giorgos_thess Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μετά από κάποιους ατυχεις πειραματισμους με εγκατάσταση και απεγκατάσταση codecs στον υπολογιστη κάποια αρχεία avi μου εξαφάνισαν τελείως τα thumbnails τους...:( καμιά ιδέα κάποιος για το πως να διορθωθεί;;ισως κάτι που πρέπει να εγκαταστήσω;
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε εγκατάσταση ffdsow ή klite από την αρχή και αν σε ρωτήσουν για τα παλιά settings πες να τα διαγράψει η εγκατάσταση.
giorgos_thess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε εγκατάσταση ffdsow ή klite από την αρχή και αν σε ρωτήσουν για τα παλιά settings πες να τα διαγράψει η εγκατάσταση. Το δοκιμασα φιλε μου..εγκατεστησα το klite,και διαγραφηκαν τα παλια settings,ομως δυστυχως διορθωθηκε εν μερει το προβλημα...τα μισα thumbnails δεν εμφανιζονται παλι.. μηπως να δοκιμασω το ffdshow?αν το κανω να κρατησω και το k-lite;
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Το klite περιλαμβάνει και το ffdshow. Το "ή" το έβαλα σε περίπτωση που δεν ήθελες να βάλεις πακέτο με codecs, για να έβαζες μόνο το ffdshow. Αυτά που δεν έχουν thump τι αρχεία είναι; Δεν έχουν όλα thumps.
doctor444 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τον φιλο,εμενα δεν μου βγαζει σε αρχεια τυπου Flash Video File,σε avi και μου βγαζει κανονικα...
giorgos_thess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Το klite περιλαμβάνει και το ffdshow. Το "ή" το έβαλα σε περίπτωση που δεν ήθελες να βάλεις πακέτο με codecs, για να έβαζες μόνο το ffdshow. Αυτά που δεν έχουν thump τι αρχεία είναι; Δεν έχουν όλα thumps. μιλω φιλε μου για avi αρχεια..ενω πριν οταν εμπαινα στον φακελο υπηρχαν thumbs με καποιο πλανο απο το περιεχομενο του αρχειου,τωρα εμφανιζεται στα περισσοτερα οπως σου ειπα το ιδιο κλασσικο εικονιδιο (ασπρο με μπλε φιλμ στη μεση και κατω γραφει AVI)-φανταζομαι καταλαβαινεις ποιο εννοω.. μηπως εχεις καποια λυση;;; εψαξα κι εγω παντως οσο μπορουσα στα προγραμματα μου,να δω μηπως υπαρχει καποιο που κανει τη ζημια,αλλα δε μου φανηκε καποιο υποπτο...(γιατι ξερω οτι οι codecs δημιουργουν προβλημα).παντως και παλιοτερα που μου χε συμβει ο parsifal μου χε δωσει 2 link για ffdshow tryouts και haali media splitter και ειχε λυθει..τωρα ομως που τα εγκατεστησα παλι δε λυνεται..
parsifal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως έχεις 64μπιτα Windows; Αν ναι, για να δεις thumbnails στον File Explorer των Windows, πρέπει να υπάρχουν και 64μπιτες εκδόσεις των απαραίτητων codecs εγκατεστημένες.
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε το εξής: Πάτα WINDOWS+R και γράψε cmd και πάτα ΟΚ στο μαύρο παράθυρο που θα ανοίξει δώσε: regsvr32 shmedia.dll πάτα enter και δες αν τώρα δουλεύουν τα thumbs. Θεωρώ δεδομένο ότι έχει ορίσει την προβολή σε μικρογραφίες (για τα XP) ή σε μεγάλα εικονίδια (για vista/7). Και πες μας και τι windows έχεις γιατί δεν το ανέφερες ακόμα. @docktor444 Τα flv νομίζω ότι δεν δημιουργούν thumbs.
giorgos_thess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως έχεις 64μπιτα Windows; Αν ναι, για να δεις thumbnails στον File Explorer των Windows, πρέπει να υπάρχουν και 64μπιτες εκδόσεις των απαραίτητων codecs εγκατεστημένες. 32bit εχω φιλε μου,windows vista...
giorgos_thess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε το εξής: Πάτα WINDOWS+R και γράψε cmd και πάτα ΟΚ στο μαύρο παράθυρο που θα ανοίξει δώσε: regsvr32 shmedia.dll πάτα enter και δες αν τώρα δουλεύουν τα thumbs. Θεωρώ δεδομένο ότι έχει ορίσει την προβολή σε μικρογραφίες (για τα XP) ή σε μεγάλα εικονίδια (για vista/7). Και πες μας και τι windows έχεις γιατί δεν το ανέφερες ακόμα. @docktor444 Τα flv νομίζω ότι δεν δημιουργούν thumbs. windows vista εχω.. λοιπον εκανα αυτο που μου λες αλλα μου βγαζει αυτο.. http://img227.imageshack.us/i/2512201054840.jpg/
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Στο Υπολογιστής, πήγαινε Οργάνωση-ΕΠιλογές φακέλων-Προβολή και σιγουρέψουν ότι δεν είναι επιλεγμένο το "Να εμφανίζονται πάντα εικονίδια, ποτέ μικρογραφίες". Το προηγούμενο είναι για XP και όχι για vista. EDIT: Δοκίμασε να (ξανά)βάλεις τον windows media player (10 ή 11)
giorgos_thess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Στο Υπολογιστής, πήγαινε Οργάνωση-ΕΠιλογές φακέλων-Προβολή και σιγουρέψουν ότι δεν είναι επιλεγμένο το "Να εμφανίζονται πάντα εικονίδια, ποτέ μικρογραφίες". Το προηγούμενο είναι για XP και όχι για vista. EDIT: Δοκίμασε να (ξανά)βάλεις τον windows media player (10 ή 11) το τσεκαρα και δεν ειναι επιλεγμενο....πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω για να διορθωθει..(πρεπει να φταινε ισως καποιοι codecs...)τωρα που εχω το k-lite,μηπως να το απεγκαταστησω;
giorgos_thess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Στο Υπολογιστής, πήγαινε Οργάνωση-ΕΠιλογές φακέλων-Προβολή και σιγουρέψουν ότι δεν είναι επιλεγμένο το "Να εμφανίζονται πάντα εικονίδια, ποτέ μικρογραφίες". Το προηγούμενο είναι για XP και όχι για vista. EDIT: Δοκίμασε να (ξανά)βάλεις τον windows media player (10 ή 11) αυτο πουλες βασικα δεν εχω ιδεα πως να το κανω,μπορεις να μου πεις;....αν και μου φαινεται οτι δεν θα βοηθησει..
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Απ' ότι είδα, δεν έχει η ms λήψη για τον wmp11 για vista, ίσως γιατί είναι ενσωματωμένος στο λειτουργικό. Το μόνο που βρήκα είναι το παρακάτω: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1d224714-e238-4e45-8668-5166114010ca&DisplayLang=el Είναι για xp και για τις εκδόσεις Ν των vista (που είναι χωρίς ie και χωρίς wmp). Έκανα ένα review στο thread σου και είδα ότι στο 1ο ποστ είπες "κάποια αρχεία avi" και στο 3ο ποστ είπες "διορθωθηκε εν μερει το προβλημα...τα μισα thumbnails δεν εμφανιζονται παλι..". Εξήγησε τι εννοείς με το "κάποια" μήπως ψάχνουμε σε λάθος κατεύθυνση. Τι είναι αυτά τα αρχεία που δεν δημιουργούν thumps? Τα avi και τα mkv θα πρέπει ν είναι εντάξει με τους codecs, τα flv και τα mp4 νομίζω ότι δεν εμφανίζουν thumbs.
giorgos_thess Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Απ' ότι είδα, δεν έχει η ms λήψη για τον wmp11 για vista, ίσως γιατί είναι ενσωματωμένος στο λειτουργικό. Το μόνο που βρήκα είναι το παρακάτω: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1d224714-e238-4e45-8668-5166114010ca&DisplayLang=el Είναι για xp και για τις εκδόσεις Ν των vista (που είναι χωρίς ie και χωρίς wmp). Έκανα ένα review στο thread σου και είδα ότι στο 1ο ποστ είπες "κάποια αρχεία avi" και στο 3ο ποστ είπες "διορθωθηκε εν μερει το προβλημα...τα μισα thumbnails δεν εμφανιζονται παλι..". Εξήγησε τι εννοείς με το "κάποια" μήπως ψάχνουμε σε λάθος κατεύθυνση. Τι είναι αυτά τα αρχεία που δεν δημιουργούν thumps? Τα avi και τα mkv θα πρέπει ν είναι εντάξει με τους codecs, τα flv και τα mp4 νομίζω ότι δεν εμφανίζουν thumbs. οχι μιλω μονο για avi αρχεια...απο τα υπολοιπα,ουτως η αλλως εχω ελαχιστα οποτε δε με πολυαπασχολει(τα mkv μου εχουν thumbs,τα flv παιρνουν ως thumb το σημα του player ,τωρα ας πουμε του vlc )τα περισσοτερα λοιπον avi δεν εχουν thumbs,μονο ελαχιστα...και γι'αυτο δεν μπορω καθολου να καταλαβω τι μπορει να φταιει...και το θεμα ειναι οτι εχω παρα πολλα τετοια αρχεια και μου την σπαει πολυ αυτο το προβλημα...εγκατεστησα και vista codec pack και k-lite και ffdshow kai haali media splitter,αλλα τιποτα..και τωρα τα απεγκατεστησα ολα.θα σου ημουν υποχρεος αν μπορουσες να βρεις λυση,γιατι εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.. α κι επισης πλεον απ'οτι βλεπω-επειδη κατεβασα ενα mkv-παιρνει ως thumb το σημα της matroska..και γενικα,η πλειοψηφια των avi (που ειχα πριν το προβλημα)δεν εχει και ολα,μα ολα οσα κατεβαζω πλεον δεν εχουν thumb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.