

Link.png Site: TechSpot

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουμε 18.000 προγραμματιστές που εργάζονται για μας. Είναι κάτι που γίνεται όλο και καλύτερο.

18000???? Είναι δυνατόν; 10 να κάτσουν καλύτερη δουλειά θα κάνουν.....

Σε αντίθεση με τα κάκιστα 6.1 και τα μέτρια 6.5, τα 7 είναι ένα πάρα πολύ καλό λειτουργικό (απ'ότι φαίνεται και διαβάζουμε στα διάφορα reviews),

το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τους προκατόχους του και είναι τουλάχιστον εφάμιλλο των ανταγωνιστών του.

Όπως και να'χει, η πράξη και ο χρόνος θα δείξει ....

• Super Moderators

Πραγματικά αξίζει να πάρεις τηλέφωνο με windows mobile?

να φανταστώ ότι έχει παίξει με WP7 κινητό έτσι?

Το θέμα δεν είναι αν είναι απλά καλό το λειτουργικό. Το θέμα είναι το τι παραπάνω έχει να δώσει σε σχέση με τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Όσο κι αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τίποτα που να με πείσει πως έχει να μου δώσει κάτι παραπάνω από το Android ή το IPhone. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Αν μετά τις ενημερώσεις γίνει καλύτερο αυτό τώρα είναι άλλο θέμα. Το γεγονός είναι πως η MIcrosoft άργησε πολύ να κάνει την κίνησή της και και κατά τη δική μου γνώμη έχει ήδη χάσει το παιχνίδι. Αν είχε βγάλει ποιο μπροστά τις ενημερώσεις ώστε να προλάβει τις αγορές των εορτών που παγκοσμίως κάνουν πολύ μεγάλο τζίρο θα είχε κάποια ελπίδα. Μέχρι το καλοκαίρι θα φανεί από τις πωλήσεις αν το λειτουργικό θα επιβιώσει ή απλά θα είναι το κύκνειο άσμα της Microsoft στο συγκεκριμένο χώρο.

εχω iphone 3gs και πριν κανα μηνα σκεφτομουν να αλλαξω συσκευη. δεν θα εδεινα με τπτ 659 ευρο να παρω το iphone 4 καθως το θεωρω μεγαλη βλακεια να δωσω τοσα χρηματα κ να παρω ενα τηλεφωνο που θα μου προσφερει λιγα πραγματα παραπανω απο αυτο που εχω τωρα.ετσι λοιπον ημουν ετοιμος να παρω το desire hd.δουλευω σε καταστημα γνωστης αλυσιδας με κινητα και εχω την ευκαιρια να τα βλεπω και να τα συγκρινω ολα. οταν λοιπον ειχαμε φερει το desire μετα απο μια εβδομαδα φεραμε κ το hd7 και ηταν ο λογος που δεν πηρα android τελικα. τα wp7 δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με οτι υπηρχε παλαιοτερα σε windows. ειναι απιστευτα γρηγορο λειτουργικο, εχει τρομερα γρφικα και κατα την αποψη μου με 2-3 προσθηκες που σιγουρα θα γινουν αμεσα θα ειναι το πιο ολοκληρομενο λειτουργικο. τα android εχουν 1000 καλα αλλα εχουν ενα τεραστιο μειονεκτιμα τα updates. αν αγοραζα το desire που εχει την εκδοση 2.2, σε λιγο βγαινει η 2.3 και ετοιμαζετε και το android 3.0 σε 3 μηνες θα ηταν ηδη παλιο το τηλεφωνο. και θα μου πειτε οτι μπορω να το αναβαθμισω...και εγω που ξερω ποτε θα την βαρεσει στην htc να βγαλει την αναβαθμιση και αν και οταν την βγαλει θα βγαινει και η 3.κατι οποτε παλι θα ειμαι μια εκδοση πισω. να σημειωσω πως και το market των wp7 ειναι εξισου παραπολυ καλο και εχει ηδη 15.000 εφαρμογες και πολλες απο αυτες δωρεαν. οποτε θα παραμεινω για λιγο καιρο με το 3gs μου το οποιο ειναι γα..το και θα το κρατησω για παντα και θα παρω καινουριο τηλεφωνο οταν θα ειναι ολοκληρωμενα τα wp7. αυτα τα λιγα απο μενα.

εχω iphone 3gs και πριν κανα μηνα σκεφτομουν να αλλαξω συσκευη. δεν θα εδεινα με τπτ 659 ευρο να παρω το iphone 4 καθως το θεωρω μεγαλη βλακεια να δωσω τοσα χρηματα κ να παρω ενα τηλεφωνο που θα μου προσφερει λιγα πραγματα παραπανω απο αυτο που εχω τωρα.ετσι λοιπον ημουν ετοιμος να παρω το desire hd.δουλευω σε καταστημα γνωστης αλυσιδας με κινητα και εχω την ευκαιρια να τα βλεπω και να τα συγκρινω ολα. οταν λοιπον ειχαμε φερει το desire μετα απο μια εβδομαδα φεραμε κ το hd7 και ηταν ο λογος που δεν πηρα android τελικα. τα wp7 δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με οτι υπηρχε παλαιοτερα σε windows. ειναι απιστευτα γρηγορο λειτουργικο, εχει τρομερα γρφικα και κατα την αποψη μου με 2-3 προσθηκες που σιγουρα θα γινουν αμεσα θα ειναι το πιο ολοκληρομενο λειτουργικο. τα android εχουν 1000 καλα αλλα εχουν ενα τεραστιο μειονεκτιμα τα updates. αν αγοραζα το desire που εχει την εκδοση 2.2, σε λιγο βγαινει η 2.3 και ετοιμαζετε και το android 3.0 σε 3 μηνες θα ηταν ηδη παλιο το τηλεφωνο. και θα μου πειτε οτι μπορω να το αναβαθμισω...και εγω που ξερω ποτε θα την βαρεσει στην htc να βγαλει την αναβαθμιση και αν και οταν την βγαλει θα βγαινει και η 3.κατι οποτε παλι θα ειμαι μια εκδοση πισω. να σημειωσω πως και το market των wp7 ειναι εξισου παραπολυ καλο και εχει ηδη 15.000 εφαρμογες και πολλες απο αυτες δωρεαν. οποτε θα παραμεινω για λιγο καιρο με το 3gs μου το οποιο ειναι γα..το και θα το κρατησω για παντα και θα παρω καινουριο τηλεφωνο οταν θα ειναι ολοκληρωμενα τα wp7. αυτα τα λιγα απο μενα.

καλα μην νομιζεις...

και στα windows νομιζεις θα μεινουν στασιμοι στα 7 για παντα??

σε κανενα 6μηνο θα βγει η εκδοση 7.5, μετα τα 8 και παει λεγοντας...

καλα μην νομιζεις...

και στα windows νομιζεις θα μεινουν στασιμοι στα 7 για παντα??

σε κανενα 6μηνο θα βγει η εκδοση 7.5, μετα τα 8 και παει λεγοντας...

ναι δεν ειπα οτι δεν θα βγουν αλλες εκδοσεις αλλα οποια συσκευη και να εχεις (htc,samsung,lg,κλπ) οι εκδοσεις θα βγαινουν απο τα windows και θα κανεις κατεθθιαν update. βλεπε iphone.

ναι δεν ειπα οτι δεν θα βγουν αλλες εκδοσεις αλλα οποια συσκευη και να εχεις (htc,samsung,lg,κλπ) οι εκδοσεις θα βγαινουν απο τα windows και θα κανεις κατεθθιαν update. βλεπε iphone.

Quoted for truth όμως. Και εμένα στην αρχή μου άρεσε το android, αλλά μετά κατάλαβα ότι η google κοιτάει την βολή της, δηλαδή πως θα βάλει τα apps της και το search της μπροστά από όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια, και όχι να μας δώσει ένα καλό λειτουργικό. Έτσι, άφησε τους κατασκευαστές να βάζουν proprietary UIs, ώστε να έχουν μετά δικαιολογία να μην παρέχουν αναβαθμίσεις, άφησε τους carriers να βάζουν κλειδώματα και crapware στα τηλέφωνα, και γενικά άσε τον καθένα να κάνει ότι θέλει.

Έτσι, το android έχει εξελιχθεί σε κάτι που μόνο λειτουργικό σύστημα δεν το λες. Μια συλλογή από proprietary firmware που έχουν μια κοινή βάση και τρέχουν περίπου τα ίδια apps, ίσως.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι έχουμε το android, το android + sense UI, το android samsung, το android xperia, το android locked by AT&T (backflip), το android xperia locked by AT&T, το android verizon (με πολύ crapware), το android locked by vodafone και γενικά τρεχα γύρευε. Και όλα αυτα σε εκδόσεις 1.6, 2.1, 2.2 και 2.3.

Αντίθετα, το Windows Phone 7 είναι ότι ακριβώς λέει. Ένα λειτουργικό σύστημα για κινητά. Όπως και με τα Windows στους υπολογιστές. Και έτσι, μπορείς να έχεις πρόσβαση στις αναβαθμίσεις αμέσως αφότου βγαίνουν, ανεξάρτητα από το τι θέλει ο κάθε κατασκευαστής ή ο κάθε carrier, που στο 99% των περιπτώσεων είναι να σου πουλήσουν καινούργια συσκευή (βλέπε κατόχους htc hero) ή χαζες "υπηρεσίες" αντίστοιχα.

ειναι ακριβως οπως το αναλυει ο kurkosdr.

Δεν μπορουμε να αγοραζουμε μια καινουργια συσκευη καθε 6 μηνες. Δεν μπορεις να στηριζεσαι στις εταιρειες για ενημερωσεις. Θελουνε να σου

πουλησουν καινουργιο κινητο.

Quoted for truth όμως. Και εμένα στην αρχή μου άρεσε το android, αλλά μετά κατάλαβα ότι η google κοιτάει την βολή της, δηλαδή πως θα βάλει τα apps της και το search της μπροστά από όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια, και όχι να μας δώσει ένα καλό λειτουργικό. Έτσι, άφησε τους κατασκευαστές να βάζουν proprietary UIs, ώστε να έχουν μετά δικαιολογία να μην παρέχουν αναβαθμίσεις, άφησε τους carriers να βάζουν κλειδώματα και crapware στα τηλέφωνα, και γενικά άσε τον καθένα να κάνει ότι θέλει.

Έτσι, το android έχει εξελιχθεί σε κάτι που μόνο λειτουργικό σύστημα δεν το λες. Μια συλλογή από proprietary firmware που έχουν μια κοινή βάση και τρέχουν περίπου τα ίδια apps, ίσως.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι έχουμε το android, το android + sense UI, το android samsung, το android xperia, το android locked by AT&T (backflip), το android xperia locked by AT&T, το android verizon (με πολύ crapware), το android locked by vodafone και γενικά τρεχα γύρευε. Και όλα αυτα σε εκδόσεις 1.6, 2.1, 2.2 και 2.3.

Αντίθετα, το Windows Phone 7 είναι ότι ακριβώς λέει. Ένα λειτουργικό σύστημα για κινητά. Όπως και με τα Windows στους υπολογιστές. Και έτσι, μπορείς να έχεις πρόσβαση στις αναβαθμίσεις αμέσως αφότου βγαίνουν, ανεξάρτητα από το τι θέλει ο κάθε κατασκευαστής ή ο κάθε carrier, που στο 99% των περιπτώσεων είναι να σου πουλήσουν καινούργια συσκευή (βλέπε κατόχους htc hero) ή χαζες "υπηρεσίες" αντίστοιχα.

σωστος!!!

εγω γιατι εχω την αισθηση οτι θα γινει στα windows οτι γινεται και στα android?

δηλαδη τα htc trophy ας πουμε θα βγει τωρα με την εκδοση win7 τον Ιουνιο θα κυκλοφορησουν κινητα με την εκδοση win7.5 οπου το trophy θα αναβαθμιστει σε αυτη την εκδοση, τον Δεκεμβρη θα βγει η εκδοση win8 οπου το trophy μαλλον θα αναβαθμιστει και σε αυτη την εκδοση αλλα τον επομενο Ιουνιο παλι που θα βγει η εκδοση win8.5 το trophy ΔΕΝ θα την παρει γιατι ετσι ειναι το marketing δυστυχως...

οσων αφορα τις διαφορες εκδοσεις android, samsung, se κτλ κατι αντιστοιχο δεν γινεται και με τις διανομες σε linux?

υπαρχουν πολλες διανομες linux με διαφορετικο ui αλλλα οι περισσοτερες βασιζονται στον ιδιο πυρηνα

ετσι και με το android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...