yiannakis.1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας.θελω να συνδεσω το home cinema με την τηλεωραση.εχουν και τα δυο. optical εισοδο. ομως δεν εχω καλοδιο. εαν τα συνδεσω με scart.θα εχω εικονα ηχο πολυκαναλο? η απλα ενα στερεο ηχο? ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Το Scart δεν μεταφέρει πολυκάναλο ήχο αλλά μόνο στερεοφωνικό. Ο connector αυτός σχεδιάστηκε πρώτη φορά το 1970 και εφαρμόστηκε στις Γαλλικές τηλεοράσεις το 1980. Υποστηρίζει μόνο στερεοφωνικό ήχο και εικόνα Composite, S-Video και RGB. Που να βρούν πολυκάναλο ήχο τότε οι τηλεοράσεις. Περισσότερα για το scart ΕΔΩ. hdmi δεν έχει το home cinema; Ή παρήγγειλε μια οπτική ίνα με 14€ από eshop. Έχει και η multirama στα 12€ αλλά κατόπιν παραγγελίας.
yiannakis.1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Το Scart δεν μεταφέρει πολυκάναλο ήχο αλλά μόνο στερεοφωνικό. Ο connector αυτός σχεδιάστηκε πρώτη φορά το 1970 και εφαρμόστηκε στις Γαλλικές τηλεοράσεις το 1980. Υποστηρίζει μόνο στερεοφωνικό ήχο και εικόνα Composite, S-Video και RGB. Που να βρούν πολυκάναλο ήχο τότε οι τηλεοράσεις. Περισσότερα για το scart ΕΔΩ. hdmi δεν έχει το home cinema; Ή παρήγγειλε μια οπτική ίνα με 14€ από eshop. Έχει και η multirama στα 12€ αλλά κατόπιν παραγγελίας. εαν τα συνδεσω με οπτικι ινα θα εχω ψηφιακα εικονα και ηχο????
yiannakis.1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 η τηλεοραση μου εχει 4 hdmi.to home cinema δεν εχει.εχουν ομως και τα δυο.οπτικη ινα
yiannakis.1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αν συνδεσω με οπτικη για ηχο..και συνδεσω με s-video θα κανω τιποτα?
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Θα πρέπει εκεί που θα συνδέσεις το καλώδιο της εικόνας να έχει στο ίδιο input και υποδοχή για οπτική. Αν δηλαδή συνδέσεις s-video στο av3 θα πρέπει να έχει και υποδοχή για οπτική ίνα στο av3.
kotlid Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχετε καταλαβει σε τι section του forum ειστε........ Εδω ειναι για Apple Hardware........
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχετε καταλαβει σε τι section του forum ειστε........ Εδω ειναι για Apple Hardware........ Κανένας mod για μεταφορά???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.